- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
iyi yapılmış tansiyonlar fırladıKonu değil de mjlara kapatıldı
Kız resmime bak tanıdık gelicem mi bakalım,belki mahallede denk gelmisizdir, degistiricem çabukifşa olmiyim daha fazla
Aman efenim o sizin taş çıkarmışlığınızkız bu ne güzellik gülşen bubikoğluna taş çıkartırsın maşallah
Kızın 4 yaşında mı canım?Ben gördüysem de nie takvim yapmadığını hatırlamıyorum canım acele bakmışımdr bence de yapsın olur mu hakikaten bi gun ins bizde hamile kalırsak nesil yapicax yoksa..
Bizim 5 sene bjtti cnm
Yaa canım senam keşke tamamen bırakabilsen..Aynen öyle bende bu ara yarım paket içiyorum 2 aydır niyeyse midem bulana buluna içiyorum sigarayı ama bırakamıyorum tam bırakıcam bişeye canım sıkılıyo bakıyorum elimde sigara
Zehram hoşgeldinHayırlı geceler Canlar :)
Ben de iyiyim canımcım şükür.Cok sukur canim sen nasilsin??
Tekrar bırakırsın inşallah. Profil fotondaki kim?Bende içiyorum o zikkimi,kızıma hamileyken bırakmıştım ne güzel dogurdum 10gün sonra başladım gene.Lanet olsun bu kezde bıraktım düşük olunca gene başladım
Bi derdim var konusunda acılı bi konu canımKızlar o konu ne bende bakayım çk merak ettim
MaşAllahin var kiz kaşı bi yerlerini :)Kız resmime bak tanıdık gelicem mi bakalım,belki mahallede denk gelmisizdir, degistiricem çabukifşa olmiyim daha fazla
Bizzat kendimProfil fotondaki kim?
Hosbuldum kelebeğimmmKızın 4 yaşında mı canım?
Yaa canım senam keşke tamamen bırakabilsen..
Zehram hoşgeldin
Ben de iyiyim canımcım şükür.
Tekrar bırakırsın inşallah. Profil fotondaki kim?
Amann allahım o nası bi konu ya? Anne ve eş, bilemedim valla nutkum tutuldu
Ayyyy cok fenaydı yaiyi yapılmış tansiyonlar fırladı
Evet cnm 4 yaşındaKızın 4 yaşında mı canım?
Zehram hoşgeldin
çok beğendim vallaAman efenim o sizin taş çıkarmışlığınızmerci
Ben de bu ay yapicamBen uygulamadm ama bu ay nasıp olursa uygulamak istiyorum
biraz baktımda şimdi eğer gerçekse zor bi durum ya Allah yardım etsinAyyyy cok fenaydı ya
Evet ya ama kadın tam bi sacmabiraz baktımda şimdi eğer gerçekse zor bi durum ya Allah yardım etsin
Seyma sen de soğan kürü yapsana bu ay hamileligi kolaylastiriuormusKızın 4 yaşında mı canım?
Zehram hoşgeldin
Adetin kaçıncı günü yapacaksn cnmBen de bu ay yapicam
çaresizlik zor canım kendimi onun yerine koydumda çokkk zorrEvet ya ama kadın tam bi sacma
Adama sarılıp yatacak belkide,biz sinir oldugumuzla kalcaz,boşverEvet ya ama kadın tam bi sacma
Iyiyim canım mide üşütmesi ile adet birlesti mahvoldum iki uc gun ama simdu iyiyim cok şükür.. her ne kadar kasik agrim devam etse decheesecake-im sen nasılsın hg bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?