2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ne güzel yazmışsınız canim okadar haklisin ki ama zor işte bu süreç
Kesinlikle çok zor her zaman derim Allah düşmanıma yaşatmasın diye. Ama dediğim gibi herkesin bir imtihanı var bu hayatta. Rabbim daha büyük dertler verip de derman aratmasın. Özel bir çocuğa sahip bir aileyle bir konuşsanız neler neler yaşıyorlar. En büyük korkuları ya evladımdan önce ölürsem oluyor ne büyük bir acı. Genç yaşta en sevdiklerini kaybetmek , gözlerinin önünde amansız hastalıklara yakalanmış çaresi olmayan onlarca insan. Bizim imtihanımız ne ki onların yanında. Bunları düşününce bile insan şükrediyor yaşadıklarına. Evet test günü negatifi görünce bende eve gidince bağıra çağıra ağlayacağım dedim her seferinde ama eve geldiğimde bir damla gözyaşım akmadı, ağlayamadım, bağıramadım.. Düğümlendi herşey boğazımda eşim geldiğinde sarılıp saatlerce ağlaştık. Ama geçti yine kalktık yine mücadeleye devam ettik. Biz güçlü duralım ki eşlerimiz de güçlü olsun birbirimize destek olalım. O bunu demiş bu şunu demiş boş işler ağzı olan konuşuyor. Çocuksuzken onlardan daha mutlu olmamız bile canlarını yakıyor bunca hasetlik bundan arkadaşlarım. Mutlu olun ne söylenirse söylensin, kim nasıl canınızı yakmak isterse istesin siz mutlu olun. Onlara en güzel cevap bu. Onları en çok yaralayacak olan bu. Hayata küsmemiz, acı çekmemiz onları daha da mutlu edecektir.

Çok güzel yazmışsınız Rabbim sabrınızın selametini versin inşallah. Sonuç ne olursa olsun mutluluğunuz, huzurunuz eksik olmasın inşallah.

kesinlikle haklisin canim bende hep Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat ver diye dua ediyorum siz yine şanslısınız eşiniz yanında ben ne yapayim benim eşim devamlı görevde 2. düdüğünü 33 şehidin olduğu gün yaptım eşime 500 metre mesafedeymiş artık uyuyorum ölürsem uykuda öleyim diye devamlı uçak seslerinden bıkmıştık diyor . ben yumurta toplamada da düştüğümde de kürtajındada hatta.transferlerde de yanlıştım buna şükür diyorum.
Eşim hep der bizim evliliğimizin devamı için evlada ihtiyacımız yok olursa da Allah tan olmazsa da ama senin pozitif düşüncelerin bana çok enerji verdi kendi adıma teşekkür.ederim

Asker mi eşiniz? Doğu görevindeyseniz tedavi daha da zor Allah yardım etsin inşallah. Eşiniz çok da güzel demiş sonuçta bizler evlenirken aman bu adamdan ne güzel çocuklar yaparım ya da onlar bizi çocuklarıma iyi anne olur diye almadı. İki kişiyken de mutluysak daha ne isteriz çok şükür diyorum her zaman 

Çok güzel yazmışsınız Rabbim sabrınızın selametini versin inşallah. Sonuç ne olursa olsun mutluluğunuz, huzurunuz eksik olmasın inşallah.
Amin cümlemizin inşallah Belki de yıllar sonra kendiliğinden olacak çok örnek var. Umutları tüketmemek, acıları kendimize yoldaş eylememek gerek. Süreç zorlu, yol uzun Allah sabrımızı bol eylesin hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah. Olmasa da kısmet nasip ama onda da bir güzellik vardır elbet. Dertleşmeye devam o zaman

Kesinlikle dertleşmeye devam Bu forumda takılmanın benim için en güzel yanı tek olmadığımı, insanların bin bir türlü derdi olduğunu görmek oluyor.Yoksa tek başına olunca insan bir tek benim başıma olumsuz şeyler geliyor deyip isyan edebiliyor. Bu dünya imtihan dünyası Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.

Aynen gece uyumadan ve uyandığım anda ilk yaptığım şey telefonu alıp foruma bakmak kimler neler yazmış diye azcık da meraklıyım sanırım bu süreci seninle aynı duyguları yaşayanlarla, aynı yollardan geçenlerle birlikte atlatmak tek atlatmaktan daha kolay. İyiki varsınız hepiniz

Günaydın kızlar bu güzel ve doğru sözü sizle paylaşmak istedim
Günaydın hepinize evet ben de buna çok inanıyorum o yüzden diyorum hep olumsuz şeyler konuşmayalım hep umut dolu güzel şeylerden bahsedelim bu tropik rekor kıracak hiç fire vermeyecek inşallahhh

Yahu bu fotoları nasıl paylaşıyorsunuz ben niye beceremiyorum
Canım cevapla dedikten sonra dosya ekle kısmından galerine ulaşabilir ya da yeni fotoğraflar çekebilirsin

Canım cevapla dedikten sonra dosya ekle kısmından galerine ulaşabilir ya da yeni fotoğraflar çekebilirsin
Yok yok Ataç resmi, dosya ekle ne denediysem olmadı sanırım forum benim fotoları beğenmiyor

Çok üzüldüm yaşadıklarına.
Elbet unutmayacaksın 10 evladında olsa onun izi hep kalacak ama allah acını hafifletecek mutluluklar versin diliyorum.
Cennette seni bekleyen bir meleğin var.
Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.
Belki bi dostum arkadaşımla dertleşsem bukadar anlamaz beni.
İyiki varsınız burdaki dostluğu desteği çok daha samimi buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…