- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Kendime yakıstırabilseydim en ağır küfürleri edebilirdim ama bana yakışmaz...Adama sarılıp yatacak belkide,biz sinir oldugumuzla kalcaz,boşver
Adetliyken olmuyor canim adet bitince 3-7 gun arasi baslayin diyorAdetin kaçıncı günü yapacaksn cnm
Maşallah sana tü tü tüüüüüüüBizzat kendim
Allah bağışlasın canım. 2. Yi de nasip etsin AllahEvet cnm 4 yaşında
Ne zaman başlanmalıydı canım?Seyma sen de soğan kürü yapsana bu ay hamileligi kolaylastiriuormus
Çaresizlik zor evet ama ne bilim neyse yorum yapmayacam bi daha okumayim da hatta böyle konular beynim yanıyor çok etkileniom tövbe tövbe Ya Rabbim kimseyi böyle şeylerle imtihan etmesin zor tabiçaresizlik zor canım kendimi onun yerine koydumda çokkk zorr
Bu devirde ???çaresizlik zor canım kendimi onun yerine koydumda çokkk zorr
Bende mi yapsam,içim dışım bi temizlensinAdetliyken olmuyor canim adet bitince 3-7 gun arasi baslayin diyor
Adetin kaçıncı günündesn cnm ya bnmde kasik agrim oluyor ara ara böyle batma gibiIyiyim canım mide üşütmesi ile adet birlesti mahvoldum iki uc gun ama simdu iyiyim cok şükür.. her ne kadar kasik agrim devam etse de
Bi an gaza geldim bende koyabilirimMaşallah sana tü tü tüüüüüüüValla bu topikte gördüğüm tüm hatunlar taş gibi sanki Kutsal Tiramisu
Allah bağışlasın canım. 2. Yi de nasip etsin Allah
Ne zaman başlanmalıydı canım?
Kızzlaaaarrrr bi batları alalım mı? Merak ettim nr kadar var batlara?
Hadi birbirizmize destek olalim inşalalh birakalimbenim hergün bi yerim ağrıyo ve bunun sorumlusu sigara lanet olsun
Adetten sonra 3-7 gun veya 10 gun sonra baslanir yaziyor kendi sitesinde saracoglunun senin kac gun olduMaşallah sana tü tü tüüüüüüüValla bu topikte gördüğüm tüm hatunlar taş gibi sanki Kutsal Tiramisu
Hah onu demek istedim zaten yanlış telaffuz oldfuAdetliyken olmuyor canim adet bitince 3-7 gun arasi baslayin diyor
Senin degerin sifirlandi mi canimBende mi yapsam,içim dışım bi temizlensin
7.günüm benim lekenmelerle beraberAdetin kaçıncı günündesn cnm ya bnmde kasik agrim oluyor ara ara böyle batma gibi
Yarın sabah kan vericem işte tekrar,inşallah 0 lanmistirSenin degerin sifirlandi mi canim
Amin cnm ins hayırlısı herşeyin kiz bata daha cooookkkk say say bitmez yeni adetim bitti sayilir bnmMaşallah sana tü tü tüüüüüüüValla bu topikte gördüğüm tüm hatunlar taş gibi sanki Kutsal Tiramisu
Inşallah canim sifirlandiktan sonra bisey olmaz herhalde sen de yapabilirsin benceYarın sabah kan vericem işte tekrar,inşallah 0 lanmistir
Bende saat 12 i geçtiğine göre 5.günümdeyim7.günüm benim lekenmelerle beraber
Sagol. Canım.Bi derdim var konusunda acılı bi konu canım
Kanaman var mi şuanYa şimdi benim tarihlerde sapiticak dimi kızlar.Regl zamanını,yumurtlamayi nasıl bilicem ben,alt üst oldum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?