- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Vala biraz öyle oluyor snrm ya bnm sapıttı karıştı günler ama seninki bozulmaz umarımYa şimdi benim tarihlerde sapiticak dimi kızlar.Regl zamanını,yumurtlamayi nasıl bilicem ben,alt üst oldum vallahi
Var ama çok yoğun değil şimdiKanaman var mi şuan
koy koy koyyyyy hadiiiiBi an gaza geldim bende koyabilirim
Yaa 8 gün olmuş canım. Olur mu? Bir de yumurtlamadan önce sonra farkeder mi?Adetten sonra 3-7 gun veya 10 gun sonra baslanir yaziyor kendi sitesinde saracoglunun senin kac gun oldu
Bu kanama son adet gibi sayilmiyor mu? Ben de bilmiyorum ama oyle olabilir belkiVar ama çok yoğun değil şimdi
Yapma kızkoy koy koyyyyy hadiiii
Yaa 8 gün olmuş canım. Olur mu? Bir de yumurtlamadan önce sonra farkeder mi?
Kız profil fotolarına doymadın hee. Başım döndü, dur birinde kızzVar ama çok yoğun değil şimdi
Değiştirdim evet pasta resmi var şu anOzgeMeteMoms canım fotonu kaldırdın mi sen hala forumda öyle gözüküyor bende profilinde farklı
Canım ibrahim saracoglunun kendisitesinde adetten 3-7 gun yada 10 gun sonra baslayin diyor. Yani 2 gun sonra başlayabilirsin bencekoy koy koyyyyy hadiiii
Yaa 8 gün olmuş canım. Olur mu? Bir de yumurtlamadan önce sonra farkeder mi?
Heyecan yaptımYoulost16 koy kız ben kesin tanırım seni
Alla alla bende hala ftgrf gözüküyorDeğiştirdim evet pasta resmi var şu an
Yok simdi bi tanıdık çıkar falan o toplara girmiyim durduk yere.Böyle gizemli gizemli daha güzelKız profil fotolarına doymadın hee. Başım döndü, dur birinde kızzkendi resminde olanilri mesel
Harika❤Kızlar fotom nasıl çok güzeller dimi ama yaaaaa
Çaresizlik zor evet ama ne bilim neyse yorum yapmayacam bi daha okumayim da hatta böyle konular beynim yanıyor çok etkileniom tövbe tövbe Ya Rabbim kimseyi böyle şeylerle imtihan etmesin zor tabi
tamda bu devirde kimseye güven yok Allah yardım etsin ne diyelimBu devirde ???
Çık tekrar gir sayfa yenilensinAlla alla bende hala ftgrf gözüküyor
Bencede yaaa düşünsene boyle üçüz oldugunu çok güzel bşey ya :)Harika❤
HDiii lütfennnYapma kız
AyyZehra bi çekindim, gelecek aya 3-7 içinde yapayım bence. Gelecek aya yapacak bişeyim kalsın hem.Canım ibrahim saracoglunun kendisitesinde adetten 3-7 gun yada 10 gun sonra baslayin diyor. Yani 2 gun sonra başlayabilirsin bence
HadiiiiiHeyecan yaptım
Çok güzel canım, senin bebişi de görmek nasip olsun inşallahKızlar fotom nasıl çok güzeller dimi ama yaaaaa
Aynen çok haklısın. Neyse biz gördük yeter demi?Yok simdi bi tanıdık çıkar falan o toplara girmiyim durduk yere.Böyle gizemli gizemli daha güzel
inşallahh canımmHadi birbirizmize destek olalim inşalalh birakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?