2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bence sonuçlarını özellikle yumurta kalitesiyle ilgilenen başka doktorlara da göster ilaç kür gayette var bunlarla yumurtanı çoğaltamazsın ama kalitesini arttırabilirsin, çok insan var böyle.Birde kullanmışsındır muhakkak ama kadınlar için yumurta kalitesi arttırıcı vitaminler var.Ben gonamax ve prowomen kullanmıştım, resveratrol çok iyi bir antioksidan, omega-3 muhakkak bunları kullan.Birde arısütü-polen-propolis ,probiyotikler ve maça kökü tozu var(matcha değil) bunları da bir dene hepsinin faydası var.Birde dengeli beslenme protein, taze sebze-meyve özellikle avokado,ananas,havuç, incir.Tabi inşallah bu transferin tutar ve bunlara gerek kalmaz.

Evet canım bende öyle düşünüyorum inşaallah bu tedavim olumlu sonuçlanır, olumsuz olursa gidecem başka drlara özellikle soracağım yumurta kalitesine yönelik. Saydığın ilaçların hiç birini kullanmadım çünkü drlar bana yumurtada sorun var gözüyle bakmadı ki ilaca gerek Yok dendi hep.amh 4 her yumurta toplama zamanı 12 14 yumurta toplanıyor ve olgun çıkıyor. Ama yazdığın ilaçları araştırmıştım kullanmayı düşündüklerim var inşaallah bu tedavim olumlu sonuçlar gerek kalmaz bu dördüncü tedavim çok yoruldum iki de negatif aşılamam var 9 yıldır bu işin içindeyim valla rabbim yüzümüzü güldürsn inşaallah.

kadının kadina düşmanlığını erkekler yapiyo yeminle
Valla kötü niyetle yazmadım ben o bayana da benim nezdimde yazdıkları çok üzücüydü. Ki çoğunuz okudunuz ne demek istediğimi anladınız. Ben 5 çocuk sahibi olarak yorum yapmadım ki aynı yollardan geçen biri olarak böyle devam ederse hayatta çok canının yanacağını, üzüleceğini belirttim. Ama üstünden 3 gün geçmiş bir konuyu böyle tekrar yorumlamak ne diyim herkes zor bir süreçten geçiyor Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama dediğiniz çok doğru biz bize yetiyoruz düşmanlıkta.

Kendiliğinden de geçebilirmiş. Doğum kontrol hapı verdi bana. Ben de öğretmenim, okul açılmadan transfer olsa demiştim. Nasip değilmiş. Bunda da vardır bir hayır.
Ben de okul açılmadan olsun cok istedim. Dershanede öğretmenim ben sabah dan aksam 8 e kadar ayaktayım. Insallah bir sıkıntı olmaz. Dediğin gibi vardır bir hayır

Kendini üzme lütfen canım Allahtan başka kimse bilemez benim arkadaşımın kardeşine sizin normal yolla asla çocuğunuz olamaz demişti doktorlar hem kadında hem erkekte bir sürü sorun vardı arkadaşım 40 yaşında şu an beş aylık hamile Rabbime İnan sığın her şey gönlüne göre olsun

Belki laboratuar hatalarından gitmiyodue ? Belki sperm dna hasarı çoktur genetiklerinize baktırın . Birde kromozomlarınıza baktırın o öyle dedi diye herşeyden vazgeçmek zaman kaybı olur yaşınız kaç bilmiyorum ama ilerde pişman olabilrsiniz . Cem çelik beye yönelin bi belki 3 gün embriosu rahim farklı saracak ve evlat olacak ?

Son düzenleme:
takma canim yapacak bisey yok nasıl anlarsa anlasınlar ki sizin yorum yaptığınız kişi bile anladı sizin niyetimizi sıkıntı yok uzulmeyede gerek yok zaten stresli bir surecteyiz tekrar alevlendirmeye gerek yok bazı şeyleri

Çok teşekkür ederim iyiki güzel yorumlarınız var moral bozmak yok iyiyim çok önemsemedim ne yaptınız Dr kontrolü var mıydı? Sabahtandır hastanedeyim sanırım haftaya salı gibi toplayacaklar yumurtaları. Özel hastanelere çok alıştık üniversite hastaneleri insanı hasta eder ama hep özel de olmuyor. Hakkımızda hayırlısı.

Evet canım Allah'tan ümit kesilmez bu anlattığn tarzda çok hikayeler okudum, duydum inşaallah rabbim bize de o günleri nasip etsin olmayanlara

yarın kontrolüm var benim ve bayram sonrası transfer için gün vericek benim eşim asker olduğu için devlette yaptıramıyoruz onların istediği tarihte gelemiyor çünkü malesef özele kalıyoruz bizde

Yaşım 33 canım karyotip test yapıldı kromozomlara bakıldı eşimin de benimde normal çıktı. Aynen canım yılmak yok yani iki üç yıl benim dinlenmem zaman kaybı dediğin gibi maalesef kadın için yıllar lehimize işlemiyor yaş ilerledikçe rezerv azalıyor. Şuan ben rezerv için uğraşmıyorken üç yıl sonra rezervim azaldığı için belki de ayrı ilaç vs kullanacam sorun Bir ken iki üç olacak belki biliyorum ya Allah inşaallah bu embiryolarıma can olur nasip eder de daha fazla uğraşmayız çünkü maddi gücümüz bitti artık

yarın kontrolüm var benim ve bayram sonrası transfer için gün vericek benim eşim asker olduğu için devlette yaptıramıyoruz onların istediği tarihte gelemiyor çünkü malesef özele kalıyoruz bizde
İmkan varsa özelde olması en güzeli çünkü stresi daha az özel kliniklerinde etrafınızda dönen doktorlar devlet hastanelerinde suratınıza bakmıyorlar zaten sadece asistan görüyorsunuz. Eşimde sabahtan işe gidemedi mesela saçma sapan işlere koşturdular. Yapmaları gereken işleri bile yapmamışlar. O yüzden haklısınız eşiniz için zor olur. Emniyette biraz daha iyi bu tür durumlar askeriyeden. Hakkımızda hayırlı olsun hepimizin bir şekilde bitiriyoruz tedavileri

amin canim amin benim eşim zaten hep görevde olduğu için mecburen özele gidiyoruz imkan dersen zorluyoruz valla yapacak bisey yok malesef insallah bu son olur da sağlıkla kucagimiza alırız evlatlarimizi

Canim selam benim de bu ay ilk defa gittigim doktor bu kadar sey yapip hic hamile kalamama sasirdi ve bende cok fazla yumurta oldugunu soyleyip kalitesinin dusuk olabilecegini iletti. Bana 13 yumurtayla asilama yapilmisti Ve o bile tutmadi. Yumurta kalitesini artirmak icin gynositol diye bir toz verdi. Sen umudunu hic kaybetme bi bakmissin tutmus bu transferin. Hayirlisi insallah rabbim hepimizi ayri ayri sevindirsin

amin canim amin benim eşim zaten hep görevde olduğu için mecburen özele gidiyoruz imkan dersen zorluyoruz valla yapacak bisey yok malesef insallah bu son olur da sağlıkla kucagimiza alırız evlatlarimizi
Haklısın hiç kolay değil maddi manevi. İnşallah bu tedavi bebişler gelsin dertler bitsin güzel haberler verelim burdan birbirimize

Aynen canım ya bı Dr un dediği diğerini tutmuyor yoruma açık bişey mi bu durum anlamıyorum bize de kimi dr siz niye tüp Bebek tedavisi için geldiniz diyen bile oldu yani o derece gereksiz görüyor tüp Bebek tedavisini normal yolla olur diye. Kendim hamile kaldım ikiz ama boş gebelik oldu. Eşimle birlikte ilk defa karar kılıp doğal beslendik paketli ürünler almamaya kendimizin evde yapabileceği şeyleri kendim yaptım, yoğurt, salça, yağ yumurtayı çiftlikten falan aldık bol bol sebze meyve kuruyemiş yedik nohutta yüksek oranda antioksidan varmış bol bol nohut yemeği yaptım Kaan hocanın beslenme listesine uyduk derken 5 ayın sonunda bı baktım hamileyim 7 yıl aradan sonra ilk defa çift çizgi gördüm onca tedaviye rağmen ama çok uzun sürmedi zorunlu kürtaj oldum. Beslenmenin etkisi olduğunu düşündüm açıkçası biraz daha bekleyelim belki kendiliğinden tekrar hamile kalırım diye ama baktık olmuyor tekrar tedaviye başladık.dr a yumurta kalitesi için ilaç vs kullansam ya da işte doğal beslendik onun etkisiyle sanki hamile kaldım diye düşündüm falan dedim ama ilgisi yok dedi. İnşaallah bu tedavim olumlu sonuçlanır olumsuz olursa bir sürü kalite artıcı ilaç kür var şimdiye kadar hiç denemedim yumurta ya yönelik kür ve ilaç kullanım drlar tavsiye etmemişti çünkü.ama kullanacam en azından faydası olabilir ihtimal var Dr her ne kadar etkisi yok dese de ben beslenmenin ve ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum

Kuzum rezv azlığı daha kötü olur . Kesinlikle araştır ve en güvendiğin yere git .. laboratuvar iyi olsun yumurtaların içinde kürler denersin . Asla 2/3 yıl dinleyip bekleme . Yaşın çok önemi var

Kuzum rezv azlığı daha kötü olur . Kesinlikle araştır ve en güvendiğin yere git .. laboratuvar iyi olsun yumurtaların içinde kürler denersin . Asla 2/3 yıl dinleyip bekleme . Yaşın çok önemi var
Evet kesinlikle yaş çok önemli rezerv önemli iki üç yıl demek her türlü aleyhimize. İnşaallah bakalım bu tedavimin durumuna göre başka merkezlere yönelecem görünen o . Rabbim inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar siz tüp bebek öncesi korunuyor musunuz?Ben bir kere kendiliğimden hamile kaldım o da boş gebelik oldu kürtaj oldum acaba yine mi olur diye korkuyorum korunmalı mıyım?bilemedim doktor bir şey de söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…