2020 AĞUSTOS ANNE ADAYLARI :)

Kızlar ben bugün 5+2 deyim, Dr a gittim, sadece kese göründü, bebek yok şimdilik.
Normal mi bu, oğlumda ki gebeliği hatırlayamadım.
Sizler kaçıncı haftada gördünüz bebegi.

Kızlar ben bugün 5+2 deyim, Dr a gittim, sadece kese göründü, bebek yok şimdilik.
Normal mi bu, oğlumda ki gebeliği hatırlayamadım.
Sizler kaçıncı haftada gördünüz bebegi.
Normal tabiki de Ben de 5+3 te sadece kese gördüm. 7+4 de bebek ve kalp atışı Daha erken korkmayın yani

Ayy arkadaşim sağol, içimi rahatlattin
Ya benim bir oğlum da var ama unutmuşum işte
Ne demek canımm, ilkte olsa ikincide olsa insan korkuyor demekki rahat olsun için, kalp atışı için de acele etme. Kimi doktor keseden bir hafta sonra gel bebeği görelim, belki kalp atışını duyarız diyor ama bence iki hafta beklemek daha mantıklı. Stresin azalıyor

Canım peki siz, 5+3 den sonra, 6. hafta da falan gitmediniz mi, direk 7+4 de mi gittiniz.
Aynen öyle doktorum da iki hafta sonra gel dedi zaten. Burada okudum çok 6. haftada giden çok eşime yalvardım ama götürmedi şimdi iyiki de götürmemiş diyorum. Bebeği görüp şimdide kalp atışı var mı diye beklemedim, ikisi bir arada çıktı

Kesinlikle öyle kuzum, ben adetime 3 gün kala zaruri öğrendim.
Dr tomografi istedi bende gebelik ihtimali var deyince test yapalım o zaman dedi, öyle ogrendim.
Yoksa keşke geç ogrenseydim, çok daha az beklentiye girerdim ☺☺

Ben de çok erken öğrendim 4 gün kala ve benim beta hcg değerim üç gün gecikmem de daha 400dü. Arkadaşım 4+3 de kese görürken ben bir hafta bekledim hamilelik hep beklemekle geçiyor sanırım. Zaten tecrübe etmişsin hiç stres yapma ve keyfini çıkar canım

Selam kızlar bende hamileliğin son aylarında olan mide yanması var öyle böyle değil gece uyandırıyor bide misafirim vardı kasık ağrısından öldüm

Öyle canım, hep bir bekleyiş ☺
Bazen tatli, bazen endişeli..
Ben artık nasip diyorum, sonuçta elde olan bir durum yok, ne olacaksa kabulumuz..
Ama yine de insan hep diken üstünde oluyor
Benim de adete üç gün kala 33.23 du.
Adeti bir gün gece 594 olmuştu.
Bu değerin üstünden 9 gün geçti öyle gittim, açıkçası kalp atışı gormeyi umuyordum
Dr yarın tekrar beta ve progesteron istedi bakalım..

Selam kızlar bende hamileliğin son aylarında olan mide yanması var öyle böyle değil gece uyandırıyor bide misafirim vardı kasık ağrısından öldüm
Canım ben de ilk hamileliğimde son aylarda yaşadım hep mide yanmasıni.
Bunda şimdiden olunca noluyoruz dedim
Kaşık ve bel ağrısı bende yorulunca oluyor.
Bulantin başladı mı canım, bende hafif hafif geleyim diyor

Merhabalar bende agustos annesiyim. Ama hangi ayda hamile kaldim bilmiyorum tahminimce aralik olmasi lazim supriz bir bebek oldu bize korunurken kaldim. 19 kasim sat. 3 aralik yumurtlama. 29 kasimda tek beraberlik oldu.

Merhabalar, ben adet gelmeden 6 gün önce öğrendim. Hala da 3 gün var.

Sizlere bir sorum var; her gece 6 gibi aynı saatte kediliğimden uyanıyorum ve tekrar çok zor uyuyorum. Bunu yaşayan ve bunun sebebini bilen var mı?

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 31
Evet canım ben de ilk hamileliğimde son ayda yaşamıştım bunda 5. Haftadan başladı midem bulantım çok şükür yok inşallah olmaz çok dua ettim çünkü diğerinde hamile olduğumu bilmeden başladı 42 hafta boyu sürdü senin ilk cinsiyet ne?

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Daha erken bu test icin kanda olsa bello olurda. Bence siz gununuzu bekleyin cikmadi doye uzulmeyin suanlik yok gebelik

Aynı canım bende çok çektim bulantidan
Oğlum var üç buçuk yaşında

Hamileliğimi yeni öğrendiğimde ben de öyleydim 5 de uyanıyordum. Ben de bir tek ben de oldu sandım. Sanırım vücut hormonlara tepki veriyor bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…