2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar günaydın benim dün gece den beri rahmimde böyle değişik bi ağrı demiyimde agrimiyor çünkü değişik bisey var anlatamıyorum sizdede öyle oluyor mu

Kızlar günaydın benim dün gece den beri rahmimde böyle değişik bi ağrı demiyimde agrimiyor çünkü değişik bisey var anlatamıyorum sizdede öyle oluyor mu
Bende bu gece sanki gaz varmış gibiydi . Ağrılarım genel anlamda geçti. Ama bu gece sanki bişey oldu dedim

Insallahhh canim...hic umutsuzluga dusme...senin cok guzel bebeklerin olcak⚘..keske sonuc boyle olmasaydi..ama gittigim doktorlardan duydugum hep suydu..ilk sorduklari yani gebelik yasadinmiydi daha once..gebe kalabiliyosan..sansin hep yuksek oluyomus..cunki gebe kalabilen yine kalabiliyomus..gec olsun guc olmasin..kurtajdan da korkma allah korusun yaparlarsa...benim arkadssim olmustu yarim saat icinde bitmisti..anestezi vermislerdiii..ayni opu gibi dusun..ama tabi insallah bunlara gerek kalmazda yuzde 5 lik sanslaa bebisler birakmamis olur insallah...cok dua ettim aksam senin icin..insallah allah kabul eder..

Benim 18. Gün. Benimde kasık bacak ağrım var da. Çok az eskiye nazaran. Transfer sonrası aşırı ağrım olmuştu çünkü
Benimde ilk günlerde az olmuş tu ağrı ama şimdi baldirlarim dizlerim çok ağrıyor bide üstüne ishal olmuşum çok fena bı tavsiyeniz varmı acaba

Allah'ım kucağımiza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah seninki kaçıncı gündü canım benim bacaklarım çok ağrıyor
Merhaba. Gebe mısınız acaba yoksa transfer mi oldunuz. Benim trasnferimin 5. Günü. Bacak ağrılarımdan uyuyamiyirum iki gündür sizde de oldu mu

Cok sevindim canım inşallah tekrar yaşamassın ve saglıkla ilerler gebeligin bende perşembe gidicem kalp atışını dinlemeye inş 6+4 olucam. Sne suan kaçıncı haftada duymş oldun

Merhaba. Gebe mısınız acaba yoksa transfer mi oldunuz. Benim trasnferimin 5. Günü. Bacak ağrılarımdan uyuyamiyirum iki gündür sizde de oldu mu
Merhaba benim ki transfer transferimin 16 günü hayırlı haberi aldım çok şükür pozitif darısı sızın başınıza benim başta yoktu fazla ama dünden beri aşırı kasıklarımdan baldirlarima vuruyor çok kötü üstüne İshal olmuşum çok fena ne yapicam hiç bilmiyorum

Yaa ne kadar güzel. Kucağınıza almak da nasip olur inşallah. Çok sevindim. Ishal için patates haşlayıp yiyebilirsin ya da muz. Ama neden kaynaklı acaba ilaçlardan falan mi oluyor ki. Bende bekliyorum haftaya test günüm. Siz idrar testi yapmış miydiniz

Sağol canm Rabb'im sanada pozitifi nasip etsin inşallah hayır direk kanda gebelik testi yaptım ben 11. gün yapmıştım kanda daha emin olabiliyorsun

kizlar az önce doktordan geldik.. kanama alannım baya azalmış. ama rahmim şekilsizmiiş buda ilerde düşüğe sebep olabilirmiş bunu engellemk icin 1ay sora rahmime dikiş atcaklarmiş
gelişimi haftasıyla ıyumlu dedi karndan bakmak istedi ama göremedi 9haftalıgz alttn görüyor hala şekilsizlikden kaynaklı solda duruo kese

Bana doktor ilacli kurtajdan bahsetti. Hap mi içiyoruz. Bu süreç hastanrde mi geciyor? Hap rahime mi yerleştiriliyor anlamadim.
Canım fitil gibi bir şey yerleştiriliyor rahme hafif kanama başlayınca kürtaja alınıyorsun çıkınca birkaç saat dinlenip eve dönüyorsun ben ertesi gün işe dönmüştüm

Sevindim canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum.. Sadece yanında olduğumuzu bil. Dua edebiliyorum sadece..

Bn maalesef yine şimdi hastaneye gidiyorum çok kötü basladi bu sefer kanamam lütfen dua edin

Rahımde ki sekılsızlıgı daha once goremıyorlar mı onu anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…