- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.761
İyi demişsin kuzum inşallah yüreğinden diline vurmuştur o sözler gerçekleşir inşallahAynen canım ama eşime dönüp bi an şey dedim yeni yıla hamile girsem sana bize en güzel yeni yul hediyesi olur dedim nasıl içten bi an aklıma geldi bilmyiorum durup dururken :)Kutsal Tiramisu
Benim 2 gecedir ellerim buz gibi yainşallah kuzum bakalım hayırlısı artık
Yattım bnde öyle yatağıma meleğimoturuyom kuzucum sen
kansızmızın canımBenim 2 gecedir ellerim buz gibi ya
Evettkansızmızın canım
İnşaAllah bebişimİnşallah kuzum inşallah hepimizin yeni yıl hediyesi olur minniklerimiiiz@Kutsal Tiramisu @Kutsal Sekerpare @Kutsal panter @Kutsal zebra @FairyTale16 etiketlemeyi unuttuğum herkes için dileğim bu
Nasılsın meleğimmmHoşgeldin fıstığım
Ben bilmiyorum ya benimki çok karışık. Aynen ya kızlar herkes batını yazabilir mi bi liste yapayım. Ama 12 yi geçti ya ona göre söyleyin olur mı?Senin kaçtı bebeeemm hep unutuyorum ya bir liste mi yapsak napsak
Belirsiz benimBen bilmiyorum ya benimki çok karışık. Aynen ya kızlar herkes batını yazabilir mi bi liste yapayım. Ama 12 yi geçti ya ona göre söyleyin olur mı?
İnsallah kuzum Rabbim dileklerimizi geri cevırmez insallahİnşallah kuzum inşallah hepimizin yeni yıl hediyesi olur minniklerimiiiz@Kutsal Tiramisu @Kutsal Sekerpare @Kutsal panter @Kutsal zebra @FairyTale16 etiketlemeyi unuttuğum herkes için dileğim bu
Çok şükür kuzucum iyiyim ellerim buz gibi ama sen nasılsın iyisin inşallahNasılsın meleğimmm
Benimde kuzum ama normalde benim iki tarafta ağrıyor olacağım zaman :)Kızlarrr ya ama bişey sölicemben de tek taraflı kasık vardı ya hani. 2 gündür hem sol hem sağ ağrıyor Sanırım adet olucam diye mi acaba bilmiyorum
Yok yok insallah hamileliktendiirrrrKızlarrr ya ama bişey sölicemben de tek taraflı kasık vardı ya hani. 2 gündür hem sol hem sağ ağrıyor Sanırım adet olucam diye mi acaba bilmiyorum
Benim 3 ballı lokmamBen bilmiyorum ya benimki çok karışık. Aynen ya kızlar herkes batını yazabilir mi bi liste yapayım. Ama 12 yi geçti ya ona göre söyleyin olur mı?
Isınamamaaa ateşine bakar mısın kuzum heleÇok şükür kuzucum iyiyim ellerim buz gibi ama sen nasılsın iyisin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?