Progestan 140 demiş tanesine. Ben her gün 50 mg kullancam. Bu durumda senin hesabına göre en fazla 325 tutuyor.Canım kaç tanesi 900 lira etti? Progestan iğne 5 li kutuda 50 mg reçetesiz 65 lira reçeteli daha ucuz kadın doğum doktoru yazar jeli bilmiyorum.O da bukadar pahalı değildir
dogru haklısın arkadasım.. dayak yemıs gıbıyım valla sankı etlerım dokuluyor. hayırlı haberlerle gel ınsallahbakalim nasi olcak birazdan cıkcaz kan vermeye cok hycanliyim bende kendime diyorum olmzsa üzülmicwm öyle cokkk zaten olumsuz olursa 3 haft tatile gitcezdaha npiyim orasi hem bedene hem zihnime iyi gelir
Teşekkür ederim canımKadın doğumda jel yazılıyor diye biliyorum iğne hakkında bilgim yok canım
Merhaba, bu testler için nereye gitmelıyimBana sadece seker ve tiroid testi yapildi. Ben lupus varsa bebej dusuk olur diye de romatuzma testlerini de yaptırdım.
Yok artıkProgestan 140 demiş tanesine. Ben her gün 50 mg kullancam. Bu durumda senin hesabına göre en fazla 325 tutuyor.
Romatizma ve lupus testlerini soruyorum.. Seker ve troid bakıldı.Bana sadece seker ve tiroid testi yapildi. Ben lupus varsa bebej dusuk olur diye de romatuzma testlerini de yaptırdım.
Diyarbakır'da sorduk canım. Başka yerde de 65 dediler aynen. Olmazsa doktora yazdirayimYok artıkhangi şehirdesinki?Doktor reçeteye yazsın sgk karşılıyor bir kısmını ama zaten fiyatı 140 lira değil..Ben ankaradayım hep reçeteme yazıldı ama geçen iğneyi hemşireye verirken elinden düştü kırıldı son iğnemdi daha reçetemi de yazdırmamıştım, hemen yandaki eczaneden aldım zaten reçetesiz de 65 liraymış.Reçeten yazılınca kutusunu getir ben farkını iade ederim dedi.Sakın o fiyatlara alma başka eczanelere sor.
Ben çok korkuyorum sabahtan giderim dedim, şimdi ayaklarım geri geri gidiyorHadi bakalım gazamız mübarek olsun Kuzum♥
Yatkın benim transfer ayın sonuna doğru olacak bugün yarın regl olmayı bekliyorumCanım sen de son durum nedir
Ekliyorum listeye hayırlı olsun bol şansHerkese selambenimde transferim ağustos 21 de gerçekleşecek nasipse.2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyoyla.
Canımcım her şey gönlüne göre olsun dolu dolu çaksın yumurtaların sağlıkla döllemsinlerKizlar gunaydin bugun sabah 9da yumurta toplama yapilacak cok heyecanliyim insalh guzel kaliteli yumurtalar toplanir
Hayırlısı olsun canım bir dahaki aya inşallahmerhabalar benim transferim iptal oldu rahim inceliğinden. inşallah hepiniz pozitifi görürsünüz.
Canım hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane yerleştirilecek?Arkadaşlar merhaba, bugün kontrolüm vardı, 20 Ağustos transfer olacak inşallah. Progestan iğne ve jeli uyguna mi aldınız? Bize 900 deriler de. Kadın doğum doktoruna yazdirsak uyguna alabilir miyim? Acil lütfen bilenler yazsın
Amin inşallah, benimki de 11 mm. Tek 1 tane. Bakalım kısmetYaa birbirmize nasılsa benzer hikayeler burda buluşturuyor bizi..ümidini asla kaybetme canım başarısızlık nedeni çikolata kistlerim benim 3 ve 5 cm 2 tane var onları biraz baskılayıp 1 ay rahim dinlendirme yaptı doktorum ve dondurulmuşlardan transfer yaptı inşallah sonucuda güzel olsun hepimizin nolur Çokmu şey istiyoruz
Hadi bakalım hayırlısıAz önce kan verdim 2 saate çıkar
Hadi hayırlısı olsun canım hakkındaYatkın benim transfer ayın sonuna doğru olacak bugün yarın regl olmayı bekliyorum
Hadi hayırlısı canımAz önce kan verdim 2 saate çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?