• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hormonlar iyi sadece prolaktinim biraz yüksek çıktı onun için ilaç kullanıyorum eşimde hız ve morgoloji sorunu çıktı
Cnm esine spermiogram testi mi ne diolar ondan mi yaptilar bugun bizide yonlendrdi doktr biz istedik baktiralim icimiz rahat etsin dir ama ocaga randevu verdiler testi verince sonuclar hemen cikiyor mi

Kizlar bişey sorcam inofolik combi hamilelige yardimci mi oluyorbi kac yerdr oylr gördüm folik asit dgl mi doktor yumurtlmaya da yardmci dedi ama hamilelik icin soyle faydasi olur demedi özellikle.. Bi de kızlar kac adet çıkıyor icinde biliyor musunuz ne kadar kullanimlik bitince tekrar almam gerekiyor mu ki bisey demeedi doktor sormayi unuttum bende
Kizlar kullanan yok mu aranızda :/

Cnm esine spermiogram testi mi ne diolar ondan mi yaptilar bugun bizide yonlendrdi doktr biz istedik baktiralim icimiz rahat etsin dir ama ocaga randevu verdiler testi verince sonuclar hemen cikiyor mi
Evt canım ertesi gün çikiyormuş bizde haftaya sali randevu verdiler ertesi gün alirsiniz dedi ama eşinde dahil başkasi alamiyormuş sonucu

Back
X