- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.681
canim murvusum iyi niyetli arkadsim ruyamda gordum bir kere seni . ve yeminle gordugum gibisin cok iyisin kuzu .ruyamin ortasinda ben iki cocukla bir yere gitmeye calisirken bir komyonun kasasinda yolculuk yapiyorz ve orda sende varsin benim kizim komyondan. dusuyor murvett ogluma bakar misin kizimi. kurtarmam lazim sende git merak etme ben ona gozum gibi bakarim dedin hic unutmuyorm kuzum o ruyayiÇok geçmiş olsunçocuklar hasta olmasın ya Minnak incileri prensesi çok üzmeden çıkar inşallah . Sen kendine de dikkat et gene kuzum
meltemim bu ay seni daha pozitif gordummm inss olur kuzum bol bol dua etAynn ablacım bekliyorum bakalım :) A Annelerin en yorgunu
Kızlaar baat kaaaaç ?
Benim saat 12yi geçtiği için son 3 diyorum
Hayır olsun inşallah .Allah razı olsun sende gönlü güzel arkadaşım .canim murvusum iyi niyetli arkadsim ruyamda gordum bir kere seni . ve yeminle gordugum gibisin cok iyisin kuzu .ruyamin ortasinda ben iki cocukla bir yere gitmeye calisirken bir komyonun kasasinda yolculuk yapiyorz ve orda sende varsin benim kizim komyondan. dusuyor murvett ogluma bakar misin kizimi. kurtarmam lazim sende git merak etme ben ona gozum gibi bakarim dedin hic unutmuyorm kuzum o ruyayi
tamam canım anladım şimdi yani adet vakti gelince düşme olayı değilYumurtlamadan sonra ateşini ölç canım ama eger yumurtlama zamanını biliyorsan testle falan bilmiyorsan başımdan itibaren ölç yumurtlama oncesi ve sonrası adete yakın ateş düşüyor yani diyelim yumurtalma oncesi ateşin 36.0 dı yumurtlamadan sonra 36.8 oldu hep oyle devam etti hç 36.0 bulmadı yada 35.8 falan ama baktınki yumurtlamadan sonra yavaş yavaş ateşin eski haline geliyor 36.0 ozaman hamile degilsin demek. Eger bebek tutarsa ateşin yumurtlamadan sonra yüksek olur inmez.
Kim onlar kızzz???Sanki iki üç kişi hamiş gibi dimi esmam A Annelerin en yorgunu :)
Sana da merhaba canım. Bunlar tek başına belirti oladabilir olmayadabilir. Belki lifsiz gıdalar tükettiğinden de kabız olmuş olabilirsin. Ama gebelikte de bunlar olur. İnşallah gebesindir.Kızlar lütfen yardımcı olun adetime 2 gün var ve ina ılmaz şişkinlik sornu yaşıyorum, normalde adetime yakın kabızlık sorunu hiç olmazdı hatta boşaltım sistemim daha iyi çalıştığı içi adet olacagını anlardım ama bu ay öyle bişey yok aksine kabızım baya baya, karnım kocaman duruyor, bunlar belirtini yada benşim gibi yaşanlr oldumu...
İnşallah inşallah bilmiyorum ama bu ay farklı hissediyorum sanki ama ümitte etmek istemiyorumKim onlar kızzz???
Sana da merhaba canım. Bunlar tek başına belirti oladabilir olmayadabilir. Belki lifsiz gıdalar tükettiğinden de kabız olmuş olabilirsin. Ama gebelikte de bunlar olur. İnşallah gebesindir.
bende varmıyım içindeSanki iki üç kişi hamiş gibi dimi esmam A Annelerin en yorgunu :)
6.aya girdik, bizde istiyoruz olmasını bide etraf baskısı strese sokuyor galiba birazKim onlar kızzz???
Sana da merhaba canım. Bunlar tek başına belirti oladabilir olmayadabilir. Belki lifsiz gıdalar tükettiğinden de kabız olmuş olabilirsin. Ama gebelikte de bunlar olur. İnşallah gebesindir.
hadi ya. inss kuzum zaten ani kilo almak falan belirtidiBu ay bilmiyorum ablacım hani bi şişlikte var 40 kilo olan ben pantolonlarım kapanmıyor inan kiA Annelerin en yorgunu
kim onlar kuzuSanki iki üç kişi hamiş gibi dimi esmam A Annelerin en yorgunu :)
ayyy canimmm benm eminm bakardin inss kendi bebelerine bakarsin kuzummm zaten. tahmin etmistim boyle iyi bir insan oldugunuHayır olsun inşallah .Allah razı olsun sende gönlü güzel arkadaşım .Rabbim korusun tek bir şey olmasın çocuklarına da tüm annelerin evlatlarına bir şey olmasın Ama küçüklüğümde komşu ablalar Pazar’a çarşıya gittiğinde bırakırdı çocuğunu . Komşumuz vefat ettiğinde torununa ben bakmıştım çok severim çocukları dinlendirici gibiler , ilaç gibi geliyorlar bana çok şükür Ama yakın olsak yardımcı olurdum Esmam sana da ne olacak .
kiz ne guzelll dedin oyle
Hmm sendede baskı başladımı bende var birazSifaabar canım aynıyız sanırım benimde 6 ay oldu evleneli :)
Aminnn inşallahayyy canimmm benm eminm bakardin inss kendi bebelerine bakarsin kuzummm zaten. tahmin etmistim boyle iyi bir insan oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?