2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

olana kadar denicez doktor bana artık asla olmaz yeter uğraşma dediği an evlat edinmek için başvuru yaparım ona da karşı degilim açıkçası bu kadarini yaratan Rabbime sukur ama ben inanıyorum olucak bizim ya
büyük konusmamayımda benim onla ilgili biraz tecrübeleriim var... oyüzden ben evlat edinmem sanırım o sürec aşırı zor.. kedi köpek severiz napayım kader kısmet

yapicak bisey yok bende 1. sinde çalışıyordum operasyon olucam ben işi bırakayım dedim biraktirmadilar patronda erkek soramadı kadın hastalığı gibi ima ettim 3 gün izin alıp çalışmıştım sonra düşük tehlikesinde bırakmıştım ama olmadiiste

ben en yakın arkadaşım hariç kimseye söylemedim önceki hamilliklerimi normal yolla oldu zannediyor aileler hatta
Ay ne güzel keşke benim de öyle bir şansım olsaydı ama çok sıkıntılı bir ameliyatla benim tüplerimin ikiside alındığı için normal yolla olmayacağını herkes biliyor.o yüzden herkes sonıcu bekliyor şimdi

Kanama oluncamı farkettiler yoksa muaynelerdemi farkettiler.
Ben okadar korkuyorumki anlatamam.
Küçük küçük lekelenmem var zaman geçmiyo 5. Haftadayım
bak anlatayım canim ben sabah kalktım yoğun kanamayla gittim kanama alanı olmuştu biseye yapamayız dediler tüp bebek doktoru uzakta ona ulaşana kadar öğlen oldu o arada da kanamam çok oldu kese bozuldu sonra o progesteron iğne verdi vurulunca kanamam durdu hep yattım hiç kalkmadim birdaha da kanamam olmadi ama kese bozulduguicin bebek gelişmedi.
kan şeklindeyse doktoruna iletnprigestan takviyesi yaptır keseye baktirdim mi

malesef senin şanssızlığın olmuş canim napacaksın o süreçte söyleme olunca söyle ozaman sende

Ben de inanmiyorum. Ekranda gordum tek parça gitti defalarca sordum o parçada cift embriyo var dedi. Kime sorsam herkes iki parça gormus cift embriyo transferlerin de.
9 embriyodan piezo cihazıyla ancak 3 tanesi 3. Gune kaldi. 4. Gun transfer yapildi. Hic ilacsiz kac embroyom oluşturdu acaba

Allah ım tipe bak ya ben cesaret edemiyorum evde hayvana ya koku yapıyor mu bu arada hamile kaldığında bu minnosla fazla haşir neşir olman yasak
tuvalletini simdiden esim hallediyor kcucagımda almıyorum artık ama hala cok aşırı mıncıklıyorum. kedi kokmuyor kendisi cok temiz zaten maması hafif kokuyor. yaz ayı oldugu için sadece geceleri onu odaya kapatıyoruz eşim gece tepemizde olsun isteiyor zar zor alıştı ama artık seviyo tabi , ama yatak odasna gircek kadar degil oyuzden odaya kapatıncada kumu kokuyo ama gün icinde evde bi kokusu yok. ben, ben koku almam zannediyordum ama kayınvalidemde söyledi ev kokmuyo dedi

ben evlatlık olarak büyüdüm canım. zor yanii birebir o aşamalardan geçtim. o Konuda cesaretim olmaz benim
ayyy şuan sana sımsıkı sarıldım farzet
eşime ben de diyorum keşke sende bende yetimhanede buyuseydik biktim bu ailelerden diyorum acaba hangi taraf şanslı bilemedim Allah yardımcımız olsun canim ama sana sarılıyorum burdan kocaman . peki özel olmazsa sen o aşamaları yasadigin için o şekilde bebek büyütmek hangi aşamadan zor . Allah yine kendi evladimizi versin

ama çok tatlı ya masallah

.
Kızlar hastaneden aradılar bugün 8 embriyom devam ediyormuş 5. Gün yanı çarşamba günü transfer işlemim olacak tek embriyo.
Birşey sormak istiyorum orta kaliteliymiş hepsi ne demek kötü birşey mi
Canim orta kalite sansi dusuruyoo.yani sole anlatiyim benim 3. Gun 2. Kaliteydi yuzde 20 sansi var demislerdi..suandaki doktoruma sordum 5. Gun olsa ne olurdu diye yuzde 50-60 larda dedi sans..ama olmicak anlaminada gelmiyo..aslinda 5. Gune gitmesi iyi bisey..insallah tutunurlar bebislerin..

Allah ım tipe bak ya ben cesaret edemiyorum evde hayvana ya koku yapıyor mu bu arada hamile kaldığında bu minnosla fazla haşir neşir olman yasak
bak buarada benim eşim asla istemyordu ama şimdi cok iyi araları cocuk olsa bu gider diyordu simdii gör bak verebiliyormu yakında kardes gelicek pabucun dama atıcaz diyor okadar alıştı yani

bak buarada benim eşim asla istemyordu ama şimdi cok iyi araları cocuk olsa bu gider diyordu simdii gör bak verebiliyormu yakında kardes gelicek pabucun dama atıcaz diyor okadar alıştı yani
maşallah ya bilemiyorum ben bahçeli evde otursam belki diyorum ben koyde buyudum hep hayvanlarin icinde bikmisim hayvandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…