- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.641
Bugün yok işte :) var ama geçen günler gibi değilkiz her gun kasik agrisimi olur
Geçmiyor kuzummm geçmiyorAllah isteyen herkese evlat nasip etsin diye dua edesim geldi. Hamile kalırsam bir arkadaşa ufak bir hediyem olacak demiştim geçen ay. Hala da aynı düşüncedeyim. Genetik hiçbir rahatsızlığımız yok, ablalarım ilk aydan hamile kaldılar. Eşimin tarafı hakeza, çocuk hasreti yaşayan yok. Buna rağmen bir sıkıntı olabilir mi tabi olabilir. Ve ben buna yöneliyorum. Varsa bunu öğrenmek için de bekliyorum ama bu günler niye geçmez ya.
Büyük ihtimalle kuzucum :))Belki bebek çalışmalarınyapıyorlardır kuzum
Valla kimsenin çalışma stilini bilemeyiz bebeğim:) anam yandik desene herkes ben mu sabah calisma yapipta gece burda lak lak. edip
Bendede çok olmuştu adetten önce daha sık oluyor internette araştırmıştım hatta hamilelikte olabiliyormuş çok sevinmiştim ümitlenmiştim daga sonra kahverengiye döndü belki yerleşme kanamasıdır dedim ama sonra kırmızıları gördüm malesefHayırlı akşamlar kızlar
Sarı akıntı ne anlama gelir ki
Bata 7 gün var
Kahverengi olsa yerleşme mi acaba dicem de
Civciv sarısından azıcık açık renk
1-2 damla gibi ?
Yorumunuz var mı
Ama hapla falan korunmadım ki esma ne bileyimilk seneler korundum canm simdi vucudta rahimde. hazir gebe olmaya
Daha önce adetsizken kontrole gitmişliğim var, ondan farklı bişey görebilecek mi adetken?Kan veriyorsun tatlım hormon testi oluyor bu orda hamilelik için gerekli bütün hormonşarın düzenli olup olmadığına bakıyorlar ha bu arada vakinal ultrasonda yapabiliyorlar adetli ike hazırlı olarak gitsen iyi olur
Niye yaaa Tatlım kıymetlimmm. Şöyle 1 hafta uyusak falanGeçmiyor kuzummm geçmiyor
Ya ona bakma mesela benim ailemde yada eşimin ailesinde düşük yada ölü bebek durumu olmadı annemde yada. Bendede olmaz dedim hamile kaldım sonra ölü bebek oldu. O yüzden herşeyin hayırlısı. Bence genetige bakmıyor bu işler. Yaşayacağın varsa illa yaşıyorsunAllah isteyen herkese evlat nasip etsin diye dua edesim geldi. Hamile kalırsam bir arkadaşa ufak bir hediyem olacak demiştim geçen ay. Hala da aynı düşüncedeyim. Genetik hiçbir rahatsızlığımız yok, ablalarım ilk aydan hamile kaldılar. Eşimin tarafı hakeza, çocuk hasreti yaşayan yok. Buna rağmen bir sıkıntı olabilir mi tabi olabilir. Ve ben buna yöneliyorum. Varsa bunu öğrenmek için de bekliyorum ama bu günler niye geçmez ya.
Hadi yaaaaaaaaaBendede çok olmuştu adetten önce daha sık oluyor internette araştırmıştım hatta hamilelikte olabiliyormuş çok sevinmiştim ümitlenmiştim daga sonra kahverengiye döndü belki yerleşme kanamasıdır dedim ama sonra kırmızıları gördüm malesef
4 gün uyusam yeter ballımmmAma hapla falan korunmadım ki esma ne bileyim
Daha önce adetsizken kontrole gitmişliğim var, ondan farklı bişey görebilecek mi adetken?
Niye yaaa Tatlım kıymetlimmm. Şöyle 1 hafta uyusak falan
Canım o geçen ay ben de olmuştu canım ama sonuç hüsranHamilelik
Sarı akıntısı hamilelikte östrojen hormonunun salgılanmasında artıştan da kaynaklanabilir ve gebelik belirtileri arasında yer alır. Tamamen normal bir durumdur tehlikeli değildir.
Mavikadın. Com da
YaZıyor
Çok aminnnn çokkk
Okuyan arkadaşlarım sizde amin diyin
Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla
Şuan çok heyecanlıyım
Ellerin ayaklarım titriyor
Size ve bi foruma daha yazdıktan sonra nete girdim ve bunu gördüm
Benim hiç sarı akıntım olmadı
Bata 40 dk sonra 6 gün kalıyor
Allah o zaman hayırlı sağlıklı nasip etsin hepimize. Seninkide büyük imtihan canım. Geçmiş olsun.Ya ona bakma mesela benim ailemde yada eşimin ailesinde düşük yada ölü bebek durumu olmadı annemde yada. Bendede olmaz dedim hamile kaldım sonra ölü bebek oldu. O yüzden herşeyin hayırlısı. Bence genetige bakmıyor bu işler. Yaşayacağın varsa illa yaşıyorsun
Adetişini ölç adet olana kadar .Esma ablam bana oyle dedi hep yüksek çıktı ateşim 37.0 36.7 hamile olunca yüksek olıyor ateş.Hadi yaaaaaaaaa
Bi önceki mesajıma bak
Ne kadar çok sevindiğimi göreceksin
Ama bende adet öncesi hiç olmadı böyle bişi
Kız bende de sarı akıntı varCanım o geçen ay ben de olmuştu canım ama sonuç hüsran
Allah o zaman hayırlı sağlıklı nasip etsin hepimize. Seninkide büyük imtihan canım. Geçmiş olsun.
Geçti inşallah canım :) Rabbim kimseye yaşatmasınCanım o geçen ay ben de olmuştu canım ama sonuç hüsran
Allah o zaman hayırlı sağlıklı nasip etsin hepimize. Seninkide büyük imtihan canım. Geçmiş olsun.
7 gün uyursan daha garnti olur ama4 gün uyusam yeter ballımmm
Benim de sarı akıntım var canım 4-5 gündür. Adetime de 4 gün varHayırlı akşamlar kızlar
Sarı akıntı ne anlama gelir ki
Bata 7 gün var
Kahverengi olsa yerleşme mi acaba dicem de
Civciv sarısından azıcık açık renk
1-2 damla gibi ?
Yorumunuz var mı
En garantisi 9 ay7 gün uyursan daha garnti olur amaneyse sen 4 gün uyu 3 gün sonra da beni uyandır
Canım yumurtlamadAn sonra hiç düşmedi mi ateşin? Bir de yumurtlamadan sonra en düşük kaçı gördün?Adetişini ölç adet olana kadar .Esma ablam bana oyle dedi hep yüksek çıktı ateşim 37.0 36.7 hamile olunca yüksek olıyor ateş.
Yani bence net bi karara varılmaz diye düşünüyorum bu renk akıntıylaKız bende de sarı akıntı var
Amin canım aminnnGeçti inşallah canım :) Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?