2020 AĞUSTOS ANNE ADAYLARI :)

Kuzum aslında onu bhcg testinin oranına göre hesapladım ben 3 haftalık minimum gözüken de bhcg 50 ye kadar fln olması lazım betaya göre gebelik haftası yazarsan daha net tahmin etme şansın olur bence
Evet baktım netten 3 4 hafta civari yazıyor canım ama doktor kafamı karıştırdı değerleri görmesine rağmen belli değil dedi neyse perşembe gitcem bakalım belli olur inşallah

Kızlar selam, bende kısmetse ağustos 2020 annesi adayıyım.
Çarşamba günü beta 33 çıkmıştı, dün baktirdim 594 olmus.
Haftaya da Dr a gitmeyi düşünüyorum.
Sizler nasılsınız..

Sanırım bende agustos annesi olucam Allah izin verirse. 10 Aralıkta muayeneye gittiğimde adet tarihime göre 5+2 oldugumu soyledi doktorum.
Merhaba bu arada kızlar. Yeniyim :)) Rabbim gönlümüzdekileri sağlıkla nasip etsin inşallah ^_^

Pazar kese görünür tekrar beta bakmana gerek yok dedi ama vallaha sürekli baktırasım geliyor kendimi zor tutuyorum☺
Banada artik gerek yok cuma gelirsen alttan görürüz dedi bende alttan muayne düşüğe sebebiyet verebilir diye ultrason istedim 24ne gel o zaman dedi bakalim

Hoşgeldin canim
Saglikl buyusun bebişlerimiz inşallah ❤

ALlahım nasip ederse 3 Ağustos gözüküyor bebeğime kavuşma tarihim Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar aşırı bulantım var kusamıyorum denemediğim yöntem kalmadı. Siz nasıl atlatıyorsunuz?

Kızlar aşırı bulantım var kusamıyorum denemediğim yöntem kalmadı. Siz nasıl atlatıyorsunuz?
Canim bende henuz yogun mide bulantisi Yok
Mide yanmam var birde sabahları hafif öğürme isteği o kadar ama buyuk tuvalete çok gidiyorum belki ondan bulantim cok yoktur

ALlahım nasip ederse 3 Ağustos gözüküyor bebeğime kavuşma tarihim Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
Amin inşallah kuzum benimde 10 ağustos gözüküyor ama vana göre ağustos sonu gibi son adet tarihine göre 7 . hafta içindeyim gözüküyor ama bana göre 5. Haftanın içindeyiz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…