- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Canım mart ayında negatif aldım hazşran da sil baştan başladımhayret ya yıkılırım sanıyordum cok sulugozum bı ıkı aglama gelır gıbı oldu ama yerlere atardım hastanelık olurdum falan sanıyordum olmadım hayret
20 Ağustos inşallahSenin transfer oldu mu canım
bende yoruldum ınan.. ama ben aslında tup mıde olmk ıstıyordum.. sırf bıran once tup bebek bırkez daha deneyım tutmazsa hemen o ay tup mıde olcam o yuzden pek ara vermek ıstemıyorumvalla o nakit bizde de bitti ama ben yapmicam uzun bir süre ara vericem çok yoruldum maddi manevi
Kaçıncı gün embriyosu canım kaç tane donduruldu20 Ağustos inşallah
Sağlıksız embriyoya bağladılar ama bana transfer edilirken hep kaliteli olduğunu söylüyorlardıkimyasal neden oluyormuş canim benim başıma ilk kez geldi
işte sorun orda zaten canim bakalim mevlam ne eyler Rabbimden gelene raziyim yapacak birşey yokSağlıksız embriyoya bağladılar ama bana transfer edilirken hep kaliteli olduğunu söylüyorlardı
İlk denemem başarısız oldu, tek embriyom var içerde. Bir de 11 mm çikolata kistim var. O yüzden yeniden yumurta toplanıp kist baskılanıp transfer yapılacak. Ama yine de haşimato da aklıma takılmıştı.Ben haşimato hastasıyım transferden önce değerlerim normale döndü. Ayrıca pko var bende. İlk tüp bebek denemem olacak 21 inde transferim var inşallah hamile kalabilirim. Senin kaçıncı denemen? Tek sorun haşimato mu?
AC canım iyi mi oluyor ben bilmiyorum5. gündü değilmi canım kalitesi neydi?
Merhaba, ben de 2. Ye hormon yemeye başlıycam önümüzdeki ay. Ve sonra yine yumurta toplanacak. Araştırmalarda da engel olmayacağı yazıyor da acaba bu şekilde hamile kalan varmı merak ettim.Merhaba ben de hasimato hastasiyim. Ilk deneme kimyasal oldu 2. Ye hazırlanıyorum. Doktorlar tsh normal seviyede olduğu sürece antikor degerleri yuksek olsa bile sorun yaratmayacağını söylüyor. Umarım öyledir doktorlara da güvenemiyoruz bazen
Canim ikiz olursa da 6000 mi olmasi lazim karindan gorunmesi icin daha fazla miCanım mart ayında negatif aldım hazşran da sil baştan başladım
Canım en hayırlısı neyse o olsun. Temmuz 2020 transfer olacaklara yazsana Bi orda sanırım aynı durumda olan Bi arkadaş sonradan pozitif çıkmıştı çok sevinmiştik. Benim fazla bilgim olmadığı için bilemiyorum, yaz yardımcı olurlar. İnşallah Bi mucize olur güzel haberlerini alırız.3cc imiş canim baktiricam ama okadar yoruldum ki imkansız biliyorum sağlıksız zaten tam kendimi negatife alıştırmıştım varmi duyan bilen bu değerden sağlıklı olan
doğru benide çağırdı doktorum çaşraamva kan vericem bende tekrarCanlar ben anlatmisdim alanya da ki cok cok cok guvendigim doktorla tedavi goruyorum sonrasinda antalya da klinik de transferim gerceklesdi .. kanda bugun 72.44 gordum bi hafta oldu yrasfer edileli buradaki dr uma hemen yazdim ne yapilmasi lazim bundan sonra diye cunku benim tuplerimin olmamasinin yanisira son gebeligimde rahim azgzi yetmezligi de oldu kizimi zor geturdiler 35 haftaya yani alanya daki dr um tutarsa kesin dikis olacak dedi icin hemen yazdim... onun cevabi ise 7inci gun icin hicbir tahlilde bebek var diyemem dedi kesinlikle iki gun sonra biradaha kan ver ondan sonra haberleselim dedi ki bu 9 uncu gun olmus oluyor. Yani benim dedgerimde bile bu 3 gun icinde dusme riski kimyasl olma riski varki oyle konusuyor ona cok guveniyorum. Yani ard arda en az iki test yapdirin kizlar. Ben carsamba yine verecegim insallah artar diledigim gibi
çarşamba tekrar mi versenvalla benimde 5. gün embriyosu 7. gün 0.76 duydu 10 gun değerim 10 çıkmış yani kimyasal gebelik yüzde 90 .
Tatlım inşallahhh değerin artar mayısta benim de kimyasalmoldu ilaçları bırakınca bir hafta içersinde adet oluyorsun ve o da atılıyor ama rengi siyah ve böyle parça parça attım ben korkma normal reglden farklı birazkimyasalda süreç nasıl oluyor canim adetle atılıyor mu yoksa kürtaj mi
Embriyo 5aa olsa bile kimyasal gebelik olabiliyor. Yanı kimyasal gebelik ya sağlıksız döllenme ya embriyonun kromozomlarinda bozukluk ya da rahimde tutunmayı engelleyen bir sorun yüzünden oluyormuş. Bazen de annenin tiroid problemi sebep olabiliyor. Başımdan geçtiği günlerde çok araştırmıştım ama kimyasalsa zaten sağlıksız embriyo gözüyle bakıyor doktorlarSağlıksız embriyoya bağladılar ama bana transfer edilirken hep kaliteli olduğunu söylüyorlardı
Yok canım 3 3. Günü temsil etmiyor kaliteyi temsil ediyor en iyi 6 AA mesela sonra 5,4,3,2 diye iniyor abc hücre bölünmeleriyle ilgiliydi sanırım3b 3c olup tutan var canım benim bildiğim 3 3. günü temsil ediyor yani gelişimi yavaş olabilir.3. gün embriyoların da biliyosun 12-14. günler test günleri 10 değil.Oyuüzden dedim 12. gün test ver diye
Hiç bilmiyorum canım ben dşrek 6+4 te gittim baya bekledim yaniCanim ikiz olursa da 6000 mi olmasi lazim karindan gorunmesi icin daha fazla mi
Yaaaa çok üzücü Rabbim bir dahaki aya nasip etsinBenide listeden silebilirsiniz.9.gun kan testi 01.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?