- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.661
Tabii ki de kuzucumm genelde bende pek olmazdı da o yüzdenCanım yumurtlamadAn sonra hiç düşmedi mi ateşin? Bir de yumurtlamadan sonra en düşük kaçı gördün?
Yani bence net bi karara varılmaz diye düşünüyorum bu renk akıntıyla
Amin canım aminnn
Aynen benimkide damla damla değildi. Yoğun gibiydi.Tabii ki de kuzucumm genelde bende pek olmazdı da o yüzdenama benim ki damla halde değil akıntı şeklinde. Diğer arkadasın damla damlaymş
Valla ben yumurtlamadan sonra ölçnedim zaten çok ümitsizdim ovulasyonla çift çzgiyi gormuştum ancak tutmadı düşünüyordum adetime 2 gün kaladan başladım ölçmeye hep yüksekti adetim 2 gün geçikimcede test yaptım ilk ovulasyon yaptım normal test ok ovulasyon çift çizgi çıktı adetim geçikince sonra ertesi gün normal test alıp yaptım oda pozitifti.Canım yumurtlamadAn sonra hiç düşmedi mi ateşin? Bir de yumurtlamadan sonra en düşük kaçı gördün?
Yani bence net bi karara varılmaz diye düşünüyorum bu renk akıntıyla
Amin canım aminnn
ateşin kaç çıkıyodu kuzumValla ben yumurtlamadan sonra ölçnedim zaten çok ümitsizdim ovulasyonla çift çzgiyi gormuştum ancak tutmadı düşünüyordum adetime 2 gün kaladan başladım ölçmeye hep yüksekti adetim 2 gün geçikimcede test yaptım ilk ovulasyon yaptım normal test ok ovulasyon çift çizgi çıktı adetim geçikince sonra ertesi gün normal test alıp yaptım oda pozitifti.
36.7 37.0 36.5 aşağısına düşmüyor halada düşmüyorateşin kaç çıkıyodu kuzum
kuzu peki normal ateş 36.5 altı olması gerekiyo dimi eğer onun üstüyse iyi bişey bu ? bide şimdi ateşin kaç hiç 37 üstü gördünmü36.7 37.0 36.5 aşağısına düşmüyor halada düşmüyor
Evet bebeğiö gördüm ne kadar sevindiğini bende aynı siteden bakmıştım tıpkı senin gibi çok sevinmiştim ama malesef olamdı peki herhangi bi kistin falan varmı yada rahatsızlığın mesela bende pco var ben ona yordumHadi yaaaaaaaaa
Bi önceki mesajıma bak
Ne kadar çok sevindiğimi göreceksin
Ama bende adet öncesi hiç olmadı böyle bişi
Adetliyken daha iyi görünüyormuş bana dediği tek şey herşey bormal yumurtlaman normal görünüyor dediAma hapla falan korunmadım ki esma ne bileyim
Daha önce adetsizken kontrole gitmişliğim var, ondan farklı bişey görebilecek mi adetken?
Niye yaaa Tatlım kıymetlimmm. Şöyle 1 hafta uyusak falan
Yok 37 üstü enfeksiyon belirtisi adet zamanında ateş düşüyormüş.kuzu peki normal ateş 36.5 altı olması gerekiyo dimi eğer onun üstüyse iyi bişey bu ? bide şimdi ateşin kaç hiç 37 üstü gördünmü
adet günümü yada adetten 1 2 gün öncemi düşüyo canım ?Yok 37 üstü enfeksiyon belirtisi adet zamanında ateş düşüyormüş.
Evet bebeğiö gördüm ne kadar sevindiğini bende aynı siteden bakmıştım tıpkı senin gibi çok sevinmiştim ama malesef olamdı peki herhangi bi kistin falan varmı yada rahatsızlığın mesela bende pco var ben ona yordum
Gelecek hafta adet olmazsam bi ateş ölçer alırım. Zaten 36.5 aşağısı çıkarsa test yapmama da getek kalmaz. Mantıklı.36.7 37.0 36.5 aşağısına düşmüyor halada düşmüyor
Aman canım sağlıklı ol da gerisi kolay. Allah dermansız dert vermesinAdetliyken daha iyi görünüyormuş bana dediği tek şey herşey bormal yumurtlaman normal görünüyor dedi
Yumurtlamadan sonra ölçmeye bak çünkğ ben normal ateşimi biliyordum onceden. Yumurtlamadan sonra düşmezse hep yüksek kalırsa hamilesin demek. Adete kadar her gün dil altından ölç yataktan kalkarken yap kagıda yaz. Her gün oyle takip et inşallah gerrk kalmazda bu ay olursun :)Gelecek hafta adet olmazsam bi ateş ölçer alırım. Zaten 36.5 aşağısı çıkarsa test yapmama da getek kalmaz. Mantıklı.
Aman canım sağlıklı ol da gerisi kolay. Allah dermansız dert vermesin
İnşallah canım. Gelecek ay olmazsa başından sonuna takip edeyim.Yumurtlamadan sonra ölçmeye bak çünkğ ben normal ateşimi biliyordum onceden. Yumurtlamadan sonra düşmezse hep yüksek kalırsa hamilesin demek. Adete kadar her gün dil altından ölç yataktan kalkarken yap kagıda yaz. Her gün oyle takip et inşallah gerrk kalmazda bu ay olursun :)
canım ben yine anlamadımYumurtlamadan sonra ölçmeye bak çünkğ ben normal ateşimi biliyordum onceden. Yumurtlamadan sonra düşmezse hep yüksek kalırsa hamilesin demek. Adete kadar her gün dil altından ölç yataktan kalkarken yap kagıda yaz. Her gün oyle takip et inşallah gerrk kalmazda bu ay olursun :)
Aynenn canım hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah :)İnşallah canım. Gelecek ay olmazsa başından sonuna takip edeyim.
Çok geçmiş olsunbebekler ne olcak ayaktalar kucuk dis cikariyor atesi vardi ishalide var sanki. korkudan gozumu kipirdaramiyorm
Yumurtlamadan sonra ateşini ölç canım ama eger yumurtlama zamanını biliyorsan testle falan bilmiyorsan başımdan itibaren ölç yumurtlama oncesi ve sonrası adete yakın ateş düşüyor yani diyelim yumurtalma oncesi ateşin 36.0 dı yumurtlamadan sonra 36.8 oldu hep oyle devam etti hç 36.0 bulmadı yada 35.8 falan ama baktınki yumurtlamadan sonra yavaş yavaş ateşin eski haline geliyor 36.0 ozaman hamile degilsin demek. Eger bebek tutarsa ateşin yumurtlamadan sonra yüksek olur inmez.canım ben yine anlamadımyumurtlamadan sonra düşmezsemi hamilesin ya adete kadar düşmezsemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?