- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.001
Evet devir iyi değil bazen kızıyorum da hatta nie böyle bi dünyaya ikinci çocuğu istiyorz die ama sonra tövbe diyorum yanlış bişy mi söyledim dietamda bu devirde kimseye güven yok Allah yardım etsin ne diyelim
Yaptım ama hala aynı du bi de siteden çıkış yapayim bnm telefon da m bisey varÇık tekrar gir sayfa yenilensin
Sende koy bende koycammm söz :)))HDiii lütfennn
AyyZehra bi çekindim, gelecek aya 3-7 içinde yapayım bence. Gelecek aya yapacak bişeyim kalsın hem.
Hadiiiii
Çok güzel canım, senin bebişi de görmek nasip olsun inşallah
Aynen çok haklısın. Neyse biz gördük yeter demi?
@canli anne Nerdesssiiiinnnn seni özlediiiiiim m
onların kaderi biz bile doğmadan yazılmış rabbim ne dilemişse o olur canım yaşamak zorundayız çocukta getirmek zorundayız dünyanın kanunu buEvet devir iyi değil bazen kızıyorum da hatta nie böyle bi dünyaya ikinci çocuğu istiyorz die ama sonra tövbe diyorum yanlış bişy mi söyledim die
:) çizkek benHDiii lütfennn
AyyZehra bi çekindim, gelecek aya 3-7 içinde yapayım bence. Gelecek aya yapacak bişeyim kalsın hem.
Hadiiiii
Aminnn dua edin 3 gün sonra doktora gidicem inşallah gorurum mercimeğimi :)HDiii lütfennn
Hadiiiii
Amiiinnn insallah canımtamda bu devirde kimseye güven yok Allah yardım etsin ne diyelim
Valla kızlar bi görelim birbirimizi sonra kaldırın yineSende koy bende koycammm söz :)))
Bencede :))))Valla kızlar bi görelim birbirimizi sonra kaldırın yine
mesela ben koysam bidahada uyuyamamValla kızlar bi görelim birbirimizi sonra kaldırın yine
Niyeeeemesela ben koysam bidahada uyuyamamçok takıntılıyım
Aa niye be ? Ortalık sakin şu an koydun koydunmesela ben koysam bidahada uyuyamamçok takıntılıyım
bi tanıdık görür filanNiyeeee
Kız beni şimdi niye araya koyuyorsun ki, konumuz sensin hafiiiSende koy bende koycammm söz :)))
Kusura bakma canım aklım zehranın profil fotosun da kaldı:) çizkek bensen bilirisin canim ben bunla hamile olan cok duydum paylasmak istedim
Hayırlı haberlerle gel inşallahAminnn dua edin 3 gün sonra doktora gidicem inşallah gorurum mercimeğimi :)
Biliyorum canım diyorum ya sonra tövbe diyorum zaten hersey Allah tanonların kaderi biz bile doğmadan yazılmış rabbim ne dilemişse o olur canım yaşamak zorundayız çocukta getirmek zorundayız dünyanın kanunu bu
kalbim dayanmazAa niye be ? Ortalık sakin şu an koydun koydun
Aynı sehirden olduğun var mı ki :)))bi tanıdık görür filanpsikolojim bozulur gözüme uyku girmez
Kızzz nolcakkk :)))Kız beni şimdi niye araya koyuyorsun ki, konumuz sensin hafiii
Kusura bakma canım aklım zehranın profil fotosun da kaldı
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Yok canim sorun degil ne olacak olur oyle hatlar karisir bazenKız beni şimdi niye araya koyuyorsun ki, konumuz sensin hafiii
Kusura bakma canım aklım zehranın profil fotosun da kaldı
Hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?