- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.521
Bennnn sehirsizbuluttum kutsala level atladım canımKızlar herkes değişmiş kimler değişti
Hadiiii canımmm neredindeesin pendiğin :))Kız bende pendik
Sağol canımcım. Sevdiğim bir söz bulayım bariAşkım bak kullanıcı adının altına swvdipin bir sözde yazabilirsinn aktif üye yazan yereo zmaan sen benim paremsinn artıkkkk
aynen canım o ev senin. Ama allah bi daha yaşatmasın tabiYk bir dahakinde sen git evdeb dicem bu ev benim
Anacum sabah bulantısı mı bu kez. Yav sen hamiş misin kıx?
Aminnn canımcım inşallahNiyetin kabul olsunHoşgeldin canım aramıza
amin..
hoş buldum
hoşlarmızla dolu dolu paylaşımlar olsun..
gün gelsin doğum zamanımızı bebelerimizi burada konuşmak güzel paylaşımlarımız nasip olsun
Günaydınlar canımcım
Senin yazı stilinden tanıyoruz kuzu Sağol canımcım. Sevdiğim bir söz bulayım bari
aynen canım o ev senin. Ama allah bi daha yaşatmasın tabi
Aminnn canımcım inşallah
Günaydınlar canımcım
Anacum dediler kutsallar bu ay hamile, dedim hemen değiştireyim.Kızlar beni karıştırmıyorsunuz demi ama. Herkesin ismine yakın isimler. Zebra zehra gibi
Benimde var ogürüyorum sürekli ama bşy çıkmıyor. Tuzlu ekşi şeyler tüketyok bitanm merak ettim seni. ne guzell kuzu ye. ben cok kotuyum sabah 5 ten beridir ayakyayim mide bulantisida cabasi
Gece gece kafayi bozdukSenin yazı stilinden tanıyoruz kuzu ama herkes kutsallanmış
Ne var sanki 3 tane olsa
Meyken şeyma benkızlar naptınız ya isimler sürekli değişiyor valla kaçırıyorum
olsun olsun tabide ama 2 kutsal için geçerliydi bu kehanetGece gece kafayi bozduk
Ne var sanki 3 tane olsa
Meyken şeyma bennasılsın?
iyiyim canım sağol sen nasılsın :)Gece gece kafayi bozduk
Ne var sanki 3 tane olsa
Meyken şeyma bennasılsın?
canım keşke sen bi kan hormon şu bu testi yaptırsanHayırlı günler hanımlar bakın size ne dicem şimdi ben bu ay kimyasal geçirdim ve değerim en son 1.3 yani negatifti ama dr a göstermemiştim sonucumu görümcem üni de calısıyo ona dedim o söyledi dr a değerimi iki ay korunsun demiş şimdi ben korunmalı mıyım korunmasız ilişkim oldu değerim 1.3 e düştükten sonraÇoğu kimyasal geçiren korunmuyo şimdi bu dr bana niye korunma verdi ki
olsun olsun tabide ama 2 kutsal için geçerliydi bu kehanet
Seni gördüm iyi oldum canımckm. Bebiş nasıl?iyiyim canım sağol sen nasılsın :)
Canım öyle sormayla etmeyle olmaz ki. İçine sinmiyorsa bizzat bir doktora gidip başından geçenleri anlatıp korunup korunmamn gerektiğini sorarsın ?Hayırlı günler hanımlar bakın size ne dicem şimdi ben bu ay kimyasal geçirdim ve değerim en son 1.3 yani negatifti ama dr a göstermemiştim sonucumu görümcem üni de calısıyo ona dedim o söyledi dr a değerimi iki ay korunsun demiş şimdi ben korunmalı mıyım korunmasız ilişkim oldu değerim 1.3 e düştükten sonraÇoğu kimyasal geçiren korunmuyo şimdi bu dr bana niye korunma verdi ki
evde gram yemek yok nasl. mutfaga gidecem bilmiyormBenimde var ogürüyorum sürekli ama bşy çıkmıyor. Tuzlu ekşi şeyler tüket
Yani rahim toparlasın diye genelde bekleyin diyorlar bence sen acele etme bi iki ay dinlen kan değerlerine hormonlarına baktır folik asit kullan vücudun toparlasın güzelce zehracımHayırlı günler hanımlar bakın size ne dicem şimdi ben bu ay kimyasal geçirdim ve değerim en son 1.3 yani negatifti ama dr a göstermemiştim sonucumu görümcem üni de calısıyo ona dedim o söyledi dr a değerimi iki ay korunsun demiş şimdi ben korunmalı mıyım korunmasız ilişkim oldu değerim 1.3 e düştükten sonraÇoğu kimyasal geçiren korunmuyo şimdi bu dr bana niye korunma verdi ki
Ya 3 dr gerek yok dedi bende dedim vereyim görümcem hastanede calısıyo o da dedi yok dedi dr bende anlamıyorum yacanım keşke sen bi kan hormon şu bu testi yaptırsan
KAynarca kuzucum :) sen ?Hadiiii canımmm neredindeesin pendiğin :))
Kuzum kac dr a dedim bakın diye bakmadılar gerek yok dediler folik asiti de dedim hamile kalınca kullan dedi dr kan değerlerime baktı zaten kan değerlerim normal tam kan sayımı da yapıldı ama pıhtılaşma tiroid falan bakmadılarYani rahim toparlasın diye genelde bekleyin diyorlar bence sen acele etme bi iki ay dinlen kan değerlerine hormonlarına baktır folik asit kullan vücudun toparlasın güzelce zehracım
Ayy kıyamam yavrum ya çok geçmiş olsun ishal de çok fenadır karın ağrısı da yaparkucuk kizm dis cikariyor hafif atesi vardi dis atesi normal ama kontrol altinda tutmak lazim huzursuz bende onun basindayim ishalide var. 5 den beridir 3 kere kaka yapti sanirim ishalide var
Sağol canımcım. Sevdiğim bir söz bulayım bari
aynen canım o ev senin. Ama allah bi daha yaşatmasın tabi
Aminnn canımcım inşallah
Günaydınlar canımcım
Anacum dediler kutsallar bu ay hamile, dedim hemen değiştireyim.Kızlar beni karıştırmıyorsunuz demi ama. Herkesin ismine yakın isimler. Zebra zehra gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?