- 12 Kasım 2018
- 3.513
- 4.830
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.501
allah allah usutmus olabilir misin kuzu birdr bence senin migrenin var galiba
yok bitanm merak ettim seni. ne guzell kuzu ye. ben cok kotuyum sabah 5 ten beridir ayakyayim mide bulantisida cabasiGece geç geldik eve abla sonra direk buraya yzdm uyudum direk kusura bakma seni kırdıysam
gunadin nehriinilim
Nasılsın kuzumgunadin nehriinilim
Kız bende pendikPendik tarafındayım
Ben pcoluyum ya. Bilemedim o yüzden. Inşallah koyulaşır. 5. Gün çok erken. 2 aydır 24 günde bir kanayınca erken başlayayım teste dedim. Adetim pembe akıntı şeklinde devam ediyor hala çünkü
ben AllahvarAllahyar canım :)Kızlar herkes değişmiş kimler değişti
Hastasıyııımmmmmmkaram maram gibi cikolatalari. oldum olasi sevmiyorum:)
Evetttt olabilir mantıklıKız burda herkes kutsal olmsAllah sizi Napmasın bian acaba ruyamı görüyorm dedim bende kutsal Anne mi yapsam yada Kutsal pregnant
Tmss canmben AllahvarAllahyar canım :)
cok yorgun .5ten beridir ayaktayimNasılsın kuzum
Neden kuzumcok yorgun .5ten beridir ayaktayim
Azıcık uyusan iyi gelir sanacok yorgun .5ten beridir ayaktayim
bebekler ne olcak ayaktalar kucuk dis cikariyor atesi vardi ishalide var sanki. korkudan gozumu kipirdaramiyormAzıcık uyusan iyi gelir sana
kucuk kizm dis cikariyor hafif atesi vardi dis atesi normal ama kontrol altinda tutmak lazim huzursuz bende onun basindayim ishalide var. 5 den beridir 3 kere kaka yapti sanirim ishalide varNeden kuzum
bu kutsal bulut kim cozemedimKutsal panter @Kutsalll BULUT Youlost16 @Kutsal Sekerpare @Kutsal Tiramisu sabah bu sahneyi görünce ne hissediceksin acaba
şehirsiz bulutbu kutsal bulut kim cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?