• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kızlar bende de aşağıya bir baskı var sizde de var mi birde alnımda sivilce çıktı yav iyiye mi yormalıyım kötüye mi bilemedim :olamaz::silah:
Canim ben de hic belirti yok sadece arada bi akinti oluyor. O kadar. O da beyaz renk akinti. Sanki regl olmadan önce beyaz renk akinti olur ya öyle bir sey.

Kan değerin kaçtı canim. Kimyasal miydi acaba
Evet kimyasal oldu tama hatırlamamla beraber ilk değerim 24,6 ydı ben ilk tedavimde senin gibiydim ikinciyi hemen yapıyorlar mı araştırmasına girmiştim 🤣🤣sonra hemşire pozitif deyince şokkk olmuştum hatta doktorumu aradım sonuç negatif idrar testi yaptım ilaçları bırakayım mi dedim adam bana gülmüştü idrar testi çok yanlış sonuç veriyor merkeze gel kan ver demişti adamı ciddiye almamıştım 🤣🤣

Evet kimyasal oldu tama hatırlamamla beraber ilk değerim 24,6 ydı ben ilk tedavimde senin gibiydim ikinciyi hemen yapıyorlar mı araştırmasına girmiştim 🤣🤣sonra hemşire pozitif deyince şokkk olmuştum hatta doktorumu aradım sonuç negatif idrar testi yaptım ilaçları bırakayım mi dedim adam bana gülmüştü idrar testi çok yanlış sonuç veriyor merkeze gel kan ver demişti adamı ciddiye almamıştım 🤣🤣
Sanirim 7. Gun falan kan testi 50 lere ulaşıyor ve o zaman idrarda azıcık çıkmaya başlıyor.

Can

Canim valla ben de inanmiyorum. Tek embriyoyu goruo iki transfer edildi denildikten sonra hic birine inanmiyorum.
Bazı şeyleri anlamak için doktor olmak şart sanıyolar. Gayette farkındayız herşeyin sabrediyoruz.
Acaba hastalarının insan olduğunun farkında olan bi tüp bebek merkezi varmı.
Müşteriyiz sadece

Ya kızlar bugün progestan iğnemi sağlık ocağında vurdurdum çok acıyor şaşırdım iyice kolonyalı pamuk ile ovaladım ama çok fena başka fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz
Arnica diye bir jel varmış eczanede satılıyormuş onun iyi geldiğini duymuştum ama kendim kullanmadım

Allah ım tipe bak ya ben cesaret edemiyorum evde hayvana ya koku yapıyor mu bu arada hamile kaldığında bu minnosla fazla haşir neşir olman yasak
Kopek ozellikle yaz aylarinda kokabiliyo..fakat kediler kokmaz kuzum..inanilmaz temizlerdir..benimde kedi oglum var..gunun cogunu kendini yalayarak geciriyor🐈🐈😍

birde sicilce çıkmış diğer belirtiler adetten olabilir zira bugün adet günüm birde sivilce cikmis.
Benim de dündü regl günü.işte kaanamam o zaman başladı dedim kesin regl oluyorum.benm de hep sivilce oldu yüzüm.memintolar da kocaman oldu.hep regl öncesi belirtilerim.

Back
X