2020 AĞUSTOS ANNE ADAYLARI :)

Arkadaşlar hamile kalanlara soruyorum kaçıncı haftadayken kese göründü ve kaçıncı haftada kalp atisini duydunuz

KIZLAR BHCG 17 ARALIK SABAHI VERDIM EN SON SONUCUM CIKTI 862.24 GELIYOR GONLUMUZUN EFENDISI ❤❤❤❤❤

Merhaba kızlar bende yeniyim daha. Hamileliğini yeni öğrendim dün test yaptım silik cıktı biraz sonra kan verdim sonuç 60 çıktı dün adet günümdü normalde ben baya erken öğrendim. Doktoruma sordum 2 güne 1 kan vercem değer 1000 üzerine çıkınca ultrasonla bakabiliriz dedi Allah sağlıkla kucagimiza almamizi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın amin

Arkadaşlar hamile kalanlara soruyorum kaçıncı haftadayken kese göründü ve kaçıncı haftada kalp atisini duydunuz
5+3 de keseyi gördüm canım. Ama bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi. Şu an 7+2 yim ve cumartesi gidicem.

Merhaba hosgeldin. Bende hala yeni sayilirim. Insallah gonlundeki gibi olur tatlim. ^_^ Bizi de haberdar et

Kızlar benim de daha yeni ama bel ağrısı maşallah baya var ya.
Sizden de bel ağrısı yaşayan var mı...

Gerçi ben midem bulanmasinda çok seye razıyım.
Oğluma hamileliğim de rezil bir hamilelik geçirdim.
Bunda henüz bol uyku ve bel ağrısı var.
Umarım böyle de kalır...

Ah o bel ve kasik agrisiiii

Benim 1000 i geçmiştir aslında ama haftaya gideceğim biraz vakit geçsin dedi doktorum Aminnn inşallah kuzum sağlıkla.gelsin miniklerimiz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…