Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlamadAn sonra hiç düşmedi mi ateşin? Bir de yumurtlamadan sonra en düşük kaçı gördün?

Yani bence net bi karara varılmaz diye düşünüyorum bu renk akıntıyla

Amin canım aminnn
Tabii ki de kuzucumm genelde bende pek olmazdı da o yüzden ama benim ki damla halde değil akıntı şeklinde. Diğer arkadasın damla damlaymş

Canım yumurtlamadAn sonra hiç düşmedi mi ateşin? Bir de yumurtlamadan sonra en düşük kaçı gördün?

Yani bence net bi karara varılmaz diye düşünüyorum bu renk akıntıyla

Amin canım aminnn
Valla ben yumurtlamadan sonra ölçnedim zaten çok ümitsizdim ovulasyonla çift çzgiyi gormuştum ancak tutmadı düşünüyordum adetime 2 gün kaladan başladım ölçmeye hep yüksekti adetim 2 gün geçikimcede test yaptım ilk ovulasyon yaptım normal test ok ovulasyon çift çizgi çıktı adetim geçikince sonra ertesi gün normal test alıp yaptım oda pozitifti.

ateşin kaç çıkıyodu kuzum

Hadi yaaaaaaaaa
Bi önceki mesajıma bak
Ne kadar çok sevindiğimi göreceksin
Ama bende adet öncesi hiç olmadı böyle bişi
Evet bebeğiö gördüm ne kadar sevindiğini bende aynı siteden bakmıştım tıpkı senin gibi çok sevinmiştim ama malesef olamdı peki herhangi bi kistin falan varmı yada rahatsızlığın mesela bende pco var ben ona yordum

Ama hapla falan korunmadım ki esma ne bileyim

Daha önce adetsizken kontrole gitmişliğim var, ondan farklı bişey görebilecek mi adetken?

Niye yaaa Tatlım kıymetlimmm. Şöyle 1 hafta uyusak falan
Adetliyken daha iyi görünüyormuş bana dediği tek şey herşey bormal yumurtlaman normal görünüyor dedi

Yo bildiğim bi rahatsızlığım Yok
Bişeye yoramıyorum ama hamilr gibi de hissediyorum
Bakalım nasip ya

36.7 37.0 36.5 aşağısına düşmüyor halada düşmüyor
Gelecek hafta adet olmazsam bi ateş ölçer alırım. Zaten 36.5 aşağısı çıkarsa test yapmama da getek kalmaz. Mantıklı.

Adetliyken daha iyi görünüyormuş bana dediği tek şey herşey bormal yumurtlaman normal görünüyor dedi
Aman canım sağlıklı ol da gerisi kolay. Allah dermansız dert vermesin

Gelecek hafta adet olmazsam bi ateş ölçer alırım. Zaten 36.5 aşağısı çıkarsa test yapmama da getek kalmaz. Mantıklı.

Aman canım sağlıklı ol da gerisi kolay. Allah dermansız dert vermesin
Yumurtlamadan sonra ölçmeye bak çünkğ ben normal ateşimi biliyordum onceden. Yumurtlamadan sonra düşmezse hep yüksek kalırsa hamilesin demek. Adete kadar her gün dil altından ölç yataktan kalkarken yap kagıda yaz. Her gün oyle takip et inşallah gerrk kalmazda bu ay olursun :)

İnşallah canım. Gelecek ay olmazsa başından sonuna takip edeyim.

canım ben yine anlamadım yumurtlamadan sonra düşmezsemi hamilesin ya adete kadar düşmezsemi

canım ben yine anlamadım yumurtlamadan sonra düşmezsemi hamilesin ya adete kadar düşmezsemi
Yumurtlamadan sonra ateşini ölç canım ama eger yumurtlama zamanını biliyorsan testle falan bilmiyorsan başımdan itibaren ölç yumurtlama oncesi ve sonrası adete yakın ateş düşüyor yani diyelim yumurtalma oncesi ateşin 36.0 dı yumurtlamadan sonra 36.8 oldu hep oyle devam etti hç 36.0 bulmadı yada 35.8 falan ama baktınki yumurtlamadan sonra yavaş yavaş ateşin eski haline geliyor 36.0 ozaman hamile degilsin demek. Eger bebek tutarsa ateşin yumurtlamadan sonra yüksek olur inmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…