- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.781
İşte benim tek taraflydı bu ay o ağrı sadece sağ. Ama 2 gündür iki taraftaBenimde kuzum ama normalde benim iki tarafta ağrıyor olacağım zaman :)Kutsal Tiramisu
Ateş ölçeriö yok ama kuzucummm eski usül civalı var dün uğraştım yapamıyorum Anlamıyorum daha doğrusuIsınamamaaa ateşine bakar mısın kuzum hele
Sanırım adet olucam içime öyle bir his geldi birdenBenimde bi solda oluyor bi sağda kuzum :)Kutsal Tiramisu
yok canım hiç korkma, kötü düşünme.Kızlarrr ya ama bişey sölicemben de tek taraflı kasık vardı ya hani. 2 gündür hem sol hem sağ ağrıyor Sanırım adet olucam diye mi acaba bilmiyorum
Hımmm civasında sorun vardır o zaman kuzum yaAteş ölçeriö yok ama kuzucummm eski usül civalı var dün uğraştım yapamıyorum Anlamıyorum daha doğrusualmak şart oldu yeni bir tane
iyi yaptın bebeğimmYattım bnde öyle yatağıma meleğim
ozaman ondandır kuzum
2 aralık bebemmyok canım hiç korkma, kötü düşünme.
Evet kızlar batları alayım. Not alıyorum
Tamam kuzucum attım o düşünceyi kafamdanValla ben hiç öyle hissetmiyorum ve sende umudunu kırma her adet gününe kadar inancını yitirme lütfenKutsal Tiramisu
Sen naptın dualarını bitirdin miiyi yaptın bebeğimm
ozaman ondandır kuzum
Tamam ballım kötü düşünmek yokyok canım hiç korkma, kötü düşünme.
Evet kızlar batları alayım. Not alıyorum
evet kuzum bitti benim sizleri bekliyorumSen naptın dualarını bitirdin mi
Evet balım önümüzdeki ay için yeni otomatik bir tane alayım benHımmm civasında sorun vardır o zaman kuzum ya
Normale soğuğa çok dayanıklıyımdr üniversite zamanımdan kaldı bu alışkanlık :) ) ama meyve yemiyorum hiç biri ısrar ederseiyi yaptın bebeğimm
ozaman ondandır kuzum
Bende yarın bitiricem insallah kuzumevet kuzum bitti benim sizleri bekliyorum
yaa hiç söyleme bende öyle düşünüyorum kendim içinSanırım adet olucam içime öyle bir his geldi birden
Dil altına konanlardan al balımEvet balım önümüzdeki ay için yeni otomatik bir tane alayım ben
bende sevmem meyveNormale soğuğa çok dayanıklıyımdr üniversite zamanımdan kaldı bu alışkanlık :) ) ama meyve yemiyorum hiç biri ısrar ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?