• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba herkese kızlar.. 38 yaşındayım tup bebekle olan 6 yasında bır kızım var.. 2 asılama 2.tup bebekten sonra kavustum ona da...somrasında 2.çocuk için 1 dondurulmuş denemem oldu negatif... Sımdı yaşım gecmeden ve ileride keşke dememek için 1 deneme daha yapmaya karar verdik ve başladık bu ay tedaviye... Ay sonu transferim olur bir aksilik olmazsa... İnşallah herkes Saglıklıca kavusur kuzularına.. Listeniz var ise beni de eklerseniz sevinirim... Bu arada temmuz ayında başlayacaktık ama şekerim yüksek çıktı ve kilo fazlam var bu halde Başlayamayız dedi doktorum 25 günde 6 kilo verdim ve şekerim düzeldi çok şükür. 🙏

Merhaba herkese kızlar.. 38 yaşındayım tup bebekle olan 6 yasında bır kızım var.. 2 asılama 2.tup bebekten sonra kavustum ona da...somrasında 2.çocuk için 1 dondurulmuş denemem oldu negatif... Sımdı yaşım gecmeden ve ileride keşke dememek için 1 deneme daha yapmaya karar verdik ve başladık bu ay tedaviye... Ay sonu transferim olur bir aksilik olmazsa... İnşallah herkes Saglıklıca kavusur kuzularına.. Listeniz var ise beni de eklerseniz sevinirim... Bu arada temmuz ayında başlayacaktık ama şekerim yüksek çıktı ve kilo fazlam var bu halde Başlayamayız dedi doktorum 25 günde 6 kilo verdim ve şekerim düzeldi çok şükür. 🙏
Allah yardımcın olsun canım

O bagisiklik baskilayici serum canim sanirim. Vucut bebegi disari atmayacak kadar bagisiklik sistemini baskiliyotlar. Vücudun aslinda mikroplara karsi savubnasiz kaliyor. O serumu alirken cok dikkatli ol corona dönemi canim.
bu şekilde bilmiyorum bende bağışıklık güçlendirici zannediyordum

Merhaba, teşekkür ederim canım ama ben kalp atışı duyana kadar hamileyim diyemiyorum içimde bi korku.
Allah korusun dış gebelik şeylerden çok korkuyorum allah kimseye göstermesin
Çok evham yapma anın tadını çıkar neden hep olumsuzu düşünüyorsun bardağın dolu tarafına bak kuzum🥰

Çok evham yapma anın tadını çıkar neden hep olumsuzu düşünüyorsun bardağın dolu tarafına bak kuzum🥰
Benim hayatımda iyi bişey olmuyoki nasıl umutlu olayım bünye alışkın değil😅
Doktorların çok içindeyim hiçbirine güvenmiyorum ellerine düşmekten çok korkuyorum

bu salgında artıyor korkutuyormu sizi? ben korkuyorum yaa .. hadi simdiye kadae cok sükür birsey olmadı ama ne bileyim.. şu cinliler bizi cok pis trolledi ya ... pislikler herseyi yiyiolar
ben de cok korkuyorum henuz korona bebege nasil etki ediyor bilinmiyor. yani gecmiyor bebege diyorlar ama ilk 3 ay organ gelisimi acisindan onemli cok tedirginim ama nereye kadar ertelenir ki. bu koro na zikkimi ne zaman biter belli degil 2021 sonu bile deniliyor

Genelde ovulasyon testiyle belli oluyor canim. Daha once transfer sonrasi insanlar hep ovulasyon testi yapip öğrenmiş.
Ama senin için daha çok erken niçin böyle yapıp canını sıkıyorsun lütfen en azından 8. Güne kadar test mest yapma hamilesin bence😊

Arkadaşlar benimde transfer günu dahil 7.günüm . Erken gebelik testi yaptim idrarda çıkmadı. Transfer günum 4 agustosdu ve 5.gün embriyosu.
Canım kan vermeden moral bozma bazen hiç çıkmıyor kanda çıkıyor benim 10. Gün 5. Gün embriyosu idrarda negatifti aynı gün kan verdim pozitif çıktı ama değerim sonra giderek azaldı

kızlar bende de aşağıya bir baskı var sizde de var mi birde alnımda sivilce çıktı yav iyiye mi yormalıyım kötüye mi bilemedim :olamaz::silah:

Back
X