2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Onlar için müşteriyiz hasta yada insan değil.
Bizimki okadar ilgisizki herşey zorlamayla yemin ediyorum allah bildiği gibi yapsın.
Bende çok embriyo kaybettim labaratuvardanmı yoksa doktorlardanmı bilmiyorum onların umrunda değil tabi

erkek olunca cok kötü işte asla anlamıyolar anlatamıosunda ama kadınlada calıstım kadınlarda cok feena oluyor.
ben hamile kalırsam , sorun olmaz diye düşünüyorum suan hamileleri ofise cagırmıyolar zaten

Hangi hastanede tedavi oldun canım? Bize de imsi uygulanacaktı , icsı yapılmış belki de o yüzden bu kadar embiryo kaybım oldu . Anlamıyorum daha iyi yöntem varken neden icsi yaptıklarını

Kese bakıldı cumartesi günü pazartsiye kalp atışı için gel dediler. Ama duyamıycam sanırım içimde kötü bi his korku var.
Lekelenme başladı devamı gelcek sanırım.
Allah bu sefer güldürsün yüzünü hepsini unutursun inş

Hangi hastanede tedavi oldun canım? Bize de imsi uygulanacaktı , icsı yapılmış belki de o yüzden bu kadar embiryo kaybım oldu . Anlamıyorum daha iyi yöntem varken neden icsi yaptıklarını
Medikal park kimseye tavsiye etmiyorum ama bulunduğum ilde alternatif yok

Ya kızlar bugün progestan iğnemi sağlık ocağında vurdurdum çok acıyor şaşırdım iyice kolonyalı pamuk ile ovaladım ama çok fena başka fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz
İğneyi götürene kadar elinde baya ısıt, hemşireye de yavaş yapmasını söyle.İğneyi yapana göre de değişiyor malesef

sende insallah canim benim negatif olma pozitif dusun genişini üzme etkileme stres önemli hiç kalkma tuvalet hariç gerekirse yatarak yemek ye ayakları i havaya dik doktoruna söyledim mi

sende insallah canim benim negatif olma pozitif dusun genişini üzme etkileme stres önemli hiç kalkma tuvalet hariç gerekirse yatarak yemek ye ayakları i havaya dik doktoruna söyledim mi
Doktorumun umrunda değil.
Hemşiresine söyledim devam ederse gel dedi.
Fazla hareketlilikten yorulmaktan olurmu acaba.
Progestanı hiç aksatmıyorum

tabiki olur bende ikincide kalçadan protestan oluyordum 50 mg o çok etkili asla kalkma bi kalp atışını duy kendini sakin yorma kalp atışından sonra dusukolma ihtimali biraz daha düşüyormuş

ayrıca hakkını ara ne demek umrunda değil pozitifle iş bitmiyor sağlıklı ilerlemiyorsa ne anlamı var pozitifin eşşek gibi yardımcı olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…