Evet baktım netten 3 4 hafta civari yazıyor canım ama doktor kafamı karıştırdı değerleri görmesine rağmen belli değil dedi neyse perşembe gitcem bakalım belli olur inşallahKuzum aslında onu bhcg testinin oranına göre hesapladım ben 3 haftalık minimum gözüken de bhcg 50 ye kadar fln olması lazım betaya göre gebelik haftası yazarsan daha net tahmin etme şansın olur bence
377,9 olmuş 3 gün sonrasıGit bakalim bi bencede emin ol kuzum bugün beni de haberdar et aklımdasın haber bekliyorum guzel haberler al inşallah❤
Süperrr çok sevindimmmmm ❤❤❤❤❤377,9 olmuş 3 gün sonrası ☺
Maşallah kuzum guzel yükselmiş senindeKızlar selam, bende kısmetse ağustos 2020 annesi adayıyım.
Çarşamba günü beta 33 çıkmıştı, dün baktirdim 594 olmus.
Haftaya da Dr a gitmeyi düşünüyorum.
Sizler nasılsınız..
Pazar kese görünür tekrar beta bakmana gerek yok dedi ama vallaha sürekli baktırasım geliyor kendimi zor tutuyorumSüperrr çok sevindimmmmm ❤❤❤❤❤
Sağol canım, sen de kese kalp atışı göründü mu :)Maşallah kuzum guzel yükselmiş seninde
Banada artik gerek yok cuma gelirsen alttan görürüz dedi bende alttan muayne düşüğe sebebiyet verebilir diye ultrason istedim 24ne gel o zaman dedi bakalimPazar kese görünür tekrar beta bakmana gerek yok dedi ama vallaha sürekli baktırasım geliyor kendimi zor tutuyorum☺
Yok canim 24nde ikisi bir olacak sanirim bizimSağol canım, sen de kese kalp atışı göründü mu :)
Bende haftaya bugün gideceğim Dr a, inşallah görürüz keseyi.
Hoşgeldin canimSanırım bende agustos annesi olucam Allah izin verirse. 10 Aralıkta muayeneye gittiğimde adet tarihime göre 5+2 oldugumu soyledi doktorum.
Merhaba bu arada kızlar. Yeniyim :)) Rabbim gönlümüzdekileri sağlıkla nasip etsin inşallah ^_^
Hoşgeldin canim
Saglikl buyusun bebişlerimiz inşallah ❤
İNŞALLAH :)İnşallah kuzum
Folidoce marka folik asit kullanıyorum sadece canim benKızlar takviye olarak ne kullanıyorsunuz ben solgarın dvitaminini ve folidays folik asidini kullanıyorum.
Canim bende henuz yogun mide bulantisi YokKızlar aşırı bulantım var kusamıyorum denemediğim yöntem kalmadı. Siz nasıl atlatıyorsunuz?
Amin inşallah kuzum benimde 10 ağustos gözüküyor ama vana göre ağustos sonu gibi son adet tarihine göre 7 . hafta içindeyim gözüküyor ama bana göre 5. Haftanın içindeyiz ❤ALlahım nasip ederse 3 Ağustos gözüküyor bebeğime kavuşma tarihimAllah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?