Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiyor kuzummm geçmiyor

Hayırlı akşamlar kızlar
Sarı akıntı ne anlama gelir ki
Bata 7 gün var
Kahverengi olsa yerleşme mi acaba dicem de
Civciv sarısından azıcık açık renk
1-2 damla gibi ?
Yorumunuz var mı
Bendede çok olmuştu adetten önce daha sık oluyor internette araştırmıştım hatta hamilelikte olabiliyormuş çok sevinmiştim ümitlenmiştim daga sonra kahverengiye döndü belki yerleşme kanamasıdır dedim ama sonra kırmızıları gördüm malesef

ilk seneler korundum canm simdi vucudta rahimde. hazir gebe olmaya
Ama hapla falan korunmadım ki esma ne bileyim
Daha önce adetsizken kontrole gitmişliğim var, ondan farklı bişey görebilecek mi adetken?

Geçmiyor kuzummm geçmiyor
Niye yaaa Tatlım kıymetlimmm. Şöyle 1 hafta uyusak falan

Hamilelik

Sarı akıntısı hamilelikte östrojen hormonunun salgılanmasında artıştan da kaynaklanabilir ve gebelik belirtileri arasında yer alır. Tamamen normal bir durumdur tehlikeli değildir.

Mavikadın. Com da
YaZıyor
Çok aminnnn çokkk
Okuyan arkadaşlarım sizde amin diyin
Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla

Şuan çok heyecanlıyım
Ellerin ayaklarım titriyor
Size ve bi foruma daha yazdıktan sonra nete girdim ve bunu gördüm
Benim hiç sarı akıntım olmadı
Bata 40 dk sonra 6 gün kalıyor

Ya ona bakma mesela benim ailemde yada eşimin ailesinde düşük yada ölü bebek durumu olmadı annemde yada. Bendede olmaz dedim hamile kaldım sonra ölü bebek oldu. O yüzden herşeyin hayırlısı. Bence genetige bakmıyor bu işler. Yaşayacağın varsa illa yaşıyorsun

Hadi yaaaaaaaaa
Bi önceki mesajıma bak
Ne kadar çok sevindiğimi göreceksin
Ama bende adet öncesi hiç olmadı böyle bişi

Canım o geçen ay ben de olmuştu canım ama sonuç hüsran

Allah o zaman hayırlı sağlıklı nasip etsin hepimize. Seninkide büyük imtihan canım. Geçmiş olsun.

Adetişini ölç adet olana kadar .Esma ablam bana oyle dedi hep yüksek çıktı ateşim 37.0 36.7 hamile olunca yüksek olıyor ateş.
Canım yumurtlamadAn sonra hiç düşmedi mi ateşin? Bir de yumurtlamadan sonra en düşük kaçı gördün?

Kız bende de sarı akıntı var
Yani bence net bi karara varılmaz diye düşünüyorum bu renk akıntıyla

Geçti inşallah canım :) Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…