Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın ya Minnak incileri prensesi çok üzmeden çıkar inşallah . Sen kendine de dikkat et gene kuzum
canim murvusum iyi niyetli arkadsim ruyamda gordum bir kere seni . ve yeminle gordugum gibisin cok iyisin kuzu .ruyamin ortasinda ben iki cocukla bir yere gitmeye calisirken bir komyonun kasasinda yolculuk yapiyorz ve orda sende varsin benim kizim komyondan. dusuyor murvett ogluma bakar misin kizimi. kurtarmam lazim sende git merak etme ben ona gozum gibi bakarim dedin hic unutmuyorm kuzum o ruyayi

Hayır olsun inşallah .Allah razı olsun sende gönlü güzel arkadaşım . Rabbim korusun tek bir şey olmasın çocuklarına da tüm annelerin evlatlarına bir şey olmasın Ama küçüklüğümde komşu ablalar Pazar’a çarşıya gittiğinde bırakırdı çocuğunu . Komşumuz vefat ettiğinde torununa ben bakmıştım çok severim çocukları dinlendirici gibiler , ilaç gibi geliyorlar bana çok şükür Ama yakın olsak yardımcı olurdum Esmam sana da ne olacak .

tamam canım anladım şimdi yani adet vakti gelince düşme olayı değil

Kızlar lütfen yardımcı olun adetime 2 gün var ve ina ılmaz şişkinlik sornu yaşıyorum, normalde adetime yakın kabızlık sorunu hiç olmazdı hatta boşaltım sistemim daha iyi çalıştığı içi adet olacagını anlardım ama bu ay öyle bişey yok aksine kabızım baya baya, karnım kocaman duruyor, bunlar belirtini yada benşim gibi yaşanlr oldumu...

Sanki iki üç kişi hamiş gibi dimi esmam A Annelerin en yorgunu :)
Kim onlar kızzz???
Sana da merhaba canım. Bunlar tek başına belirti oladabilir olmayadabilir. Belki lifsiz gıdalar tükettiğinden de kabız olmuş olabilirsin. Ama gebelikte de bunlar olur. İnşallah gebesindir.

Kim onlar kızzz???

Sana da merhaba canım. Bunlar tek başına belirti oladabilir olmayadabilir. Belki lifsiz gıdalar tükettiğinden de kabız olmuş olabilirsin. Ama gebelikte de bunlar olur. İnşallah gebesindir.
İnşallah inşallah bilmiyorum ama bu ay farklı hissediyorum sanki ama ümitte etmek istemiyorum

Kim onlar kızzz???

6.aya girdik, bizde istiyoruz olmasını bide etraf baskısı strese sokuyor galiba biraz

ayyy canimmm benm eminm bakardin inss kendi bebelerine bakarsin kuzummm zaten. tahmin etmistim boyle iyi bir insan oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…