- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.741
Benim de başıma gelmişti kuzum 10 gün gecikmişti kan verdiğim gün eve geldim adet oldum . O yüzden hamiş değilsek bi an önce adet olmak daha iyi beklemektenseGeçmeyen bence şey regli günüzde regli olmuyosunuz test yapiyosunuz negatif, battan 2 gün geçiyor gene negatif o daha beter valla kızlar benim geçen ay 9 gün geçti 1i silik çıktı 1 i negatif çıktı bu daha kötü gerçekten ..Kutsal Tiramisu Kutsal panter Kutsalsekerpare
Ayy vallahi mi canım benimmm
Ahhhh canımınn içi güzel Esmam ben çalışma yapmıyorum soğan suyu içiyorum bir haftadır onu da enfeksiyonu söksün diye . İnşallah tabi herkes gibi ben de istiyorum ama bu ay biraz boşladık biz .ben bir arkadasi his ettim cikttiismi bende kalsin ben kutsal ve seymostan ve meltemsen. bu ay senle sumeyraya totem. yaptim.
Öyle sandım inşallah da öyledir :)ahahahah içine doğma anlamındamı yoksa sanma anlamındamı kuzum
Valla heyecanlanmayacak gibi değil ki? Çok az kalmış.Bu program beni daha çok heyecanlandırıyor Eki Görüntüle 2219348
Benim de geçen ay 1 hafta geçti ama sonuç hüsran. Yaa valla hamile değilsek gününde gelsin kırmızılar. Sonrası daha kötüGeçmeyen bence şey regli günüzde regli olmuyosunuz test yapiyosunuz negatif, battan 2 gün geçiyor gene negatif o daha beter valla kızlar benim geçen ay 9 gün geçti 1i silik çıktı 1 i negatif çıktı bu daha kötü gerçekten ..Kutsal Tiramisu Kutsal panter Kutsalsekerpare
inşallah canımÖyle sandım inşallah da öyledir :)
Senin kaçtı bebeeemm hep unutuyorum ya bir liste mi yapsak napsakValla heyecanlanmayacak gibi değil ki? Çok az kalmış.
hoşgeldin minnoşumBebekleriiiimmmm ben geldimmm ben
Evet ortimm yeni yıla ya adetli gireceğiz ya bebişli Bakalım
Nbyon ballımmmhoşgeldin minnoşum
Adet yaklaştınca gebe olunca düşer. Yumurtlamadan once normal ateşin olur her zaman ki gibi yumurtalma zamanı yükselir hep o yüksek devam ederse adete kadar hamilesin demrk. Ama eger düşüş yaşarsa yumurtlama günündeki ateşinden muhtemelen tutmadı demektir. Hayırlısı olsun inşallah canım onrmli olan tutması degil artk karnında taşıyabilmek bunun stresi daha büyük inantamam canım anladım şimdi yani adet vakti gelince düşme olayı değil
oturuyom kuzucum senNbyon ballımmm
inşallah kuzum bakalım hayırlısı artıkAdet yaklaştınca gebe olunca düşer. Yumurtlamadan once normal ateşin olur her zaman ki gibi yumurtalma zamanı yükselir hep o yüksek devam ederse adete kadar hamilesin demrk. Ama eger düşüş yaşarsa yumurtlama günündeki ateşinden muhtemelen tutmadı demektir. Hayırlısı olsun inşallah canım onrmli olan tutması degil artk karnında taşıyabilmek bunun stresi daha büyük inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?