2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

insallah canim ama ben 2 kez pozitif aldim düşük oldu artık duam hayırla sağlıkla doğsun bebegim diye
Uzuldum canim .ben 2 tane negatifin psikolojisini hala uzerimden atmaya calisiyorumm..seni dusunemiyorum..ama ben umut ediyorum..bu sefer olcakk..senin..insallahh iyi bir doktorun vardir kuzusum..gerisi allaha kalmis zaten..

Canım sen bu hayat enerjisiyle transfere gelmeden hamile kalırsan şaşırmam
Ya insallah kuzum yaa..bakma benimde enerjim yoktaa..bazen esref saatim olabiliyo.mesela.oda kullandigim horman ilaclarindan..surekli adetli gibi evde dolaniyorum bazenn..esimm bi hamile kalsam rahatlicakk..basinin etini yiyorum bazen..allah sabir versin tabi onadaama dogal deniyorum zaten suanda..4 gun sonraa suprrrrrriiiizzzzzz diyee haykiririmm insallah ama...atletizme katilirim diyo bazi arkadaslarr.ya.inan bende oyle hicbir belirti yokkk..tık yok yani..bazenn psikolojikk kasik agrilari yaratiyorum kendimee..kostur kostur test yapiyorum evde..gozlerim teste bakmaktann yerinden cikcakmis gibi agriyoo..artik nasil bakiyorsam testee..tetsteki 2. Cizginin oldugu bolgedeki beyazlik..gozlerimi kamastiriyo sanirimm..oda agri yapiyo bi sure sonra..o yuzden bigun 2. Cizgiyi yaptim..kirmizi keceli kalemle..

Uzuldum canim .ben 2 tane negatifin psikolojisini hala uzerimden atmaya calisiyorumm..seni dusunemiyorum..ama ben umut ediyorum..bu sefer olcakk..senin..insallahh iyi bir doktorun vardir kuzusum..gerisi allaha kalmis zaten..
prof canim bakalim bu kez farklı tedavi uygulanacak Rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Valla çok iyi yapıyosun Delirmemek için delirmek lazım bazen İnşallah en kısa zamanda gerçeğini görürsün 2. çizginin, inşallah hepimiz görürüz

İnsallah inşallah çok çok amin  çarşamba bir kontrolüm daha var sonra toplarlar yumurtaları. Bayramda nasıl olacak onu bilemedim açmazlar devlet hastanelerini
Hadi bakalım bol şans bir sürü sağlıklı yumoşun olsun sağlıkla döllenip kucağına bebiş olsun canım

Kızlar problem yoksa sormamda kaçıncı denemeleriniz nerde yaptırıyosunuz ve sebep nedir sora bilirmiyim .. ben başlayım erkek infertilesi umut bahçeci sabri cavkaytar 6 cı gün blastocyst i var tek kaldı ablaları . umarım o canıma can olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…