2020 AĞUSTOS ANNE ADAYLARI :)

Kızlar ben dün doktora gittim son adet tarihim 13 Kasım olmasına rağmen geç yumurtladığım için keseyi gördü zar zor tahminen 4 haftalık dedi aralık 3-4yada5 inde yumurtladım 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi yani ben artık Eylül anasıyım

Selam kizlar;
Benim de büyük ihtimalle ağustos olacak dogum(hayirlisiyla).3-4 gündür ağzımda inanılmaz kötü bir tat var. Metal gibi. Boğazım da refluden yanio biraz. Bi de nerdeyse herşeyden tıkınıyorum yiyecek olarak off yaatavsiyeniz var mı bu acemiye

Selam kızlar son adetim 4 kasımdı adetimin bitimindeki hafta birliktelik olmuştu. Sonunda bugün doktora gittim sata göre 7 hafta görünse de normalde tamda tahmin ettiğim gibi 6. Haftanın içindeyiz veee kesemizi bebisimizi gorduk cok sukur kalp atisi var gibi görüyorum istersen alttan bakalim ama sen istemiosun alttan baksak duyariz dedi istemiyorum haftaya geleyim dedim bende suan cok mutluyum ya❤

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim iki yıl bekleyisten sonra Rabb'ime şükürler olsun ki nasip etti bu mutluluğu bende inşallah Ağustos ta kucağıma alicam kuzumu hayırlısıyla

Ben daha bebisimi gormedim kese göründü pazartesiye gidicem insallah gel kalp atışınada bakalim dedi doktorum mide bulantim hic biseyim yok suan sizlerde oylemisiniz sadece kasiklarimda ağrım oluyo onuda kistim var olduğunu soyledj doktor ondanmis varmi basina böyle bisey gelen

Son düzenleme:
Merhaba, hamileliğimi adete erken öğrendim.
Bugün adet günüm ve sanki adet olmak üzereymişim gibi karnım ağrıyor.
Bu durumu yaşayan oldu mu?

Merhaba, hamileliğimi adete erken öğrendim.
Bugün adet günüm ve sanki adet olmak üzereymişim gibi karnım ağrıyor.
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Canim bende hep adet oldum sanıp lavaboya koşardım ama olmadım hep agrisini cektim üzerinden uc gun geçince öğrendim ki hamileyim

Kızlar merhaba. Ben de bugün öğrendim 6+2 hamileyim. Daha bu sabah öğrendik hemen doktoruma koştuk; keseyi gördük kalp atışını da duyduk çok şükür Allahıma. Şu an bulantım yok, çok severek yediğim şeylerden tiksiniyorum sadece. Bir de kabızlığım var.

Hayırlı olsun sat ne zaman?

Hayırlı olsun sat ne zaman?
Sağolun size de hayırlı olsun. Benim bat biraz karışık. Ekim ayında negatif tüp bebek denemem oldu. Sonra 23 ekimde adet gördüm, bir daha da görmedim. Ama bebişim 6 haftalık, yani sat aslında 13 kasım gibiymiş. Tüp bebek hormonlar kaynaklı geç yumurtladım sanırım ☺ Tüp bebek sonrası doğal yolla gelen bir mucize benim bebişim

Kızlar ben ağzımdaki kötü hiç gitmeyen metal tat için sakız çiğniyorum. Su meyveli karpuzlu olanlardan. Iyi olmayan birşey belki ama. Siz napiyosunuz bu tatla başetmek için kızlar?

Ayva yemek iyi geliyor ..Küçük küçük ısırın iyi gelir.Bir de zencefil çayı çok açık yapıp içebilirsin.

Kızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim, geçen çarşamba günü çok ufak bir kan gördüğüm için akşam hemen doktora gittik. Kesenin etrafında kanama alanları var düşük tehlikesi var dedi doktorum. Progestan hap ve iğneye başladım. İğne bir hafta boyunca her akşam olacak. Üç gün de rapor verdi evdeyim. Peçetede çok az da olsa kan görüyorum arada. Ağrım genel olarak Yok ama bazen kasıklarım ağrıyor. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu? Çooook merak ediyorum berbat bir süreç

Bende hsg filminden sonra 2. ayımda kaldım. daha bir kaç gün önce testle öğrendim pazartesi kan testi yaptıracağım. testte biri net diğeri de baya belirgin. Bakalım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin. daha doktora gitmedim kan sonucu almadan İnşallah bir sıkıntı yoktur. Bulantım çok nadir oluyor.Kasık ağrım ve bel ağrım var çabuk yoruluyorum.Birde boğazıma yanma gibi gaz geldi demin bilmiyorum gebeklikle alakası varmı ama kötü birşeyy.

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla ilerlemesini kucağına almanı nasip etsin inşallah ☺ Ben 9. haftaya giricem nasipse inşallah ama bulantım hiç olmadı. Bel ağrım oluyor bi de grip oldum fena halde

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla ilerlemesini kucağına almanı nasip etsin inşallah ☺ Ben 9. haftaya giricem nasipse inşallah ama bulantım hiç olmadı. Bel ağrım oluyor bi de grip oldum fena halde
Teşekkürler sizede:) Bakalım yaşayıp göreceğiz,öğreneceğiz bulantı bir kere oldu çok fena vurdu gerçekten kötüymüş:)

6. Haftada bende de olmuştu pembe kanama. Bi kez iğne vuruldum, 2 haftada da progestan yazmıştı. O geçirdi. 14. Haftada tekrar oldu bu kez kıpkırmızı. Yine progestan kullanıyorum. Bir şey olmaz dinlen sen. Kahverengiye dönerek geçiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…