- 29 Mart 2019
- 175
- 202
- 23
- 40
kızlar benim 2. tup bebekte dondurulmuş tek bir tane 5. gün embriyosu aa kalite transfer olmuştum ama malesef negatif sonuçlandı.negatif sonucu öğrendim regl oldum.hemen diğer ay regl olmayı beklerken günüm geçti. bir hafta sonra evde test yaptim tek çizgi dedim herhalde ilaçların etkisinden gecikti.sonra baktim regl olmuyorum günler sonra tekrar test yaptim çift çizgi ve hamileydim.kaset testler hiç belli olmuyor bazen hemen belli oluyor.ilk kez hamile kaldığımda da bir gün yaptim negatif hemen ertesi gün yaptim çift çizgiydi.en doğrusu garantisi .kan testi.ovulasyon testleriyle gebelik belirlenemez koyu ciktiysa da tesaduf olabilir. sanirim daha once de yazmistim arkadas ovulasyon testiyle negatif gormus negatif diyordu. ben bunun dersini anlatıyorum kadin hormonlarını. gebeligi sadece hcg testi belirler. ovulasyon testinin adet oncesi pozitif olmasi gebelik vardir ya da yoktur gostermez. vucutta lh ı arttiran bicok hormonal faktor olabilir
hahaha benimde eşim diyor bi dogsunlar faiziyle maddi maenvi geri ödicekler:Bende öyle diyorum annem diyo ona bir zıbın almıyacam haketmiyor çarşafa saracam
ay banada çarşamba ben çarşamba erken gebelik testi yaparım arkadaşlarhepimizin olsun insallah benim duam öyle valla .. ben ümitlenemiyorımki böle nötr ya suan ne var yada kesin yok da diyemiyorm ama nnegatif olmasından korkum cooookk... ya zaman resmen gecmiyor bana şuan cumartesi hiç gelmicekmiş gibi geliyor.
ben kanı bekle derim daha garanti hem birlikte bakarızay banada çarşamba ben çarşamba erken gebelik testi yaparım arkadaşlar
bend e aynı düşüncedeyim canim kalp atışını duyunca biraz inanicamMerhaba, teşekkür ederim canım ama ben kalp atışı duyana kadar hamileyim diyemiyorum içimde bi korku.
Allah korusun dış gebelik şeylerden çok korkuyorum allah kimseye göstermesin
yok canim ben senden önce öğrenicem bizim kan pazartesiben kanı bekle derim daha garanti hem birlikte bakarız
Transferin nezaman yapılmıştı senin canım.bend e aynı düşüncedeyim canim kalp atışını duyunca biraz inanicam
bende katılıyorum sizebend e aynı düşüncedeyim canim kalp atışını duyunca biraz inanicam
benim daha 4 gün oldu canim önceki 2 transferimde pozitif oldu kalp atışını duymadan düşük oldu bunda kalp atışını duymadan inanmam kana falan 12. gün değerim 500 du benim bir öncekiTransferin nezaman yapılmıştı senin canım.
Çok korkuyorum yaa doktorlarada hiç güvenmiyorum
yok canim ben senden önce öğrenicem bizim kan pazartesi
ben cinsiyete kadar beklicek diyorum dayanabilirsembende katılıyorum sizehatta ailelere bile ozaman sölicez biz..
ne olur ne olmaz Allah korusun.
bide biz kiimseye sölemedik tüpe basladıgımızı iki ailede bilmiyor
ilk evlendiğim sıra yegenlerime ne alsam begensem kendime de aliyordum.nasilsa hemen cocuk sahibi olabilcegim sandim.hamile olduğumu öğrendiğim an bir dünya eşya aldim.zibinlar battaniyeler. pikeler yastigi yorganı.nasilsa olur mantigindaydim hep.yatagimin altında 2 koca hurç duruyor çeyiz gibi.nasip olmadi.kimini zamanla dağıttım umudumu kaybettikçe.kimine kıyamadım duruyor.hahaha benimde eşim diyor bi dogsunlar faiziyle maddi maenvi geri ödicekler:
en soın geçen haftalarda yeni doğan esyaları baktım arkadasıma hediye için Allaımmmmm bayıldım neler neler
ben olsam şöyle yapardım böle yapardım diye diye avuttum kendimi
onlarda insani çok uzuyor ya insallah tez zamanda kullanmak nasip okur canimben i
ilk evlendiğim sıra yegenlerime ne alsam begensem kendime de aliyordum.nasilsa hemen cocuk sahibi olabilcegim sandim.hamile olduğumu öğrendiğim an bir dünya eşya aldim.zibinlar battaniyeler. pikeler yastigi yorganı.nasilsa olur mantigindaydim hep.yatagimin altında 2 koca hurç duruyor çeyiz gibi.nasip olmadi.kimini zamanla dağıttım umudumu kaybettikçe.kimine kıyamadım duruyor.
Persembe ya da cuma kan testi yaptircam canim ben.ay banada çarşamba ben çarşamba erken gebelik testi yaparım arkadaşlar
keşke ama değil idrar vermeden kana cesaret edemem yahadi bakalım ben bu cmt vericem kanı.. keşke yarın cmt olsa
hadi hayırlısı canimPersembe ya da cuma kan testi yaptircam canim ben.
Düşük kendiliğindenmi oldu yoksa kalp atışı başlamayınca zorunlu düşükmü yaptırdılar?benim daha 4 gün oldu canim önceki 2 transferimde pozitif oldu kalp atışını duymadan düşük oldu bunda kalp atışını duymadan inanmam kana falan 12. gün değerim 500 du benim bir önceki
Ben tedaviyi falan hep annelere söyledim. Simdi sonucu merakla bekliyor annemler kardeşim falan. Keske söylemeseymisim. Ağzımı tutamadım söyledim. Bin pişman oldum.bende katılıyorum sizehatta ailelere bile ozaman sölicez biz..
ne olur ne olmaz Allah korusun.
bide biz kiimseye sölemedik tüpe basladıgımızı iki ailede bilmiyor
Sabah yaptim canim da tuvalwte çıkmadım.atama herkesin vücudu bir degilki hepimizin içtiği ilaçlar bile farklı embriyolar aynı hücre sayısına bile sahip değil o nedenle kendini kimseyle kıyaslama ayrıca 2 3 tane kuru kayısı ye üstüne 1 bardak su iç ben busayede hiç kabız olmuyroum hemen tuvalete çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?