Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok güzel olurdu tabi ama burda bana yardım edebilcek kimsem yok malesef orda vardı nasip kısmet bee napalım ya slında istsem çalşırım şimdi zaten millet deli gibi hoca arıyor ama ben bebek istediğim için şuan ona odaklanmışım kürler dualar takipler fln

Anacummm bir etiket yapmayan daha
Canım inşallah bebişten sonra açarsın. Çocuklara yönelik de bir mekan düşünebilirsin çok tutuyor. Nerdesin canım bu arada sen?

Tez vakitte hamile kalasında spor salonlarına kilo vermek için gidesin inşallah

Ahh canım Allah kolaylık versin ben bi tanesini kaldıramadım sen nasıl dayandın kuzum. Allah emeklerinin karşılığını versin. Bölümün ne peki canım
Fen bilgisi öğretmenliği canım alımlar da iyide ven adam akıllı çalışmadım hic bu süreç önemli sadece sınava odaklanıp atanmak lazım o da bende yok maalesef

Belirsizlikler içersindeyim diyorsunn yaniiii :) ya valla bende ovü takibi yapıyorum daha birşey olmadı valla başım çok ağrıyor midem bulanıyor daha adetime çok olduğunu bilmesem hamileyim zannedicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…