- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.401
Acaba değerlerin sıfırlandığı için olabilirmi ki araşatrdınmı hiç netten falan bakCok erken ama daha Cuma günü beta 1.3 tü benim
Keşke evlendiğin şehirde yeni bir tane daha açaaydın canım iyi bir uğraş olurdu. Ve bundan ciddi paralar kazananlar varYok tatlım kendi salonumdu babam sağolsun açmıştık özel bir spor salonunun şubesiydi evlenince devretmek zorunda kaldım
Ne koyayım acabaaagece gece günahkar edeceksin beniAllah aşkına değiştir ismini
Yok kuzum sıfırlandiği için hiç belirti kalmıyor aslındaAcaba değerlerin sıfırlandığı için olabilirmi ki araşatrdınmı hiç netten falan bak
isminlede uyumlu oldu zehroşkutsal zebra
O zaman hayırlara çıksınnnn diyelimmmmmYok kuzum sıfırlandiği için hiç belirti kalmıyor aslında
Anacummm bir etiket yapmayan dahaEvet çok güzel olurdu tabi ama burda bana yardım edebilcek kimsem yok malesef orda vardı nasip kısmet bee napalım ya slında istsem çalşırım şimdi zaten millet deli gibi hoca arıyor ama ben bebek istediğim için şuan ona odaklanmışım kürler dualar takipler fln
Tez vakitte hamile kalasında spor salonlarına kilo vermek için gidesin inşallahEvet çok güzel olurdu tabi ama burda bana yardım edebilcek kimsem yok malesef orda vardı nasip kısmet bee napalım ya slında istsem çalşırım şimdi zaten millet deli gibi hoca arıyor ama ben bebek istediğim için şuan ona odaklanmışım kürler dualar takipler fln
Güzel izmirimden ayrılıp istanbul batağına geldim malesefff hiç sevmıyorum burayıAnacummm bir etiket yapmayan daha
Canım inşallah bebişten sonra açarsın. Çocuklara yönelik de bir mekan düşünebilirsin çok tutuyor. Nerdesin canım bu arada sen?
Ne gerek var ben kendim yaparımmmm zayıflama işi bendeee bütün taktikleri biliyorumTez vakitte hamile kalasında spor salonlarına kilo vermek için gidesin inşallah
ANam bu kutsallardan biri hamileyse adımı değiştiricem ben de kesin, totem yapçemkutsal zebra
Zamanla alışılıyor istanbula. Neresindensin canım?Güzel izmirimden ayrılıp istanbul batağına geldim malesefff hiç sevmıyorum burayı
O zaman hayırlara çıksınnnn diyelimmmmm
Fen bilgisi öğretmenliği canım alımlar da iyide ven adam akıllı çalışmadım hic bu süreç önemli sadece sınava odaklanıp atanmak lazım o da bende yok maalesefAhh canım Allah kolaylık versin ben bi tanesini kaldıramadım sen nasıl dayandın kuzum. Allah emeklerinin karşılığını versin. Bölümün ne peki canım
hahaha hepimizin huzuurunda söz verdin kutsal yapacam diye D|ANam bu kutsallardan biri hamileyse adımı değiştiricem ben de kesin, totem yapçem
Zamanla alışılıyor istanbula. Neresindensin canım?
Inşallah canım dua et rabbim hayırlısını versinYa canım valla göğüslerim şişti biliyon mu hassaslaştı bilemiyorum ki ama benimde aklıma gelmiyo değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?