Ah o bel ve kasik agrisiiii
[/QUOTE
Kaçıncı haftada başladı canım
İlk günler düşük yapacağım diye korkuyordum, o kadar kötüydü.
Hoş hala çok ağrıyor da, ben alıştım
Kuzum valla 3. Haftada basladi bende hala kasik ağrısı oluyor suan 6 haftadayim arada mide yanmam bulanmam varKacico
L Leotruck
KIZLAR MERHABA
ÖNCELİKLE RABBİM BEBİŞLERİMİZİ SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)
HERKES NASIL ÖĞRENDİ BEBİŞİ ANLATABİLİR Mİ ?
HEPİNİZİ MERAK EDERKEN KENDİ HİKAYEMİZİ DE ANLATMAK İSTEDİM MUCİZEMLE :)
ŞUAN MERCİMEK KADARIZ 5+4 DEYİZ HENÜZ.
baştan bahsedeyim sizlere kızlar :)
4 10 kasım regldim
11 - 17 kasım arasında birliktelik yaşandı 4 defa ayrı günler 2 gün arayla
18 nde eşim şehir dışına gitti işi dolayısı ile.
Gebelik testi yaptım 20 snde negatif çıktı yoktur dedim.
Bu arada ov. testi sipariş etmiştim daha önce onları yapmaya başladım ve önümüzdeki aya yetsin diye yeniden sipairş geçtim
27 snda eşim döndü . O hafta da 3 kere birliktelik oldu.
Sonraki hafta da 3 kere birliktelik oldu.
Hepsi korunmasız .. yumurtlama takibi yapıyorum hepsi silik 2 . çizgi veriyor . Yumurtlamamı kaçırdım anlayacağın aralık ayına artık diye hazırlık yaptım. O süreçde de yinede deneyelim dedik.
Gelelim 3 aralık
ve sonrasında
sende yaşanan kasıkta batma çekme dışında belimde ağrı geğirme yaşadım
Yüzüm aşırı sivilce attı.
Hayatımda hiç o kadar sivilce yaşamadım ergenlikte bile kulaklarım boynum sivilce attı düşün
Gelelim 9 aralık pazartesi ov. yaptım yumurtlama gibi çift çizgi gördüm. birliktelik olabilir diye konuştuk eşimle
Akşamında tekrar 2. testi yaptım pespembe dağıldı test.
Bende forumda hamilelerde böyle olduğunu yada aşırı kırmızı 2. çizgi olduğunu okumuştum.
Gebelik testi yaptık çift çizgiyi görünce 10 aralık salı sabah bhcg verdim 46 çıktı 12. aralık perşembe tekrar verdim 129 çıktı. 12 gün sonra da keseyi göreceğiz inşallah :)
Aynen canım, ben de kendime psikolojik diyordum ama cidden 3. hafta da başladı benimde bel ağrısı.Kuzum valla 3. Haftada basladi bende hala kasik ağrısı oluyor suan 6 haftadayim arada mide yanmam bulanmam var
Korkuyorum hala sanirim doktora gidip kese ve kalp atisini duymadan rahatlamadan 3. Aya kadar hassas olmak lazım
Geç dollenmedir kuzum belkiSelam kızlar,
Gebeliğim 5+4 normalde ama doktor geriden geldiğini söyledi ulturasanda görünen 4+2 sizde böyle birşey yaşadanız mı ?
Hahhaha olacak ama napalim bir mucize kolay yetişmiyor ❤Aynen canım, ben de kendime psikolojik diyordum ama cidden 3. hafta da başladı benimde bel ağrısı.
Kaşık ağrısı arada bıçak saplanır gibi oluyordu, geçer gibi oldu bu aralar.
Diğer ismini anmak bile istemediklerim hiç olmasın İnşallah.
Çünkü ilk hamileliğimde üç ömürlük kustum
Hem de ne mucize kuzum, evladımin tırnağının ucuna kurban olurum benHahhaha olacak ama napalim bir mucize kolay yetişmiyor ❤
Hayırlı olsun canım, bende bugün tam 5 haftadayim.Merhaba, bende 5+2 deyim hamileliğimi gögüs ağrılarım çoğaldı ve sancı şeklindeydi bende şüphelendim 13 aralıkta test taptım ikinci çizgi çıktıhemen tabi sağlık ocağına gittim beta hcg 130 çıktı doktor dedi ki iki hafta sonra git doktora tekrardan şimdi bebek görünmez. 4 gün sonra randevum var günler geçmiyor resmen bir an önce gitmek istiyorum. Tekrardan kana batırmadım değerlerime. Doktora gittiğimde 5+6 olacağız kese ve bebek görünür mü ki?
Bende de bulantı yok aynı bende büyük tuvalete çok çıkıyorum gaz ve şişkinlik var aceba ondan mı yok bulantım 7 haftalık hamileyimCanim bende henuz yogun mide bulantisi Yok
Mide yanmam var birde sabahları hafif öğürme isteği o kadar ama buyuk tuvalete çok gidiyorum belki ondan bulantim cok yoktur
Hiç bulantım yok benim ama sürekli uyuyorum ki normalde uyuyamam şimdi ise oturduğum yerde bile uyuyabiliyorumHayırlı olsun canım, bende bugün tam 5 haftadayim.
Salı günü Dr a gideceğim.
En son pazartesi günü 594 du beta.
İnşallah görünür salı günü, en azından kese.
Bende de göğüs ve bel ağrısı var.
Mide bulantısı var mı sende canım
Muhtemelen oyle herkesin bünyesi farklı oluyor neticede . Kimi hiç bulanmışız geçiriyor kimisi nefes almadan istifra ediyorBende de bulantı yok aynı bende büyük tuvalete çok çıkıyorum gaz ve şişkinlik var aceba ondan mı yok bulantım 7 haftalık hamileyim
Ayni benimde surekli yorgunum halsiz ve uykusuzum . Oysa sabahlayan benim yani hamile kalana kadar en azındanHiç bulantım yok benim ama sürekli uyuyorum ki normalde uyuyamam şimdi ise oturduğum yerde bile uyuyabiliyorum
Umarım hep böyle uykulu geçer yanma bulantı ağrı sızı olmadanAyni benimde surekli yorgunum halsiz ve uykusuzum . Oysa sabahlayan benim yani hamile kalana kadar en azından
Muhtemelen oyle herkesin bünyesi farklı oluyor neticede . Kimi hiç bulanmışız geçiriyor kimisi nefes almadan istifra ediyor
Son adet tarihin nedir kuzum ?
1 KasımMuhtemelen oyle herkesin bünyesi farklı oluyor neticede . Kimi hiç bulanmışız geçiriyor kimisi nefes almadan istifra ediyor
Son adet tarihin nedir kuzum ?
Inşallah valla kuzumUmarım hep böyle uykulu geçer yanma bulantı ağrı sızı olmadan
Normal bence bende aynı senin gibiyim halen cumada ben gideceğim inşallahbende devamlı uyumak istiyorum. birde hafif kasık ağrım oluyor normal mi bilmiyorum dra yarın gidicem
evet doktora gittim keseyi gördük çok şükür normal dedi drNormal bence bende aynı senin gibiyim halen cumada ben gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?