Normal tabiki deKızlar ben bugün 5+2 deyim, Dr a gittim, sadece kese göründü, bebek yok şimdilik.
Normal mi bu, oğlumda ki gebeliği hatırlayamadım.
Sizler kaçıncı haftada gördünüz bebegi.
Ayy arkadaşim sağol, içimi rahatlattinNormal tabiki deBen de 5+3 te sadece kese gördüm. 7+4 de bebek ve kalp atışı Daha erken korkmayın yani
Canım peki siz, 5+3 den sonra, 6. hafta da falan gitmediniz mi, direk 7+4 de mi gittiniz.Normal tabiki deBen de 5+3 te sadece kese gördüm. 7+4 de bebek ve kalp atışı Daha erken korkmayın yani
Ne demek canımm, ilkte olsa ikincide olsa insan korkuyor demekkiAyy arkadaşim sağol, içimi rahatlattin
Ya benim bir oğlum da var ama unutmuşum işte
Aynen öyle doktorum da iki hafta sonra gel dedi zaten. Burada okudum çok 6. haftada giden çok eşime yalvardım ama götürmediCanım peki siz, 5+3 den sonra, 6. hafta da falan gitmediniz mi, direk 7+4 de mi gittiniz.
Kesinlikle öyle kuzum, ben adetime 3 gün kala zaruri öğrendim.Aynen öyle doktorum da iki hafta sonra gel dedi zaten. Burada okudum çok 6. haftada giden çok eşime yalvardım ama götürmedişimdi iyiki de götürmemiş diyorum. Bebeği görüp şimdide kalp atışı var mı diye beklemedim, ikisi bir arada çıktı
Kesinlikle öyle kuzum, ben adetime 3 gün kala zaruri öğrendim.
Dr tomografi istedi bende gebelik ihtimali var deyince test yapalım o zaman dedi, öyle ogrendim.
Yoksa keşke geç ogrenseydim, çok daha az beklentiye girerdim ☺☺
Öyle canım, hep bir bekleyiş ☺Ben de çok erken öğrendim 4 gün kalave benim beta hcg değerim üç gün gecikmem de daha 400dü. Arkadaşım 4+3 de kese görürken ben bir hafta bekledim hamilelik hep beklemekle geçiyor sanırım. Zaten tecrübe etmişsin hiç stres yapma ve keyfini çıkar canım
Canım ben de ilk hamileliğimde son aylarda yaşadım hep mide yanmasıni.Selam kızlar bende hamileliğin son aylarında olan mide yanması var öyle böyle değil gece uyandırıyorbide misafirim vardı kasık ağrısından öldüm
Evet canım ben de ilk hamileliğimde son ayda yaşamıştım bunda 5. Haftadan başladıCanım ben de ilk hamileliğimde son aylarda yaşadım hep mide yanmasıni.
Bunda şimdiden olunca noluyoruz dedim
Kaşık ve bel ağrısı bende yorulunca oluyor.
Bulantin başladı mı canım, bende hafif hafif geleyim diyor
Sanırım bende agustos annesi olucam Allah izin verirse. 10 Aralıkta muayeneye gittiğimde adet tarihime göre 5+2 oldugumu soyledi doktorum.
Merhaba bu arada kızlar. Yeniyim :)) Rabbim gönlümüzdekileri sağlıkla nasip etsin inşallah ^_^
Daha erken bu test icin kanda olsa bello olurda. Bence siz gununuzu bekleyin cikmadi doye uzulmeyin suanlik yok gebelikKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Aynı canım bende çok çektim bulantidanEvet canım ben de ilk hamileliğimde son ayda yaşamıştım bunda 5. Haftadan başladımidem bulantım çok şükür yok inşallah olmaz çok dua ettim çünkü diğerinde hamile olduğumu bilmeden başladı 42 hafta boyu sürdü senin ilk cinsiyet ne?
Maşallah Allah bağışlasınAynı canım bende çok çektim bulantidan
Oğlum var üç buçuk yaşında
Hamileliğimi yeni öğrendiğimde ben de öyleydim 5 de uyanıyordum. Ben de bir tek ben de oldu sandım. Sanırım vücut hormonlara tepki veriyor bir şekildeMerhabalar, ben adet gelmeden 6 gün önce öğrendim. Hala da 3 gün var.
Sizlere bir sorum var; her gece 6 gibi aynı saatte kediliğimden uyanıyorum ve tekrar çok zor uyuyorum. Bunu yaşayan ve bunun sebebini bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?