2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canımcım benim eşim çok ağır ve üşengeç spermleri de onun gibi aynı iler hızlı hareketli sıfır o da gidip yumurtayı döllemeye üşeniyor ve morfoji de sıfır bende bir sorun yok şükür geçen Ağustos ayında spontane bir hamilelik geçirdim fakat 9 haftaya kadar bekledik kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum sonra doktorun yönlendirmesi ile İstanbul tüpbebek merkezi aret kamarda tedaviye başladık ilk ay rahim dinlendirme mayısta transfer oldum kimyasal oldu bu ikinci deneme olacak kısmetse dondurulmuş 5. Gün embriyosu ilki benim isteğimle tek embriyoydu bu sefer çift transfer edilecek kısmetse

Ahahhahaha eşlerimizin huyu ve spermleri nede çok benziyo bizimkiside ağır oligastenospermi diyolar ileri hız düşük ve sayı düşük

Yeni tedavin sana sağlıklı bebişler nasip etsin canım ilk transferleri siz olacaksınız sanırım hayırlısı ile
galiba canim Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucagimiza almayı sizin kızınız var di dimi okadar hayalini kuruyorum ki gerçek olacak mi bilmiyorum ama heyecanım çok

benim 3. denemem dondurulmuş 5. gün son kalan embriyom ilk ikiside pozitifti ama düşük yaşadım bu kez insallah sağlıkla kucagimiza aliriz

galiba canim Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucagimiza almayı sizin kızınız var di dimi okadar hayalini kuruyorum ki gerçek olacak mi bilmiyorum ama heyecanım çok
Evet kuzum bir kızım var o da tedaviyle oldu inanır mısın ben de hep öğrencilerime bakıp benim de bir gün bir evladım olacak mı diye ne hayaller kurardım şükür Rabbim verdi bana kuzumu sizlere de versin inşallah Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz derler ben çok inanıyorum Bu sayfadaki herkes hamile kalacak çok bereketli olacak sen de İnan beraber sayacağız günlerimizi inşallah pozitif sonuçlarımızı tek tek iŞleyeceğim listeye büyük bir sevinçler

Canim benim 1 asilama 2 negatif tu bebek deneyimim oldu..2. Kalite 3. Gun embriyoau transferiydi 2 side..esimde problem yok..bende yumurta rezerv azligi ve kalitesizligi var..

Herkese merhabalar benmde ikinci denemem olacak. Ilkinde kimyasal oldu kasımda. Eşimde y kromozom delesyonu var. Embriyo olusuyo ama tutunmuyor.neyse genetiğe gitmeye aday 2 embriyomuz vardi. Biri sağlam geldi genetik testten. Transfer icin hazırlık sürecindeyim bakalm neler olcak umarım hepimiz olumlu sonuç alırız

Hoş geldiniz sizi de ekleyeyim listeye kaçıncı gün embriyosu transfer tarihi belli mi?

insallah canim hamile kalmaya korkuyorum 1 yilda 2 düşük beni çok yordu ve korkutuyor ben geçen yıl ağustosta ilk denememi yapmıştım şimdi yine agustosa nasip oldu

Canim benim 1 asilama 2 negatif tu bebek deneyimim oldu..2. Kalite 3. Gun embriyoau transferiydi 2 side..esimde problem yok..bende yumurta rezerv azligi ve kalitesizligi var..
Seni mart ayındaki topiğimden hatırlıyorum galiba canım inşallah bu sağlıkla gelir sağlıkla doğar

Senden değerli bir Allah’ın kulu bile olamaz öyle düşüneceksin ve hedefine kitlenip yoluna bakacaksın Seni şu dünyada sadece yaşadığını yaşayanlar anlar elbette hamilelik duygusunu da tadacaksın ama dua yerine geçer Allah korusun sen inşallah sağsalim hamile kal ve tatlış bebekler doğur inşallah Rabbim hiç kayıp vermesin.. Sana samimiyetimle söylüyorum; Aradan Tam 2 sene geçti ölü doğum yaptığım gün çektigim o doğum sancısından çok, evladımı büyük bir kavanoza koyduklarında ki acıyı tarif edemem hala anlattığımda bile burnumun direği sızlar kalbim de inceden bir acı yatar kalır orada.. Rabbim hiç ama hiç kayıp vermesin öyle güzel hamile kalıp öyle güzel bir hamilelik yaşa ki bugüne kadar beklediğine tüm acılarına değsin inşallah dualarım seninle başaracaksın ben inanıyorum sen yeter ki umudunu asla yitirme olumlu düşünmeye devam herşey mükemmel olacak

O kadar güzel anlamışsınız ki hepimizin hislerine tercüman olmuşsunuz. Beni de yazılanlarda üzen şey buydu. 6.tedavim başlıyor ama her seferinde iyiki hamile kalmadım düşürmedim, erken doğumla kaybetmedim hiç bir zaman diye hep şükrettim. Bana bunlar daha acı geliyor hiç hamile kalamamaktan. Hele ki otizmli, zihinsel engelli çocukları ve ailelerini gördüğümde evladının olmamasında da bir hayır vardır diyorum. Beden eğitimi öğretmeni olmama rağmen 5 yıldır özel çocukların öğretmeniyim neler gördüm neler. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin ha nasipte yoksa ona da şükür. Hamile kalıp hayaller kurarken yolun yarısında bebeğini kaybetmek, doğduktan sonra koklayıp öpüp toprağa gömmek Allah düşmanıma bile göstermesin derim her zaman. O yüzden bazen bazı yorumlara üzülüyorum dua saatidir belki ya kabul olursa diye. İnşallah Rabbim hepimize en güzel mutlulukları yaşatsın.

Arkadaşımızı kimbilir nasıl üzdüler ki artık bu raddeye geldi çünkü etrafımız yılan insanlarla dolu ben onu da çok iyi anlıyorum bana bir gün birisi cıktı dedi ki sen de doğur da seni de göreyim bekara karı boşamak çok kolay sen ne anlarsın çocuk büyütmekten dedi elbette ilişkimi kestim ama tam 1 ay depresyondan cıkamadım Arkadaş zaten doğurabilmek için 4 senedir uğraşıyorum kim ister hayal kırıklığı yaşamayı ? Kafa dağıtmak için şehirden uzaklaşırsın gittiğini görür oh hayat sana güzel biz burda çocuk büyütelim sen gez diye direkt bir mesaj atarlar; ruhunu emerler iki dakika da... kadın kadına bunu yapıyor inadına yaranı kaşımaya bayılırlar bunlardan iyi ana yok görsen evinde bir tas çorba yapmaz ama instamom gibi dolanıp ek gıda blw muhabbeti yapar ama Bilirsin ki bi püre yapmayı bile bilmez çoğu tribüne oynuyor hayatları olmuş instamom Ya iyi ki burası var yemin ederim psikoloğa gitsem derdimi anlamaz iyi ki vardınız hepiniz kızlar

Evet hepimiz duyabileceğimiz, duyamayacağımız herşeyi duyduk malesef. Sende amma beceriksiz çıktın diyenleri de, her hamile kalan olduğunda gereksiz birinin arayıp ayy bu da hamile biliyor musun diyenini (ki en son nüfus müdürü müyüm ben çocukları kayıt altına mı alacağım Allah bağışlasın da banane demişliğim vardır bu tatlı kişiye ki kendisi eltim olur ) bla bla bla... Herkes herşeyi der iyiliğine de der kötülüğüne de. İşte üzülüyorum ben imajını verirsek daha çok konuşan olacaktır. Ben takmıyorum. Ne söylenenleri ne çocuk sahibi olamamayı. Haa olsa harika olur. Ama "ben Müslümanım" diye geçinip aaa olmuyor mu, yok mu çocuğun, amma beceriksiz çıktın vs vs.. diyerek dinden çıktığını bilmeyen bu acizlere gülüp geçiyorum. Ona veren bana vermeyen de Rabbim çok şükür. Demek ki benim evladımın olmaması hayırlı. 3 günlük dünyada o bunu dedi, bu doğurdu, bu hamile, benim neden olmuyor diye üzülmeyelim kızlar ömrümüze, gençliğimize yazık. Dertleşelim, konuşalım, üzüntülerimi tabiiki paylaşalım bizi biz anlarız kimse de anlayamaz başka. Ama kadın gibi hissetmiyorum, hamile görünve ağlıyorum gibi hisleri kafanızdan Bi çıkarın nolur. Biz evladı olandan daha çok kadınız, komşu çocuğuna, öğrencimize, yeğenimize daha çok anneyiz. Üzülünce, kendini perişan edince de olmayacak hayatın tadını çıkarmak en önemlisi. Daha önce de söylemiştim birgün bir öğretmen arkadaşım "Esracığım biliyor musun ne dikkatimi çekti. Çocuğu olmayan çiftler çocuğu olanlara göre daha samimi daha mutlu, birbirleriyle daha ilgili. (bunu söyleyen arkadaşımın 3 çocuğu var.)" çevresinde çocuğu olmayan çiftlerde bunları görmüş. Bende katılıyorum istisnalar elbette olacaktır. Ama dünyada herşey bir imtihan nasıl çıktığınız önemli. Hepiniz dualarımdasınız. Umarım söylemek istediklerimi doğru ifade etmişimdir. Kimseyi kırmak, üzmek istemem. Sadece 3 günlük dünyada kimse böyle yaşamayı haketmiyor. Bize en çok mutluluk yakışır kızlar inşallah Rabbim çifter çifter versin hepimize de gülerek analım bu konuşmaları.

ne güzel yazmışsınız canim okadar haklisin ki ama zor işte bu süreç

insallah bu tolikten sonra hamilelik yakınınızı birlikte yaparız insallah okadar hevesle bekliyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…