Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım bak kullanıcı adının altına swvdipin bir sözde yazabilirsinn aktif üye yazan yere o zmaan sen benim paremsinn artıkkkk
Sağol canımcım. Sevdiğim bir söz bulayım bari

Yk bir dahakinde sen git evdeb dicem bu ev benim
aynen canım o ev senin. Ama allah bi daha yaşatmasın tabi

Bişi yiyemiyorum bulantıdaaan ( A Annelerin en yorgunu
Anacum sabah bulantısı mı bu kez. Yav sen hamiş misin kıx?

Aminnn canımcım inşallah

Günaydınlar canımcım

Anacum dediler kutsallar bu ay hamile, dedim hemen değiştireyim. Kızlar beni karıştırmıyorsunuz demi ama. Herkesin ismine yakın isimler. Zebra zehra gibi

Senin yazı stilinden tanıyoruz kuzu ama herkes kutsallanmış

Hayırlı günler hanımlar bakın size ne dicem şimdi ben bu ay kimyasal geçirdim ve değerim en son 1.3 yani negatifti ama dr a göstermemiştim sonucumu görümcem üni de calısıyo ona dedim o söyledi dr a değerimi iki ay korunsun demiş şimdi ben korunmalı mıyım korunmasız ilişkim oldu değerim 1.3 e düştükten sonra Çoğu kimyasal geçiren korunmuyo şimdi bu dr bana niye korunma verdi ki

canım keşke sen bi kan hormon şu bu testi yaptırsan

olsun olsun tabide ama 2 kutsal için geçerliydi bu kehanet

iyiyim canım sağol sen nasılsın :)
Seni gördüm iyi oldum canımckm. Bebiş nasıl?

Canım öyle sormayla etmeyle olmaz ki. İçine sinmiyorsa bizzat bir doktora gidip başından geçenleri anlatıp korunup korunmamn gerektiğini sorarsın ?

Yani rahim toparlasın diye genelde bekleyin diyorlar bence sen acele etme bi iki ay dinlen kan değerlerine hormonlarına baktır folik asit kullan vücudun toparlasın güzelce zehracım

Yani rahim toparlasın diye genelde bekleyin diyorlar bence sen acele etme bi iki ay dinlen kan değerlerine hormonlarına baktır folik asit kullan vücudun toparlasın güzelce zehracım
Kuzum kac dr a dedim bakın diye bakmadılar gerek yok dediler folik asiti de dedim hamile kalınca kullan dedi dr kan değerlerime baktı zaten kan değerlerim normal tam kan sayımı da yapıldı ama pıhtılaşma tiroid falan bakmadılar

kucuk kizm dis cikariyor hafif atesi vardi dis atesi normal ama kontrol altinda tutmak lazim huzursuz bende onun basindayim ishalide var. 5 den beridir 3 kere kaka yapti sanirim ishalide var
Ayy kıyamam yavrum ya çok geçmiş olsun ishal de çok fenadır karın ağrısı da yapar

Ahhaha kutsallar da bir şey mi var totem mi yapıyonuz İşe yararsa bir daha ki ay bende yapayım bu ay geçti artık yumurtlama da olmadı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…