- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 103
- 33
evet canım bilemedim ya da yarın sabah ilk idrarımla erken gebelik yapıyım diyorum. sen predictor demiştin sanırım ondan alırım.Canım etkisi geçmiştir herhelde bugün yaparsın çalarsa tekrar yaparsın koyulaşma oluyorsa pozitiftir
Sagolsasin canim benim insallah..Canım güzel sonuçlar almanı diliyorum
İnşallah güzel haberler alırsın canımSlm gunaydin kizlaaar herkesze mutlu sabahlar... ben bugun kan verdim bakalim ne cikacak 7inci gunum tam bir hafta oldu transfere ama bir yil gibi
İnşallah canım inşallahAyy hadi inşallah benimde değerlerim yükselir bugün test yaptım çok ince çizgi çıktı önemli olan sağlıklı Bi şekilde kan değerim yükselir
Aile hekimliği kısmını bilmiyirum ama normal bir kadın doğum doktoruna yazdırıp uyguna aldım böylece.Kizlar crimone jel i aile hekimi yaziyor mu? Sgk karsiliyor mj
Ben yazmıyor biliyorum canım kadın doğum doktoruna yazdırman gerek sanırımkizlar crimone jel i aile hekimine yazdirabiljyor muyuz? Karsiliyor mu sgk bilgisi olan var mi
Ooooo süper hayırlı olsun maşallahKizlaaaaaarrrrr 7 inci gunum bugun 72.44 ciktiiii❤❤
bir yazışta eczane kaç kutu veriyor peki?Aile hekimliği kısmını bilmiyirum ama normal bir kadın doğum doktoruna yazdırıp uyguna aldım böylece.
Sagolasin canim benim allah kucagima almayi da nasip eder insOoooo a hayırlı olsun maşallahüyünimk bir zevkle sana da bir hamiş emojisi
Canimm ben gecen hafta pazartesi tramsfer olmusmudum .. bugun deger 72.44Yok canım sağlık ocağında yazılmıyor kadın doğumda yazılıyor
72.44 geldi sonucum ... hamisim.. cok sagol cnmİnşallah güzel haberler alırsın canımBütün melekler seninle olsun, dualarımız kabul olsun.
İnşallah sağlıkla al kucağına canım keyifli bir dokuz ay geçirSagolasin canim benim allah kucagima almayi da nasip eder ins
Canım benim 19.gün de olmuş transferim baktım şimdi senin içinadetin kacinci gunlerine denk geldi transferleriniz.
Çok ama çok tebrik ederim maşallah Rabbim kucağına sağlıkla sıhhatle almayı nasip eylesin kuzumKizlaaaaaarrrrr 7 inci gunum bugun 72.44 ciktiiii❤❤
Cok tesekkur ederim rabbim hepimize nasip etsin cnmÇok ama çok tebrik ederim maşallah Rabbim kucağına sağlıkla sıhhatle almayı nasip eylesin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?