2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kızlar benim 2. tup bebekte dondurulmuş tek bir tane 5. gün embriyosu aa kalite transfer olmuştum ama malesef negatif sonuçlandı.negatif sonucu öğrendim regl oldum.hemen diğer ay regl olmayı beklerken günüm geçti. bir hafta sonra evde test yaptim tek çizgi dedim herhalde ilaçların etkisinden gecikti.sonra baktim regl olmuyorum günler sonra tekrar test yaptim çift çizgi ve hamileydim.kaset testler hiç belli olmuyor bazen hemen belli oluyor.ilk kez hamile kaldığımda da bir gün yaptim negatif hemen ertesi gün yaptim çift çizgiydi.en doğrusu garantisi .kan testi.

Bende öyle diyorum annem diyo ona bir zıbın almıyacam haketmiyor çarşafa saracam
hahaha benimde eşim diyor bi dogsunlar faiziyle maddi maenvi geri ödicekler:
en soın geçen haftalarda yeni doğan esyaları baktım arkadasıma hediye için Allaımmmmm bayıldım neler neler
ben olsam şöyle yapardım böle yapardım diye diye avuttum kendimi

ay banada çarşamba ben çarşamba erken gebelik testi yaparım arkadaşlar

Transferin nezaman yapılmıştı senin canım.
Çok korkuyorum yaa doktorlarada hiç güvenmiyorum
benim daha 4 gün oldu canim önceki 2 transferimde pozitif oldu kalp atışını duymadan düşük oldu bunda kalp atışını duymadan inanmam kana falan 12. gün değerim 500 du benim bir önceki

ben i ilk evlendiğim sıra yegenlerime ne alsam begensem kendime de aliyordum.nasilsa hemen cocuk sahibi olabilcegim sandim.hamile olduğumu öğrendiğim an bir dünya eşya aldim.zibinlar battaniyeler. pikeler yastigi yorganı.nasilsa olur mantigindaydim hep.yatagimin altında 2 koca hurç duruyor çeyiz gibi.nasip olmadi.kimini zamanla dağıttım umudumu kaybettikçe.kimine kıyamadım duruyor.

onlarda insani çok uzuyor ya insallah tez zamanda kullanmak nasip okur canim

bu salgında artıyor korkutuyormu sizi? ben korkuyorum yaa .. hadi simdiye kadae cok sükür birsey olmadı ama ne bileyim.. şu cinliler bizi cok pis trolledi ya ... pislikler herseyi yiyiolar

benim daha 4 gün oldu canim önceki 2 transferimde pozitif oldu kalp atışını duymadan düşük oldu bunda kalp atışını duymadan inanmam kana falan 12. gün değerim 500 du benim bir önceki
Düşük kendiliğindenmi oldu yoksa kalp atışı başlamayınca zorunlu düşükmü yaptırdılar?
Bugün lekelenmem oldu çok korktum.
Düşük nasıl belirti veriyo
Kıyamam çok yeni seninki allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

bende katılıyorum size hatta ailelere bile ozaman sölicez biz..
ne olur ne olmaz Allah korusun.
bide biz kiimseye sölemedik tüpe basladıgımızı iki ailede bilmiyor
Ben tedaviyi falan hep annelere söyledim. Simdi sonucu merakla bekliyor annemler kardeşim falan. Keske söylemeseymisim. Ağzımı tutamadım söyledim. Bin pişman oldum.

Sabah yaptim canim da tuvalwte çıkmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…