2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İlk denemem başarısız oldu, tek embriyom var içerde. Bir de 11 mm çikolata kistim var. O yüzden yeniden yumurta toplanıp kist baskılanıp transfer yapılacak. Ama yine de haşimato da aklıma takılmıştı.

Merhaba, ben de 2. Ye hormon yemeye başlıycam önümüzdeki ay. Ve sonra yine yumurta toplanacak. Araştırmalarda da engel olmayacağı yazıyor da acaba bu şekilde hamile kalan varmı merak ettim.

Canlar ben anlatmisdim alanya da ki cok cok cok guvendigim doktorla tedavi goruyorum sonrasinda antalya da klinik de transferim gerceklesdi .. kanda bugun 72.44 gordum bi hafta oldu yrasfer edileli buradaki dr uma hemen yazdim ne yapilmasi lazim bundan sonra diye cunku benim tuplerimin olmamasinin yanisira son gebeligimde rahim azgzi yetmezligi de oldu kizimi zor geturdiler 35 haftaya yani alanya daki dr um tutarsa kesin dikis olacak dedi icin hemen yazdim... onun cevabi ise 7inci gun icin hicbir tahlilde bebek var diyemem dedi kesinlikle iki gun sonra biradaha kan ver ondan sonra haberleselim dedi ki bu 9 uncu gun olmus oluyor. Yani benim dedgerimde bile bu 3 gun icinde dusme riski kimyasl olma riski varki oyle konusuyor ona cok guveniyorum. Yani ard arda en az iki test yapdirin kizlar. Ben carsamba yine verecegim insallah artar diledigim gibi

3cc imiş canim baktiricam ama okadar yoruldum ki imkansız biliyorum sağlıksız zaten tam kendimi negatife alıştırmıştım varmi duyan bilen bu değerden sağlıklı olan
Canım en hayırlısı neyse o olsun. Temmuz 2020 transfer olacaklara yazsana Bi orda sanırım aynı durumda olan Bi arkadaş sonradan pozitif çıkmıştı çok sevinmiştik. Benim fazla bilgim olmadığı için bilemiyorum, yaz yardımcı olurlar. İnşallah Bi mucize olur güzel haberlerini alırız.

doğru benide çağırdı doktorum çaşraamva kan vericem bende tekrar

Kızlar merhaba aklıma takılan birşey var benim 3.gün embriyosu transfer edilmişti 12 gün sonra kan testi yaptıracağım fakat 12 gün sonra adetimin 2.gününe falan geliyor adet olmadan önce belli olması gerekmiyormu?

kimyasalda süreç nasıl oluyor canim adetle atılıyor mu yoksa kürtaj mi
Tatlım inşallahhh değerin artar mayısta benim de kimyasalmoldu ilaçları bırakınca bir hafta içersinde adet oluyorsun ve o da atılıyor ama rengi siyah ve böyle parça parça attım ben korkma normal reglden farklı biraz

Sağlıksız embriyoya bağladılar ama bana transfer edilirken hep kaliteli olduğunu söylüyorlardı
Embriyo 5aa olsa bile kimyasal gebelik olabiliyor. Yanı kimyasal gebelik ya sağlıksız döllenme ya embriyonun kromozomlarinda bozukluk ya da rahimde tutunmayı engelleyen bir sorun yüzünden oluyormuş. Bazen de annenin tiroid problemi sebep olabiliyor. Başımdan geçtiği günlerde çok araştırmıştım ama kimyasalsa zaten sağlıksız embriyo gözüyle bakıyor doktorlar

3b 3c olup tutan var canım benim bildiğim 3 3. günü temsil ediyor yani gelişimi yavaş olabilir.3. gün embriyoların da biliyosun 12-14. günler test günleri 10 değil.Oyuüzden dedim 12. gün test ver diye
Yok canım 3 3. Günü temsil etmiyor kaliteyi temsil ediyor en iyi 6 AA mesela sonra 5,4,3,2 diye iniyor abc hücre bölünmeleriyle ilgiliydi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…