- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Onlar için müşteriyiz hasta yada insan değil.Ben de inanmiyorum. Ekranda gordum tek parça gitti defalarca sordum o parçada cift embriyo var dedi. Kime sorsam herkes iki parça gormus cift embriyo transferlerin de.
9 embriyodan piezo cihazıyla ancak 3 tanesi 3. Gune kaldi. 4. Gun transfer yapildi. Hic ilacsiz kac embroyom oluşturdu acaba
erkek olunca cok kötü işte asla anlamıyolar anlatamıosunda ama kadınlada calıstım kadınlarda cok feena oluyor.yapicak bisey yok bende 1. sinde çalışıyordum operasyon olucam ben işi bırakayım dedim biraktirmadilar patronda erkek soramadı kadın hastalığı gibi ima ettim 3 gün izin alıp çalışmıştım sonra düşük tehlikesinde bırakmıştım ama olmadiiste
Hangi hastanede tedavi oldun canım? Bize de imsi uygulanacaktı , icsı yapılmış belki de o yüzden bu kadar embiryo kaybım oldu . Anlamıyorum daha iyi yöntem varken neden icsi yaptıklarınıOnlar için müşteriyiz hasta yada insan değil.
Bizimki okadar ilgisizki herşey zorlamayla yemin ediyorum allah bildiği gibi yapsın.
Bende çok embriyo kaybettim labaratuvardanmı yoksa doktorlardanmı bilmiyorum onların umrunda değil tabi
Kese bakıldı cumartesi günü pazartsiye kalp atışı için gel dediler. Ama duyamıycam sanırım içimde kötü bi his korku var.bak anlatayım canim ben sabah kalktım yoğun kanamayla gittim kanama alanı olmuştu biseye yapamayız dediler tüp bebek doktoru uzakta ona ulaşana kadar öğlen oldu o arada da kanamam çok oldu kese bozuldu sonra o progesteron iğne verdi vurulunca kanamam durdu hep yattım hiç kalkmadim birdaha da kanamam olmadi ama kese bozulduguicin bebek gelişmedi.
kan şeklindeyse doktoruna iletnprigestan takviyesi yaptır keseye baktirdim mi
Tipe bak allahım suratsız bişey bu.bakııııııın teyzeleri buda benim kızım cok hiperaktif
Eki Görüntüle 2673590
Medikal park kimseye tavsiye etmiyorum ama bulunduğum ilde alternatif yokHangi hastanede tedavi oldun canım? Bize de imsi uygulanacaktı , icsı yapılmış belki de o yüzden bu kadar embiryo kaybım oldu . Anlamıyorum daha iyi yöntem varken neden icsi yaptıklarını
İğneyi götürene kadar elinde baya ısıt, hemşireye de yavaş yapmasını söyle.İğneyi yapana göre de değişiyor malesefYa kızlar bugün progestan iğnemi sağlık ocağında vurdurdum çok acıyor şaşırdım iyice kolonyalı pamuk ile ovaladım ama çok fena başka fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz
ters yatırıyorum yumus yumus seviyorum göbüşden cocuk gibi seviyorum buda bıktı yavrum artık bendenTipe bak allahım suratsız bişey bu.
Tam ısırmalık yanakların güzelliğe bak maşallah çok tatlı yaaa stres topu bunlar
Anladım canım imkan az olunca bazen mecbur kalınıyor. Benim ilk iki tedavim de küçük şehirde teknolojik imkanları yetersiz yerdiMedikal park kimseye tavsiye etmiyorum ama bulunduğum ilde alternatif yok
Sizinki göbekten değilmi ben göbekten kendim yapıyorumİğneyi götürene kadar elinde baya ısıt, hemşireye de yavaş yapmasını söyle.İğneyi yapana göre de değişiyor malesef
sende insallah canim benim negatif olma pozitif dusun genişini üzme etkileme stres önemli hiç kalkma tuvalet hariç gerekirse yatarak yemek ye ayakları i havaya dik doktoruna söyledim miKese bakıldı cumartesi günü pazartsiye kalp atışı için gel dediler. Ama duyamıycam sanırım içimde kötü bi his korku var.
Lekelenme başladı devamı gelcek sanırım.
Allah bu sefer güldürsün yüzünü hepsini unutursun inş
Bu tam ısırmalık pekuş gibi.ters yatırıyorum yumus yumus seviyorum göbüşden cocuk gibi seviyorum buda bıktı yavrum artık benden
Yok bendeki progestan kalçadan yapılıyor maalesef başkasının yapması gerekiyor.Bende göbekten leucostim var bide transferden sonra hibor olcakSizinki göbekten değilmi ben göbekten kendim yapıyorum
bende izmir medikal parktayim ama sadece para olarak görüyorlar biziMedikal park kimseye tavsiye etmiyorum ama bulunduğum ilde alternatif yok
Doktorumun umrunda değil.sende insallah canim benim negatif olma pozitif dusun genişini üzme etkileme stres önemli hiç kalkma tuvalet hariç gerekirse yatarak yemek ye ayakları i havaya dik doktoruna söyledim mi
iyi bari canim ben şuan calismiyorum valla evdeyimerkek olunca cok kötü işte asla anlamıyolar anlatamıosunda ama kadınlada calıstım kadınlarda cok feena oluyor.
ben hamile kalırsam , sorun olmaz diye düşünüyorum suan hamileleri ofise cagırmıyolar zaten
Anladım canım imkan az olunca bazen mecbur kalınıyor. Benim ilk iki tedavim de küçük şehirde teknolojik imkanları yetersiz yerdi
[/QUOTE
İşlerini düzgün yapsalar ama umurlarında değil
tabiki olur bende ikincide kalçadan protestan oluyordum 50 mg o çok etkili asla kalkma bi kalp atışını duy kendini sakin yorma kalp atışından sonra dusukolma ihtimali biraz daha düşüyormuşDoktorumun umrunda değil.
Hemşiresine söyledim devam ederse gel dedi.
Fazla hareketlilikten yorulmaktan olurmu acaba.
Progestanı hiç aksatmıyorum
ayrıca hakkını ara ne demek umrunda değil pozitifle iş bitmiyor sağlıklı ilerlemiyorsa ne anlamı var pozitifin eşşek gibi yardımcı olmak zorundaDoktorumun umrunda değil.
Hemşiresine söyledim devam ederse gel dedi.
Fazla hareketlilikten yorulmaktan olurmu acaba.
Progestanı hiç aksatmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?