Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de başıma gelmişti kuzum 10 gün gecikmişti kan verdiğim gün eve geldim adet oldum . O yüzden hamiş değilsek bi an önce adet olmak daha iyi beklemektense

ben bir arkadasi his ettim ciktti ismi bende kalsin ben kutsal ve seymostan ve meltemsen. bu ay senle sumeyraya totem. yaptim.
Ahhhh canımınn içi güzel Esmam ben çalışma yapmıyorum soğan suyu içiyorum bir haftadır onu da enfeksiyonu söksün diye . İnşallah tabi herkes gibi ben de istiyorum ama bu ay biraz boşladık biz .

Bu program beni daha çok heyecanlandırıyor Eki Görüntüle 2219348
Valla heyecanlanmayacak gibi değil ki? Çok az kalmış.

Benim de geçen ay 1 hafta geçti ama sonuç hüsran. Yaa valla hamile değilsek gününde gelsin kırmızılar. Sonrası daha kötü

tamam canım anladım şimdi yani adet vakti gelince düşme olayı değil
Adet yaklaştınca gebe olunca düşer. Yumurtlamadan once normal ateşin olur her zaman ki gibi yumurtalma zamanı yükselir hep o yüksek devam ederse adete kadar hamilesin demrk. Ama eger düşüş yaşarsa yumurtlama günündeki ateşinden muhtemelen tutmadı demektir. Hayırlısı olsun inşallah canım onrmli olan tutması degil artk karnında taşıyabilmek bunun stresi daha büyük inan

inşallah kuzum bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…