Transfer günüm netleşti. 21 Ağustos cumaCanım neden olmasın Allah gönlüne göre versin inşallahhh da ikizlerin olsun
Rahim duvarını kalınlaştıroyor, lan basıncını düzenliyor.Nar suyu ne ise yariyormus
Zararli sakin içmeyin transfer sonrasi nar suyuRahim duvarını kalınlaştıroyor, lan basıncını düzenliyor.
12 Ağustos’ta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldıCanlarım listede olmak istemeyenler haber versin sileyim unuttuğum varsa kusura bakmayın söyleyin ekleyelim
Bir gün var aramızda 12 de oldu 5. Gün çift güzel sonuçlar alırız inşMerhaba herkese umarım herkesin pozitif olur ve sağlıkla doğar.benim de 13 ünde transfer oldu 5.gun çift
Doktorun erken bıraktırmış 8. Gün zaten erken geç tutunma olabiliyor .Değer her ne kadar 5 ve üzeri var sayılsa da 1 ve üzerinde artış olabiliyor çok oldu çevremde.Kızlar ben 8. Günü test yaptım 1.01 çıkmıştı negatif sonra doktor aradı ilaçları bırak dedi aradan 3 gün geçti doktor msj attı tekrar test yaptırdınız mı diye artık negatif diye yaptırmamıştım. Dün akşam tekrar kan testi yaptırdım bu sefer değer 10 yarın tekrar kan vereceğim niye böyle oldu bilmiyorum
Hafta son adet tarihinden itibaren alınıyor canım sanırımPeki bişey sorucam. Mesela bana 5. Gün embriyosunu bugün koydular 10 gün sonra öğrendiğimde bebek kaç haftalık olmuş oluyor
Evet nar suyunu duymuştum12 14 çok iyi değer benim transfer 1 gün öncesi 11 Di. İlk kontrolde 6 idi estrofem 6ya çıkardık sonra 5 e düşürdük hala kullanıyorum. Hergün 2 bardak nar suyu içtim. Bi yerde okumuştum, oda çok iyi geldi. Ben hala günde 1 bardak doğal nar suyu içiyorum.
Tahimi kalınlaştırıyor canımNar suyu ne ise yariyormus
Benim bir arkadaşıma direkt doktoru tavsiye etmişti nar suyunu transfer hazırlığındaZararli sakin içmeyin transfer sonrasi nar suyu
Çıkar canım o zaman ben 3.gün embiryosu sandım o zaman rahat çıkarBenim 5.gün embriyosu canım 7.gün olacak transfer harici çıkmaz mı yinede
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün canımben dayanamadım ve 3.gun.emvriyosunu dün 9.gun de kanda test verdim malesef sıfır.sali gunu tekrar yaptircagim ama umut kalmadi.9.kesin belli oolurdu.
Test yaptın mı :)Hatırlı olsun sizi de ekliyorum listemize bol şans
Transfer sonrasi rahim katılması yapiyor. Aşağıda transfer sonrasi dikkat edilmesi gerekenler diye br sey var. Bir doktorun açıklaması. Ordan ekran görüntüsü koyuyorum.Benim bir arkadaşıma direkt doktoru tavsiye etmişti nar suyunu transfer hazırlığında
Ben de çok endişeleniyordum çok şükür sıkıntı olmadı doktor rahim inceyse korkarız dediYaaaa ciddimisin bunu duymak çok iyi geldi
Benim 4 gun embriyosu transfer sonrasi 7. Gun cikti canim.Benim 5.gün embriyosu canım 7.gün olacak transfer harici çıkmaz mı yinede
Bazi yerlerde aile hekimi yazabiliyor denildi. Bazıları kadin dogum doktoru yazinca sgk karsiliyor dendi. Hic deneyen oldu mu?kizlar crimone jel i aile hekimine yazdirabiljyor muyuz? Karsiliyor mu sgk bilgisi olan var mi
Transfer sonrası zararlı olabilir canım transfer öncesi rahimi kalınlaşmayanlar için doktprlar tavsiye diyorlarTransfer sonrasi rahim katılması yapiyor. Aşağıda transfer sonrasi dikkat edilmesi gerekenler diye br sey var. Bir doktorun açıklaması. Ordan ekran görüntüsü koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?