2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Off çok tarifsiz duygular içindeyim bugün eczaneden progestn fitil alcam acaba test de mi alsam diyorum.Ama alırsam bugün yaparım.Negatif çıkarsa çok düşerim.Bugün 5.gün normalde test günüm cumartesi

Bazi yerlerde aile hekimi yazabiliyor denildi. Bazıları kadin dogum doktoru yazinca sgk karsiliyor dendi. Hic deneyen oldu mu?
Canım ben jel değilde progestan fitil kullanıyorum.Sgk günlük alman gereken bir doz veriyor mesela günlük 1 taneyse kutuda 20 tane varsa doktorun reçete yazsa sgk o 20 gün geçmeden ödemiyor.Estrofem için de aynısı olmuştu devlet günlük 1 tane içecekmişsin gibi ayarlıyor.Benim fitil bitti 3.kutuya geçtim reçetem de var ama ilk kutunun süresi dolmadığı için ücretli alıyorum.

Transfer sonrasi rahim katılması yapiyor. Aşağıda transfer sonrasi dikkat edilmesi gerekenler diye br sey var. Bir doktorun açıklaması. Ordan ekran görüntüsü koyuyorum.
Allah razı olsun canım. Ben hala içiyordum. İyiki varsınız yaa. Burda aldığım toplam bilgileri Dr. umdan almadım Gecen gün eşim diyoki korıcam o telefonu napıyosun orda sürekli, okuyorum, paylaşıyorum öğreniyorum dedim. Bak diyet beslenme gıda moda makyaj sağlık herşey var dedim. Bu sitenin erkekler için olanı var mı diyo

Off çok tarifsiz duygular içindeyim bugün eczaneden progestn fitil alcam acaba test de mi alsam diyorum.Ama alırsam bugün yaparım.Negatif çıkarsa çok düşerim.Bugün 5.gün normalde test günüm cumartesi
İlla yapacam diyorsan iki gün daha bekle bende yapmak istiyorum eşim cumartesini bekle dio en azından dedim kan testi vermeden evde yapım hazırlıklı gidim dedim bakarız dedi

Biraz erken bence canim ya azicik daha sabretsennn

Doktorun erken bıraktırmış 8. Gün zaten erken geç tutunma olabiliyor .Değer her ne kadar 5 ve üzeri var sayılsa da 1 ve üzerinde artış olabiliyor çok oldu çevremde.
Ayy hadi inşallah benimde değerlerim yükselir bugün test yaptım çok ince çizgi çıktı önemli olan sağlıklı Bi şekilde kan değerim yükselir

Kızlar selam. Bizim transferden önce kullandığımız çatlatma iğnesi idrar testlernde yanılma yapıyor mu. Ya da etkisi varsa kaç güne geçiyor acaba

Ayy hadi inşallah benimde değerlerim yükselir bugün test yaptım çok ince çizgi çıktı önemli olan sağlıklı Bi şekilde kan değerim yükselir
Merhaba ben doğru mu anladım önce değeriniz sıfır çıktı sonra tekrar mı yükseldi? Bunları yaptırırken aynı yerde mi yaptırdınız? Kaçıncı gününüzdü?

Aaa kuzum abartma lütfen .. hemencecik geçer bak bende bidahaki adete ertelendi hemde yine yani 2 ci kez geçen ayda bu ayda bidahaki aya ertelendi .. vardır allahın bir bildiği

Kızlar selam. Bizim transferden önce kullandığımız çatlatma iğnesi idrar testlernde yanılma yapıyor mu. Ya da etkisi varsa kaç güne geçiyor acaba
Slm gunaydin kizlaaar herkesze mutlu sabahlar... ben bugun kan verdim bakalim ne cikacak 7inci gunum tam bir hafta oldu transfere ama bir yil gibi
Canım güzel sonuçlar almanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…