Canim bende hep adet oldum sanıp lavaboya koşardım ama olmadım hep agrisini cektim üzerinden uc gun geçince öğrendim ki hamileyimMerhaba, hamileliğimi adete erken öğrendim.
Bugün adet günüm ve sanki adet olmak üzereymişim gibi karnım ağrıyor.
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Ağrılar beni biraz korkutmuştuCanim bende hep adet oldum sanıp lavaboya koşardım ama olmadım hep agrisini cektim üzerinden uc gun geçince öğrendim ki hamileyim
Hayırlı olsun sat ne zaman?Kızlar merhaba. Ben de bugün öğrendim 6+2 hamileyim. Daha bu sabah öğrendik hemen doktoruma koştuk; keseyi gördük kalp atışını da duyduk çok şükür Allahıma. Şu an bulantım yok, çok severek yediğim şeylerden tiksiniyorum sadece. Bir de kabızlığım var.
Sağolun size de hayırlı olsun. Benim bat biraz karışık. Ekim ayında negatif tüp bebek denemem oldu. Sonra 23 ekimde adet gördüm, bir daha da görmedim. Ama bebişim 6 haftalık, yani sat aslında 13 kasım gibiymiş. Tüp bebek hormonlar kaynaklı geç yumurtladım sanırım ☺ Tüp bebek sonrası doğal yolla gelen bir mucize benim bebişimHayırlı olsun sat ne zaman?
Ayva yemek iyi geliyor ..Küçük küçük ısırın iyi gelir.Bir de zencefil çayı çok açık yapıp içebilirsin.Selam kizlar;
Benim de büyük ihtimalle ağustos olacak dogum(hayirlisiyla).3-4 gündür ağzımda inanılmaz kötü bir tat var. Metal gibi. Boğazım da refluden yanio biraz. Bi de nerdeyse herşeyden tıkınıyorum yiyecek olarak off yaatavsiyeniz var mı bu acemiye
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla ilerlemesini kucağına almanı nasip etsin inşallah ☺ Ben 9. haftaya giricem nasipse inşallah ama bulantım hiç olmadı. Bel ağrım oluyor bi de grip oldum fena haldeBende hsg filminden sonra 2. ayımda kaldım. daha bir kaç gün önce testle öğrendim pazartesi kan testi yaptıracağım. testte biri net diğeri de baya belirgin. Bakalım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin. daha doktora gitmedim kan sonucu almadan İnşallah bir sıkıntı yoktur. Bulantım çok nadir oluyor.Kasık ağrım ve bel ağrım var çabuk yoruluyorum.Birde boğazıma yanma gibi gaz geldi demin bilmiyorum gebeklikle alakası varmı ama kötü birşeyy.
Teşekkürler sizede:) Bakalım yaşayıp göreceğiz,öğreneceğiz bulantı bir kere oldu çok fena vurdu gerçekten kötüymüş:)Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla ilerlemesini kucağına almanı nasip etsin inşallah ☺ Ben 9. haftaya giricem nasipse inşallah ama bulantım hiç olmadı. Bel ağrım oluyor bi de grip oldum fena halde
6. Haftada bende de olmuştu pembe kanama. Bi kez iğne vuruldum, 2 haftada da progestan yazmıştı. O geçirdi. 14. Haftada tekrar oldu bu kez kıpkırmızı. Yine progestan kullanıyorum. Bir şey olmaz dinlen sen. Kahverengiye dönerek geçiyor zaten.Kızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim, geçen çarşamba günü çok ufak bir kan gördüğüm için akşam hemen doktora gittik. Kesenin etrafında kanama alanları var düşük tehlikesi var dedi doktorum. Progestan hap ve iğneye başladım. İğne bir hafta boyunca her akşam olacak. Üç gün de rapor verdi evdeyim. Peçetede çok az da olsa kan görüyorum arada. Ağrım genel olarak Yok ama bazen kasıklarım ağrıyor. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu? Çooook merak ediyorum berbat bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?