2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı olsun canım sorunun neydi bide kaç dondurulmuşun var? Benim de dondurulmuş transferi olacak
Sğolasin insallah..Bende çikolata kisti var hem sağda hemde solda sanırım ondan olmadı gerçi boyutlari kücük ama. Bende toplam 3 tane toplandı. Sizde sorun nydi? Transfer nezaamn?

Sğolasin insallah..Bende çikolata kisti var hem sağda hemde solda sanırım ondan olmadı gerçi boyutlari kücük ama. Bende toplam 3 tane toplandı. Sizde sorun nydi? Transfer nezaamn?
Bende de aynen çikolata kisti sağ ve solda , soldaki büyük benim içi boşaltıldı karından iğne ile.Eşiminde morfoloji düşük.Bende havuz yöntemi oldu iki toplama oldu 6+6 tane toplandı 4 tane 3.gün dondurulmuşum var., çözülünce 5.güne gitmesi beklenip transfer edilecek inşallah10-12 ağustos gibi olacak sanırım tam günü belli değil

Hayırlı olsıuunn insallah aynı sorundan muzdarip desene. İlk deneme mi tüp?

Hayırlı olsıuunn insallah aynı sorundan muzdarip desene. İlk deneme mi tüp?
Yok benim 2.deneme ilkinde hiçbir kontrol yapılmadan, rahim filmi genetik testi vs. normal siklusta yapıldı tutmadı.2. de t rahim vardı birde o düzeltildi bende, kisti hiç dert etme olacak inşallah, zaten sendeki küçükmüş.Yaşlarımız da aynı sanırım.Lucrin depot kullanıyormusun yoksa normal rahim dinlendirme mi.

Bence bu mesajlara bakarak kozdunuz tepki verdiniz yorumları yapmayın. Çünkü
üstteji yorumdan sinirli olduğunu nasıl çıkardınız aksine ben sizin mesajınızı abartıll tepkili buldum. Yani arkadaşın yorumunu anladığımı düşünüyorum ve hiç hamile olamamak da yıpratıcı düşük yapmak gibi. İkisini de yaşamış biri olarak anlayabiliyorum

ya bende de rahim flmi istenmedi 2018de çektirdigim vardı o yeterl dediler. Hayırlısı olsun insallahya ne diiyim cok zor sürecler.. benim normal rahim dinlendirme suan sadece estrofem kullanıyorum ama transfere yakın progestan iğne vermis bi kac günde sabah aksam igne olcam. benim kistimin biri 2 digeri 3 cm.. valla yaşım var benim ya 33 oldum ben senin yaş kac

Benim de 33 , ben geçici menopozdayım 2 aydır.Hayırlısı inşallah sımsıkı tutunur hastanede bekleyen yavrularımız.

Benim de 33 , ben geçici menopozdayım 2 aydır.Hayırlısı inşallah sımsıkı tutunur hastanede bekleyen yavrularımız.
Aa grnelde burdakilerin yaşı daha kücük oluyo
Ben kontrolle gidiyorum simdi insallah kalınlaşmiştir rahim.insallah tutunurlar. İstanbuldanmisin sende

Aa grnelde burdakilerin yaşı daha kücük oluyo
Ben kontrolle gidiyorum simdi insallah kalınlaşmiştir rahim.insallah tutunurlar. İstanbuldanmisin sende
Yok Ankaradayım ben başkent hastanesi.Senin nerede tedavin?

Kizlar bende sanirim kist oldu yine. Gecen ay asilama yaptirmistim. İlk asilamadan sonra da kistim olmustu. Kasiklarimda cok agri var ve esneyince kasiklarimda bir sey yirtiliyormus gibi oluyor. Bu agriyi taniyorum kist agrisi bu insallah tedaviye engel olmaz

Kuzum bi doktora gözüksen

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardıbugün adetimin üçüncü günü dondurulmuş embriyo transferim olacak inşaallah iki tane 4. Gün embiyosu ama şansım düşük yüzde 20 imiş şimdiye kadar drlar sebepsiz infertilite diyorlardı eşimin morfolojisi yüzde bir DNA hasarı yüzde 22 iken bile sebepsiz infertilite dendi bu 4. Tüp Bebek denememiz 4 seferdir embiryolar hep üçüncü günden sonra duruyor. İlk defa yumurta da sorun var dedi bu tutmazsa iki üç yıl dinlendirelim sizi gen taraması yapalım dedi eğer gende sorun varsa tedavisi Yokmuş anlamıyorum bu işi günü gününe adet oluyorum, hormon değerlerimde bı sıkıntı yok, amh değerim yaşıms göre normal, toplanan yumurta sayısı 12 14 arası, rahimde sıkıntı yok. Kendiliğinden ikiz hamile de kaldım ama yine de yumurtada sorun var çok üzgünüm. Yumurtalar embiryoları üçüncü güne taşıyormuş benim yumlar üçüncü güne gelmeden durduğu için embiryolar yumurtada sorun varmış. Daha önce hiç bir Dr dememisti, ama bı bakıma iyi oldu dediği sorunun ne olduğunu öğrendik en azından ama yıkıldım resmen tedavisi yokmuş ya ne kadar zor durum bı insanın duymak isteyeceği en son şeydir sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
çok uzuldum canim ama gün doğmadan neler doğar bak kendiliğinden hamile de kalmışken benim bir arkadaşıma doktorlar tüp bebekle bile çok zor dedi ve o kendiliğinden ikiz hamile kaldı Allah ne derse o dualara emanetiz sen duaya devam et Allah buyuk hem en azindan genetiğe bakılır hemen moral bozma belki gende sorun çıkmayacak umutsuz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…