- 29 Mart 2019
- 175
- 202
- 23
- 40
ınsallah değerlerin artar ve anne olursun canim.ben de 9.gun batırdım 0 yarın normal zamanında yaptıracam umudum yok tabi ama senin yazı ni görünce de şaşırdım.insallah hakkında hayırlısı olur.simdi tekrar heyecanlandın umutlandın rabbim boşa çıkarmasın ınsallah.bakalim canim nasipse varsa bu cocuk eğer yiyecek ekmeği varsa ben naparsan yapayım gelir ama yoksa yapacak bisey yok
Kimyasal olması İçin adetle atman lazım Bazı doktorları anlamıyorum gerçekten her şeye olumsuz bakıyorlar.Belki geç döllenme tutunma olmuştur ne diye moral bozuyorlar ki.2 gün sonra tekrarla testini canını sıkma artış olurkızlar 10. gün değerim 10 cıkmış kimyasal olmuş yani
hayırlısı canimKimyasal olması İçin adetle atman lazım Bazı doktorları anlamıyorum gerçekten her şeye olumsuz bakıyorlar.Belki geç döllenme tutunma olmuştur ne diye moral bozuyorlar ki.2 gün sonra tekrarla testini canını sıkma artış olur
inanki hiç heyecanlanıp umutlanıyorum biliyorum ki bu değerin artması çok zor ben negatife alışmıştım buda görüyo insani biliyomusun Allah buyuk ne desek bosınsallah değerlerin artar ve anne olursun canim.ben de 9.gun batırdım 0 yarın normal zamanında yaptıracam umudum yok tabi ama senin yazı ni görünce de şaşırdım.insallah hakkında hayırlısı olur.simdi tekrar heyecanlandın umutlandın rabbim boşa çıkarmasın ınsallah.
transferden bir kaç gece sonra rüyamda elimde telefon bir arkadaşımın yazısını gordum sabır yazıyordu devamı vardi ama hatırlayamıyorum ve hemen alt satırda Allah ol derse olur yazıyordu şaşkınlıkla okudum .uyanınca çok mutlu oldum ama simdi negatif sonucu alınca demekki vaktine zamanına varmis demekki sabir yazısını görmemin sebebi varmis diyorum. ve tek tesellimiz Allah ol derse olur.inanki hiç heyecanlanıp umutlanıyorum biliyorum ki bu değerin artması çok zor ben negatife alışmıştım buda görüyo insani biliyomusun Allah buyuk ne desek bos
Doktoruma sordum gonapeptyl sonucu etkilemez dedi@canskus
Dualarım senin kuzum benim inşallah güzel haberler almanı rabbim nasip eylesininanki hiç heyecanlanıp umutlanıyorum biliyorum ki bu değerin artması çok zor ben negatife alışmıştım buda görüyo insani biliyomusun Allah buyuk ne desek bos
Değerin sıfırlanmamış demekki belkide düzgün artış olacak umudunu yitirme canımila
ilacı 2 gündür içmiyorum zaten ama bi kanama yok bend e bilemedim simdi
Bnm nerdeyse 8000 e yakindiKızlar yum toplamadan önce e2 değeriniz kaç cikti
oyy oyy boş yere olan artışı nr yapayım canim niye gülmüyor benim yüzüm yaDeğerin sıfırlanmamış demekki belkide düzgün artış olacak umudunu yitirme canım
amin canim Allah razı olsun ben artacağını düşünmüyorum da iste Rabbim buyukDualarım senin kuzum benim inşallah güzel haberler almanı rabbim nasip eylesin♥♥
bende şunu diyorum ben iki kez çok yüksek değerlerle hamile kaldim ama ellerim bomboş bunda direk 0 i görünce 3 4 gündür kendimi alıştırdım ağladım sızladım ama kabullenmiştim şimdi birden 10 u görünce birkez daha yikildim inanki pozitif görüp düşük yapacağına baştan negatif görmek daha iyi ben hepsini yasadim Allah buyuk ne desek elden bir sey gelmiyortransferden bir kaç gece sonra rüyamda elimde telefon bir arkadaşımın yazısını gordum sabır yazıyordu devamı vardi ama hatırlayamıyorum ve hemen alt satırda Allah ol derse olur yazıyordu şaşkınlıkla okudum .uyanınca çok mutlu oldum ama simdi negatif sonucu alınca demekki vaktine zamanına varmis demekki sabir yazısını görmemin sebebi varmis diyorum. ve tek tesellimiz Allah ol derse olur.
Sormak lazım canım hiç bilmiyorum ki
Burda bi yere gitsem sgk ile anlasmali onlara yazdirabilirim o halde. Ama kadin muayene etmek isteyecek. Belki daha 10. Gun zararlıdır. Muayenesiz yazar mi qcaba
Yok belirti. zaten kan testinden önceki belirtilerin cogu ilaçlardanmış sanırım en kesin sonucu kan testi vericek diğerleri kafa karıştırıyor bncesende hiç bir belirti varmı bende ilaçlarda sanırım cok hafif bir bulantı var
Sağol canım hepberaber inşallah.Kanda da pozitifi görürüm sağlıklı ilerler inşallah.Çok sevindim canımm inşallah sağlıkla ilerler kucağınada alırsın
Canım kese değer 3000 olunca vajinal 6000 de karından görünüyorBugün tekrar kan verdim cumartesi 114tü bugün 374 cıktıKeseyi ne zaman görebilirim unuttum artık 5 yıl geçince
İçin rahat edecekse ver canım ama 0 lı değerler maalesef yükselmiyorKızlar 3.gun embrıyosuna 10.gun kan testı yaptırmıstım 0,400 cıkmıstı yanı negatıf ama sımdı okuyorum acaba mı dıyorum ılaclarımı falan da kestım test yaptırmayı dusunmuyordum napsam acaba tekrar kan versem mı
Canım normal test günn 10. günmüydüKızlar 3.gun embrıyosuna 10.gun kan testı yaptırmıstım 0,400 cıkmıstı yanı negatıf ama sımdı okuyorum acaba mı dıyorum ılaclarımı falan da kestım test yaptırmayı dusunmuyordum napsam acaba tekrar kan versem mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?