Ben haftaya gideceğim canim kese görmeye 5. HaftadayımArkadaşlar hamile kalanlara soruyorum kaçıncı haftadayken kese göründü ve kaçıncı haftada kalp atisini duydunuz
Şu an kan testi degerin ne canimBen haftaya gideceğim canim kese görmeye 5. Haftadayım
17 aralikta son kanım alındı 862 cıktı canimŞu an kan testi degerin ne canim
5+3 de keseyi gördüm canım. Ama bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi. Şu an 7+2 yim ve cumartesi gidicem.Arkadaşlar hamile kalanlara soruyorum kaçıncı haftadayken kese göründü ve kaçıncı haftada kalp atisini duydunuz
İnşallah duyarsınız canım:)5+3 de keseyi gördüm canım. Ama bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi. Şu an 7+2 yim ve cumartesi gidicem.
Catmadan kaç gün sonra ciktiKIZLAR BHCG 17 ARALIK SABAHI VERDIM EN SON SONUCUM CIKTI 862.24 GELIYOR GONLUMUZUN EFENDISI ❤❤❤❤❤
KIZLAR BHCG 17 ARALIK SABAHI VERDIM EN SON SONUCUM CIKTI 862.24 GELIYOR GONLUMUZUN EFENDISI ❤❤❤❤❤
Merhaba kızlar bende yeniyim daha. Hamileliğini yeni öğrendim dün test yaptım silik cıktı biraz sonra kan verdim sonuç 60 çıktı dün adet günümdü normalde ben baya erken öğrendim. Doktoruma sordum 2 güne 1 kan vercem değer 1000 üzerine çıkınca ultrasonla bakabiliriz dedi Allah sağlıkla kucagimiza almamizi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın amin
Nasıl canim anlamadim?Catmadan kaç gün sonra cikti
Inşallah kuzum ❤Hadi bakalım sağlıkla sihhatle insallaaahh canımm ^_^
Kan degerin yumurta catladiktan kaç gün sonra 862 çıktı merak ettimdeNasıl canim anlamadim?
Ah o bel ve kasik agrisiiiiKızlar benim de daha yeni ama bel ağrısı maşallah baya var ya.
Sizden de bel ağrısı yaşayan var mı...
Gerçi ben midem bulanmasinda çok seye razıyım.
Oğluma hamileliğim de rezil bir hamilelik geçirdim.
Bunda henüz bol uyku ve bel ağrısı var.
Umarım böyle de kalır...
Valla biz yumurta çatlama takibi yapmadık kuzumKan degerin yumurta catladiktan kaç gün sonra 862 çıktı merak ettimde
Benim 1000 i geçmiştir aslında ama haftaya gideceğim biraz vakit geçsin dedi doktorumMerhaba kızlar bende yeniyim daha. Hamileliğini yeni öğrendim dün test yaptım silik cıktı biraz sonra kan verdim sonuç 60 çıktı dün adet günümdü normalde ben baya erken öğrendim. Doktoruma sordum 2 güne 1 kan vercem değer 1000 üzerine çıkınca ultrasonla bakabiliriz dedi Allah sağlıkla kucagimiza almamizi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın amin
Aman ha alttan muayne riskliKızlar benim 1530 çıktı üstten baktı keseyi göremedi pazar tekrar bakacak☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?