- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Kanama oluncamı farkettiler yoksa muaynelerdemi farkettiler.anlıyorlar canim ama abrlki atar diye ben beklettin en son riskli zamana gidicez diye kürtaj yaptılar iste
büyük konusmamayımda benim onla ilgili biraz tecrübeleriim var... oyüzden ben evlat edinmem sanırım o sürec aşırı zor.. kedi köpek severiz napayım kader kısmetolana kadar denicez doktor bana artık asla olmaz yeter uğraşma dediği an evlat edinmek için başvuru yaparım ona da karşı degilim açıkçası bu kadarini yaratan Rabbime sukur ama ben inanıyorum olucak bizim ya
yapicak bisey yok bende 1. sinde çalışıyordum operasyon olucam ben işi bırakayım dedim biraktirmadilar patronda erkek soramadı kadın hastalığı gibi ima ettim 3 gün izin alıp çalışmıştım sonra düşük tehlikesinde bırakmıştım ama olmadiisteya bende seyi covidi degerlendirdim aslında.. marttan beri evden calıstıgmız icin kimsenin dikkatini bile cekmedi.. ögle aralarına doktor randevumu alıyordum. transfer ve yumurta toplama günlerinde izin aldım
yumurta toplanırken ameliyat olcam dedm doktor ona göre raporda yazdı hahha.
transferde de izin kullandım. dönüşümde şef ee nası gecti neler yaptınız dedi. eşimide tanıyor. eşimin eski şefi hatta aynı yerdeyiz temizlik yaptık biz dedim
Ay ne güzel keşke benim de öyle bir şansım olsaydı ama çok sıkıntılı bir ameliyatla benim tüplerimin ikiside alındığı için normal yolla olmayacağını herkes biliyor.o yüzden herkes sonıcu bekliyor şimdiben en yakın arkadaşım hariç kimseye söylemedim önceki hamilliklerimi normal yolla oldu zannediyor aileler hatta
bak anlatayım canim ben sabah kalktım yoğun kanamayla gittim kanama alanı olmuştu biseye yapamayız dediler tüp bebek doktoru uzakta ona ulaşana kadar öğlen oldu o arada da kanamam çok oldu kese bozuldu sonra o progesteron iğne verdi vurulunca kanamam durdu hep yattım hiç kalkmadim birdaha da kanamam olmadi ama kese bozulduguicin bebek gelişmedi.Kanama oluncamı farkettiler yoksa muaynelerdemi farkettiler.
Ben okadar korkuyorumki anlatamam.
Küçük küçük lekelenmem var zaman geçmiyo 5. Haftadayım
malesef senin şanssızlığın olmuş canim napacaksın o süreçte söyleme olunca söyle ozaman sendeAy ne güzel keşke benim de öyle bir şansım olsaydı ama çok sıkıntılı bir ameliyatla benim tüplerimin ikiside alındığı için normal yolla olmayacağını herkes biliyor.o yüzden herkes sonıcu bekliyor şimdi
nasıl tecrübe canim küçük olunca insanin kendi evladı gibi olmuyor mubüyük konusmamayımda benim onla ilgili biraz tecrübeleriim var... oyüzden ben evlat edinmem sanırım o sürec aşırı zor.. kedi köpek severiz napayım kader kısmet
Allah ım tipe bak ya ben cesaret edemiyorum evde hayvana ya koku yapıyor mu bu arada hamile kaldığında bu minnosla fazla haşir neşir olman yasakbakııııııın teyzeleri buda benim kızım cok hiperaktif
Eki Görüntüle 2673590
Ben de inanmiyorum. Ekranda gordum tek parça gitti defalarca sordum o parçada cift embriyo var dedi. Kime sorsam herkes iki parça gormus cift embriyo transferlerin de.Bende o işlerin içindeyim doktorlara güvenmiyorum.
Heleki tüp bebek tam bir ticaret olmuş.
Adam kese ultrasonunda yüzüme bakmadı bi hayırlı olsun demedi bile 5 sn sürdü usg bakması verdikleri değer bu allah ellerine düşürmesin
ben evlatlık olarak büyüdüm canım. zor yanii birebir o aşamalardan geçtim. o Konuda cesaretim olmaz benimnasıl tecrübe canim küçük olunca insanin kendi evladı gibi olmuyor mu
tuvalletini simdiden esim hallediyor kcucagımda almıyorum artık ama hala cok aşırı mıncıklıyorum. kedi kokmuyor kendisi cok temiz zaten maması hafif kokuyor. yaz ayı oldugu için sadece geceleri onu odaya kapatıyoruz eşim gece tepemizde olsun isteiyor zar zor alıştı ama artık seviyo tabi , ama yatak odasna gircek kadar degilAllah ım tipe bak ya ben cesaret edemiyorum evde hayvana ya koku yapıyor mu bu arada hamile kaldığında bu minnosla fazla haşir neşir olman yasak
ayyy şuan sana sımsıkı sarıldım farzetben evlatlık olarak büyüdüm canım. zor yanii birebir o aşamalardan geçtim. o Konuda cesaretim olmaz benim
ama çok tatlı ya masallahtuvalletini simdiden esim hallediyor kcucagımda almıyorum artık ama hala cok aşırı mıncıklıyorum. kedi kokmuyor kendisi cok temiz zaten maması hafif kokuyor. yaz ayı oldugu için sadece geceleri onu odaya kapatıyoruz eşim gece tepemizde olsun isteiyor zar zor alıştı ama artık seviyo tabi , ama yatak odasna gircek kadar degiloyuzden odaya kapatıncada kumu kokuyo ama gün icinde evde bi kokusu yok. ben, ben koku almam zannediyordum ama kayınvalidemde söyledi ev kokmuyo dedi
Canim orta kalite sansi dusuruyoo.yani sole anlatiyim benim 3. Gun 2. Kaliteydi yuzde 20 sansi var demislerdi..suandaki doktoruma sordum 5. Gun olsa ne olurdu diye yuzde 50-60 larda dedi sans..ama olmicak anlaminada gelmiyo..aslinda 5. Gune gitmesi iyi bisey..insallah tutunurlar bebislerin..Kızlar hastaneden aradılar bugün 8 embriyom devam ediyormuş 5. Gün yanı çarşamba günü transfer işlemim olacak tek embriyo.
Birşey sormak istiyorum orta kaliteliymiş hepsi ne demek kötü birşey mi
bak buarada benim eşim asla istemyordu ama şimdi cok iyi araları cocuk olsa bu gider diyordu simdii gör bak verebiliyormuAllah ım tipe bak ya ben cesaret edemiyorum evde hayvana ya koku yapıyor mu bu arada hamile kaldığında bu minnosla fazla haşir neşir olman yasak
Canım hayır kaset normal uygun testtenErken gebelik testi mi bu ? Ben de mi yapsam?
maşallah ya bilemiyorum ben bahçeli evde otursam belki diyorum ben koyde buyudum hep hayvanlarin icinde bikmisim hayvandanbak buarada benim eşim asla istemyordu ama şimdi cok iyi araları cocuk olsa bu gider diyordu simdii gör bak verebiliyormuyakında kardes gelicek pabucun dama atıcaz diyor okadar alıştı yani
Ah kuzum inşallah cumartesi günü sana Ve hepinize o güzel haberi vermek nasip olur inşallahTebrikler canım bu iş tamamdır hayırlı olsun kan sonucunu alınca hemen hamiş emojisi ekleyeceğim
hamis bayan nerelerdesinCanım hayır kaset normal uygun testten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?