Canim insallah tedavin guzel gecer..insallah guzel sonuclar alirsin..hayirli haberlerini alicaz insallah..insallah canim bende bayram sonu transfer olucam
Benim de bir aksilik olmazsa bayram sonrası. Şuan yumurtaları büyütüyoruz. Aynı zamana denk gelecek bizim bekleyiş zamanlarıinsallah canim bende bayram sonu transfer olucam
birlikte pozitif sonucu alıp birlikte doğuma gidelim insallahBenim de bir aksilik olmazsa bayram sonrası. Şuan yumurtaları büyütüyoruz. Aynı zamana denk gelecek bizim bekleyiş zamanları
insallah canim ama ben 2 kez pozitif aldim düşük oldu artık duam hayırla sağlıkla doğsun bebegim diyeCanim insallah tedavin guzel gecer..insallah guzel sonuclar alirsin..hayirli haberlerini alicaz insallah..
Canım sen bu hayat enerjisiyle transfere gelmeden hamile kalırsan şaşırmamAmin canimm..hep gulelimmcumlemize insallahh versin..biz canda sen patlicanmisin..pışıkkkkk
Uzuldum canim .ben 2 tane negatifin psikolojisini hala uzerimden atmaya calisiyorumm..seni dusunemiyorum..ama ben umut ediyorum..bu sefer olcakk..senin..insallahh iyi bir doktorun vardir kuzusum..gerisi allaha kalmis zaten..insallah canim ama ben 2 kez pozitif aldim düşük oldu artık duam hayırla sağlıkla doğsun bebegim diye
Ya insallah kuzum yaa..bakma benimde enerjim yoktaa..bazen esref saatim olabiliyo.mesela.oda kullandigim horman ilaclarindan..surekli adetli gibi evde dolaniyorum bazenn..esimm bi hamile kalsam rahatlicakk..basinin etini yiyorum bazen..allah sabir versin tabi onadaCanım sen bu hayat enerjisiyle transfere gelmeden hamile kalırsan şaşırmam
prof canim bakalim bu kez farklı tedavi uygulanacak Rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinUzuldum canim .ben 2 tane negatifin psikolojisini hala uzerimden atmaya calisiyorumm..seni dusunemiyorum..ama ben umut ediyorum..bu sefer olcakk..senin..insallahh iyi bir doktorun vardir kuzusum..gerisi allaha kalmis zaten..
Valla çok iyi yapıyosunYa insallah kuzum yaa..bakma benimde enerjim yoktaa..bazen esref saatim olabiliyo.mesela.oda kullandigim horman ilaclarindan..surekli adetli gibi evde dolaniyorum bazenn..esimm bi hamile kalsam rahatlicakk..basinin etini yiyorum bazen..allah sabir versin tabi onadaama dogal deniyorum zaten suanda..4 gun sonraa suprrrrrriiiizzzzzz diyee haykiririmm insallah ama...atletizme katilirim diyo bazi arkadaslarr.ya.inan bende oyle hicbir belirti yokkk..tık yok yani..bazenn psikolojikk kasik agrilari yaratiyorum kendimee..kostur kostur test yapiyorum evde..gozlerim teste bakmaktann yerinden cikcakmis gibi agriyoo..artik nasil bakiyorsam testee..tetsteki 2. Cizginin oldugu bolgedeki beyazlik..gozlerimi kamastiriyo sanirimm..oda agri yapiyo bi sure sonra..o yuzden bigun 2. Cizgiyi yaptim..kirmizi keceli kalemle..
İnsallah inşallah çok çok aminbirlikte pozitif sonucu alıp birlikte doğuma gidelim insallah
senin ilk denemen mi canımİnsallah inşallah çok çok amin çarşamba bir kontrolüm daha var sonra toplarlar yumurtaları. Bayramda nasıl olacak onu bilemedim açmazlar devlet hastanelerini
Amin tatlim benim..prof canim bakalim bu kez farklı tedavi uygulanacak Rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Amin insallah canimValla çok iyi yapıyosunDelirmemek için delirmek lazım bazen İnşallah en kısa zamanda gerçeğini görürsün 2. çizginin, inşallah hepimiz görürüz
Yok canım ben çok kıdemliyimsenin ilk denemen mi canım
insallah canim sağlıkla kucağına almak nasip olsunYok canım ben çok kıdemliyim6. Olacak bu inşallah hayırlısıyla, umarım son olur
Hepimizin inşallah hakkımızda hayırlısı olsuninsallah canim sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Hadi bakalım bol şans bir sürü sağlıklı yumoşun olsun sağlıkla döllenip kucağına bebiş olsun canımİnsallah inşallah çok çok amin çarşamba bir kontrolüm daha var sonra toplarlar yumurtaları. Bayramda nasıl olacak onu bilemedim açmazlar devlet hastanelerini
Yeni tedavin sana sağlıklı bebişler nasip etsin canım ilk transferleri siz olacaksınız sanırım hayırlısı ileprof canim bakalim bu kez farklı tedavi uygulanacak Rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Hepimizin inşallah sağlıklı, kaliteli embriyolarımız olsun güzelce tutunsun annelerine inşallahHadi bakalım bol şans bir sürü sağlıklı yumoşun olsun sağlıkla döllenip kucağına bebiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?