Bende bu gece sanki gaz varmış gibiydi . Ağrılarım genel anlamda geçti. Ama bu gece sanki bişey oldu dedimKızlar günaydın benim dün gece den beri rahmimde böyle değişik bi ağrı demiyimde agrimiyor çünkü değişik bisey var anlatamıyorum sizdede öyle oluyor mu
Allah'ım kucağımiza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah seninki kaçıncı gündü canım benim bacaklarım çok ağrıyorBende bu gece sanki gaz varmış gibiydi . Ağrılarım genel anlamda geçti. Ama bu gece sanki bişey oldu dedim
Benim 18. Gün. Benimde kasık bacak ağrım var da. Çok az eskiye nazaran. Transfer sonrası aşırı ağrım olmuştu çünküAllah'ım kucağımiza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah seninki kaçıncı gündü canım benim bacaklarım çok ağrıyor
Insallahhh canim...hic umutsuzluga dusme...senin cok guzel bebeklerin olcakSagol canim benim. Nasip kısmet sanirim. Kimsenin suçu yok. Bizim belirlediğimiz bir durum da degil. Cani veren de o alan da o. Cok uzulduk ama elden inan bir sey gelmiyor.
Bundan sonra insallah saglikli bir gebelik yaşarım bir bebeğim olur. Bazen cok umutsuzluğa düşüyorum. Ama bu da bu sürecin getirdiği bir sey. Once dusuk simdi iki tane kurtaj. Yani inan çok yıpratıcı. Bazen keşke böyle olacagina basta hic tutmasaydi diyorum.
Benimde ilk günlerde az olmuş tu ağrı ama şimdi baldirlarim dizlerim çok ağrıyor bide üstüne ishal olmuşum çok fena bı tavsiyeniz varmı acabaBenim 18. Gün. Benimde kasık bacak ağrım var da. Çok az eskiye nazaran. Transfer sonrası aşırı ağrım olmuştu çünkü
Merhaba. Gebe mısınız acaba yoksa transfer mi oldunuz. Benim trasnferimin 5. Günü. Bacak ağrılarımdan uyuyamiyirum iki gündür sizde de oldu muAllah'ım kucağımiza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah seninki kaçıncı gündü canım benim bacaklarım çok ağrıyor
Cok sevindim canım inşallah tekrar yaşamassın ve saglıkla ilerler gebeligin bende perşembe gidicem kalp atışını dinlemeye inş 6+4 olucam. Sne suan kaçıncı haftada duymş oldunKızlar Merhaba, Perşembe kanamam olmuştu bugün taburcu olduk çok şükür. HCG değerimi de iki kez yanlış okumuşlar. Ultrasonda kese yerindeydi çok şükür, az biraz kalp atışını da duydukiyi deyip yolladı doktorum bizi, haftaya kontrol
Merhaba benim ki transfer transferimin 16 günü hayırlı haberi aldım çok şükür pozitif darısı sızın başınıza benim başta yoktu fazla ama dünden beri aşırı kasıklarımdan baldirlarima vuruyor çok kötü üstüne İshal olmuşum çok fena ne yapicam hiç bilmiyorumMerhaba. Gebe mısınız acaba yoksa transfer mi oldunuz. Benim trasnferimin 5. Günü. Bacak ağrılarımdan uyuyamiyirum iki gündür sizde de oldu mu
Yaa ne kadar güzel. Kucağınıza almak da nasip olur inşallah. Çok sevindim. Ishal için patates haşlayıp yiyebilirsin ya da muz. Ama neden kaynaklı acaba ilaçlardan falan mi oluyor ki. Bende bekliyorum haftaya test günüm. Siz idrar testi yapmış miydinizMerhaba benim ki transfer transferimin 16 günü hayırlı haberi aldım çok şükür pozitif darısı sızın başınıza benim başta yoktu fazla ama dünden beri aşırı kasıklarımdan baldirlarima vuruyor çok kötü üstüne İshal olmuşum çok fena ne yapicam hiç bilmiyorum
Sağol canm Rabb'im sanada pozitifi nasip etsin inşallah hayır direk kanda gebelik testi yaptım ben 11. gün yapmıştım kanda daha emin olabiliyorsunYaa ne kadar güzel. Kucağınıza almak da nasip olur inşallah. Çok sevindim. Ishal için patates haşlayıp yiyebilirsin ya da muz. Ama neden kaynaklı acaba ilaçlardan falan mi oluyor ki. Bende bekliyorum haftaya test günüm. Siz idrar testi yapmış miydiniz
Benim bugün 5+5 .Cok sevindim canım inşallah tekrar yaşamassın ve saglıkla ilerler gebeligin bende perşembe gidicem kalp atışını dinlemeye inş 6+4 olucam. Sne suan kaçıncı haftada duymş oldun
Canım fitil gibi bir şey yerleştiriliyor rahme hafif kanama başlayınca kürtaja alınıyorsun çıkınca birkaç saat dinlenip eve dönüyorsun ben ertesi gün işe dönmüştümBana doktor ilacli kurtajdan bahsetti. Hap mi içiyoruz. Bu süreç hastanrde mi geciyor? Hap rahime mi yerleştiriliyor anlamadim.
Sevindim canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar Merhaba, Perşembe kanamam olmuştu bugün taburcu olduk çok şükür. HCG değerimi de iki kez yanlış okumuşlar. Ultrasonda kese yerindeydi çok şükür, az biraz kalp atışını da duydukiyi deyip yolladı doktorum bizi, haftaya kontrol
Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum.. Sadece yanında olduğumuzu bil. Dua edebiliyorum sadece..Kizlar doktora gitrim. 7. Hafta 3 gunluk ve vajinalda kalp atisi duyulmadi iki bebek icinde zaten birinin gelisimi durmus diğerinin de kalp atisi yoktu. Yuzde 95 sonlandirilacak dedi. Hic kurtajla ya da ilacla dusuk yaşayan oldu mu? O süreç nasıl? Bu süreçten sonra hic kalp atisi duyulan bir durum oldu mu boyle bir surec yaşayan oldu mu
Ya ne güzel bende bugün5+6 yım. 5+3 de kan aldırmıştım 17130 cıktı siz hiç bu sürede kan aldırmışmıydınız normalmi bilemedim hesplarıma göre 11000 falan olması gerekiyoduBenim bugün 5+5 .
Rahımde ki sekılsızlıgı daha once goremıyorlar mı onu anlamadım benkizlar az önce doktordan geldik.. kanama alannım baya azalmış. ama rahmim şekilsizmiiş buda ilerde düşüğe sebep olabilirmiş bunu engellemk icin 1ay sora rahmime dikiş atcaklarmiş
gelişimi haftasıyla ıyumlu dedi karndan bakmak istedi ama göremedi 9haftalıgz alttn görüyor hala şekilsizlikden kaynaklı solda duruo kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?