- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.481
Yook resmim kalsın, bakınca mutlu oluyorum yaaHoşgeldin kutsal şekerparemmm resminide değiştir benceee
İyi öyle olsunnn paremmmYook resmim kalsın, bakınca mutlu oluyorum yaa
Aleyküm selam balımselam soyle murvisime
Pişşşttt bunu sevdiiiimmm mİyi öyle olsunnn paremmm:)
Aşkım bak kullanıcı adının altına swvdipin bir sözde yazabilirsinn aktif üye yazan yerePişşşttt bunu sevdiiiimmm m
hayırlı geceler canım benim rabbim hepimize hayırlısnı versin inşallahPek kutsal kızlarHayırlı geceler. İnşallah kutsal olan anneliğe terfi edersiniz.
Aminnnnn inşallahHayırl
hayırlı geceler canım benim rabbim hepimize hayırlısnı versin inşallah
Kızlar herkes değişmiş kimler değiştiHee anladım zaten profile gir deyip devamını getirmeyince. Kız bu profili değiştir seniBerraAksa_K ile karıştırırım. Onun eskisiydi bu galiaba
ben hep .ayniyim:)Kızlar herkes değişmiş kimler değişti
niye kuzum giremiyorsunPek giremiyorum kuzumİyisin inşallah
yok cancazim:)
karam maram gibi cikolatalari. oldum olasi sevmiyorum:)Ya abla niye öyle yapıyon
Yk bir dahakinde sen git evdeb dicem bu ev benimTabi canım sakın bidaha evini terketme olurmu bi anlık öfkeyle çok yuva yıkılıyo başka odaya geç sinirin yatışana kadar eşinle konuşma ama evi terketme
İnşallah sagol canım :)Aha da bunlaro görünce ne yumurtlama gününü takip edesi geliyor insanın ne de baika bişey yani
Canım geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsın inşallah
Gece geç geldik eve abla sonra direk buraya yzdm uyudum direk kusura bakma seni kırdıysamask olsun elif o kadar merak ettim seni bana niye haber etmedin
:)Ayyy canım çok sevindim ya :)))
Senin niye bulantın varki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?