Senin transfer oldu mu canımBnm nerdeyse 8000 e yakindi
valla benimde 5. gün embriyosu 7. gün 0.76 duydu 10 gun değerim 10 çıkmış yani kimyasal gebelik yüzde 90 .kızlar deger artısları goruyorumvalla hıc test yaptırmıcaktım normalde test gunum yarın.. yazdıklarınızdan sonra yaptırasım geldı
ah canım ıns kımyasal olmaz ıns kana gec karısmıstırvalla benimde 5. gün embriyosu 7. gün 0.76 duydu 10 gun değerim 10 çıkmış yani kimyasal gebelik yüzde 90 .
hayır normal test gunum yarın ben dayanamayıp 14 unde yaptırdımCanım normal test günn 10. günmüydü
Kan ne zaman vereceksin artık kana da dayanamazsınSağol canım hepberaber inşallah.Kanda da pozitifi görürüm sağlıklı ilerler inşallah.
bende aynı fıkırdeyım hatta doktorumla da konustum daha ısrarla cok erken vs dıyor. ya dedım 5 bıle cıksa kı o bıle az hadı 5 bıle cıksa bır umıt beklıyım 0 cıkmıs yanı nesıne devam edeyımİçin rahat edecekse ver canım ama 0 lı değerler maalesef yükselmiyor
insallah canim ama bende umutlar bitti artikah canım ıns kımyasal olmaz ıns kana gec karısmıstır
:) onu da bilemedim perşembe veririm belki 8.gündeKan ne zaman vereceksin artık kana da dayanamazsın
yok kız bende zaten umut yok ben ıkıncı denemeyı yapıcam da hadı ıste tamamen bellı olsun dıye yanıinsallah canim ama bende umutlar bitti artik
Ozaman gününde yine kan ver Allahtan ümit kesilmezhayır normal test gunum yarın ben dayanamayıp 14 unde yaptırdım
anladim canim benim geride yok artikyok kız bende zaten umut yok ben ıkıncı denemeyı yapıcam da hadı ıste tamamen bellı olsun dıye yanı
Senden sonra inanılmaz heyecanlandım etrafımdakilere devamlı sizce tuttumu diye sorup duyuyorum:) onu da bilemedim perşembe veririm belki 8.günde
benımde yok herseye sıfırdan baslıcaz. ustelık nakıt olarakda sıkıntı elde var 4 bın tl sadece bakalım ustunu bırsekıde ayarlıcazanladim canim benim geride yok artik
Ben de ikilere yaşadım kimyasal ve bu benim 8. Denemem ve bugün 11. Gün idrar negatif çıktı güçlü olmak zorundayız canım bende sabahdan beri ağlıyorum ama elimizdende ümit etmekden başka çare yokoyy oyy boş yere olan artışı nr yapayım canim niye gülmüyor benim yüzüm ya
bende aynı fıkırdeyım hatta doktorumla da konustum daha ısrarla cok erken vs dıyor. ya dedım 5 bıle cıksa kı o bıle az hadı 5 bıle cıksa bır umıt beklıyım 0 cıkmıs yanı nesıne devam edeyım
kimyasal neden oluyormuş canim benim başıma ilk kez geldiBen de ikilere yaşadım kimyasal ve bu benim 8. Denemem ve bugün 11. Gün idrar negatif çıktı güçlü olmak zorundayız canım bende sabahdan beri ağlıyorum ama elimizdende ümit etmekden başka çare yok
5. gündü değilmi canım kalitesi neydi?Senden sonra inanılmaz heyecanlandım etrafımdakilere devamlı sizce tuttumu diye sorup duyuyorum
valla o nakit bizde de bitti ama ben yapmicam uzun bir süre ara vericem çok yoruldum maddi manevibenımde yok herseye sıfırdan baslıcaz. ustelık nakıt olarakda sıkıntı elde var 4 bın tl sadece bakalım ustunu bırsekıde ayarlıcaz
hayret ya yıkılırım sanıyordum cok sulugozum bı ıkı aglama gelır gıbı oldu ama yerlere atardım hastanelık olurdum falan sanıyordum olmadım hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?