2020 AĞUSTOS ANNE ADAYLARI :)

Selam kızlar,

Gebeliğim 5+4 normalde ama doktor geriden geldiğini söyledi ulturasanda görünen 4+2 sizde böyle birşey yaşadanız mı ?

Selam kızlar;

Normal gebeliğim 5+4 ama doktora gittiğimde ultarasonda görünen 4+2 gebeliğim geriden geliyor böyle bir şey yaşayan oldumu ?

Kuzum valla 3. Haftada basladi bende hala kasik ağrısı oluyor suan 6 haftadayim arada mide yanmam bulanmam var
Korkuyorum hala sanirim doktora gidip kese ve kalp atisini duymadan rahatlamadan 3. Aya kadar hassas olmak lazım
Aynen canım, ben de kendime psikolojik diyordum ama cidden 3. hafta da başladı benimde bel ağrısı.
Kaşık ağrısı arada bıçak saplanır gibi oluyordu, geçer gibi oldu bu aralar.
Diğer ismini anmak bile istemediklerim hiç olmasın İnşallah.
Çünkü ilk hamileliğimde üç ömürlük kustum

Hahhaha olacak ama napalim bir mucize kolay yetişmiyor ❤

Merhaba, bende 5+2 deyim hamileliğimi gögüs ağrılarım çoğaldı ve sancı şeklindeydi bende şüphelendim 13 aralıkta test taptım ikinci çizgi çıktı hemen tabi sağlık ocağına gittim beta hcg 130 çıktı doktor dedi ki iki hafta sonra git doktora tekrardan şimdi bebek görünmez. 4 gün sonra randevum var günler geçmiyor resmen bir an önce gitmek istiyorum. Tekrardan kana batırmadım değerlerime. Doktora gittiğimde 5+6 olacağız kese ve bebek görünür mü ki?

Hayırlı olsun canım, bende bugün tam 5 haftadayim.
Salı günü Dr a gideceğim.
En son pazartesi günü 594 du beta.
İnşallah görünür salı günü, en azından kese.

Bende de göğüs ve bel ağrısı var.
Mide bulantısı var mı sende canım

Canim bende henuz yogun mide bulantisi Yok
Mide yanmam var birde sabahları hafif öğürme isteği o kadar ama buyuk tuvalete çok gidiyorum belki ondan bulantim cok yoktur
Bende de bulantı yok aynı bende büyük tuvalete çok çıkıyorum gaz ve şişkinlik var aceba ondan mı yok bulantım 7 haftalık hamileyim

Hiç bulantım yok benim ama sürekli uyuyorum ki normalde uyuyamam şimdi ise oturduğum yerde bile uyuyabiliyorum

Bende de bulantı yok aynı bende büyük tuvalete çok çıkıyorum gaz ve şişkinlik var aceba ondan mı yok bulantım 7 haftalık hamileyim
Muhtemelen oyle herkesin bünyesi farklı oluyor neticede . Kimi hiç bulanmışız geçiriyor kimisi nefes almadan istifra ediyor
Son adet tarihin nedir kuzum ?

Muhtemelen oyle herkesin bünyesi farklı oluyor neticede . Kimi hiç bulanmışız geçiriyor kimisi nefes almadan istifra ediyor
1 Kasım

bende devamlı uyumak istiyorum. birde hafif kasık ağrım oluyor normal mi bilmiyorum dra yarın gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…