- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.381
Beeeennnnnn deeee bennnnn deeeeeeeseni gerçekten çok seviyorum ben öyle baştan sona beğenemediğim için kusura bakma
Kadınlar klubu eviniz kutsal panter anamıZzz o zamanmnnnnnburalar bizden sorulur böğürtlenim
Bende aynı canım öğretmenim en son atamayı 0.4 ile kaybettim şimdi bir daha çalışmak o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam bu beşinci girişim olacakBölümün neydi canımcım? Ben de maalesef çalışamayan bir öğretmenim. Bir kere kpss ya hazırlandım, o yıl istanbulda kontenjan açılmadı bölümden, başka ile gidip de eşimden ayrı da çalışmayı kabul edemedim. Kaldım öyle. Senin durum nedir
hahahahaKadınlar klubu eviniz kutsal panter anamıZzz o zamanmnnnnn
Ahh canım Allah kolaylık versin ben bi tanesini kaldıramadım sen nasıl dayandın kuzum. Allah emeklerinin karşılığını versin. Bölümün ne peki canımBende aynı canım öğretmenim en son atamayı 0.4 ile kaybettim şimdi bir daha çalışmak o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam bu beşinci girişim olacak
Eyvallah anam babamhahahahabu iyiydi kuzumm
Lafımı olur benim babbammEyvallah anam babam
Ne okudun canımcım?Bende okuyup çalışmayanlardanım kızlar bence en iyisi ev hanımlığışaka şaka herkesin kendi fikri tabikiiidee
Lafımı olur benim babbamm[/QUOT oyyyy senin caaanııı yerimmmmm
Panterimmmiyi yaptın
Ya canım valla göğüslerim şişti biliyon mu hassaslaştı bilemiyorum ki ama benimde aklıma gelmiyo değilHayırlısı bakalim belkide hamilesindir canım benim en hayırlisindan
Muhaesebe okudum tatlım :) ama hiç sevmem halam yeminli mali müşavir o zorlamıştı zaten zar zor bitirdim çok zordur ayrıyetten antrönrlük belgem var bir ara spor hocalığı yapyordum başka şehire gelince bıraktımNe okudun canımcım?
CanımmmPanterimmm
Benceeee hemen yarın test yapppp :)))Ya canım valla göğüslerim şişti biliyon mu hassaslaştı bilemiyorum ki ama benimde aklıma gelmiyo değil
Spor hocalığını nerde yapıyordum canım belediyelerde falan mı?Muhaesebe okudum tatlım :) ama hiç sevmem halam yeminli mali müşavir o zorlamıştı zaten zar zor bitirdim çok zordur ayrıyetten antrönrlük belgem var bir ara spor hocalığı yapyordum başka şehire gelince bıraktım
Tövbe yövbeeeee ayyy cok güldüm sesli güldümmmCanımmmAyy zehra az kalsın sana Allahım yazacaktım töbee yarabbi töbee çabuk değiştir kız ismini
Cok erken ama daha Cuma günü beta 1.3 tü benimBenceeee hemen yarın test yapppp :)))
gece gece günahkar edeceksin beniTövbe yövbeeeee ayyy cok güldüm sesli güldümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?