Sağolunçok geçmiş olsun
Bence de üşüttum çünkü üşüyorum çok terliyor um sonra terim buz kesiliyor teşekkür ederim ilginizden dolayıakıntıyı kontrol edin rengi dönmedikce sorun olmaz üşütmşsndr belki ishal ondan olabilr gecmezse görnün bide bol su yoksa vucut sususz kalır
Allah razı olsun inşallah canım. Hayırlısı buymuş demek ki
Aynen ole düşün benım regllerim 40 gunde olurdu düşükten sonra 28 gune indi resmen duzene gırdı. O zaman herseyde vardır bı hayır dedım inş. Sende kendılıgınden hamıle kalırsınAllah razı olsun inşallah canım. Hayırlısı buymuş demek ki
Valla bende bılmıyorum arastırmayada korkuyorum canım sıkılcak dıe. Sadece anestezılımı yapıyosunuz dedım evet dedı bıde dogumdan once dıkısler alınıyomus o kadar bılıyorumnapalım Allah daha beterinden saklasın dikişle düşük risk tamamenmi kalkiyo ortadan onu sormayi unuttum
Hanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa
inan bende araştırmadimValla bende bılmıyorum arastırmayada korkuyorum canım sıkılcak dıe. Sadece anestezılımı yapıyosunuz dedım evet dedı bıde dogumdan once dıkısler alınıyomus o kadar bılıyorum
Yavaş batırdığım için zor oldu demekki. Bide çok kastım kendimi. Pandemi olmasa hep hastaneye gider yaptırırdım ama şimdi dışarı çıkmaya korkuyorum..Tedavin hayırlı olsun öncelikle. İlk yaparken insan zorlanıyor ama alışıyor zamanla. Göbek kısmındaki yağlı kısmı sol elinle tut diğeriyle iğneyi batır hızlıca yavaş batırmaya çalışınca yapamamıştım bende. İğnenin ucunu komple sokuyorsun sonra enjekte ederken göbeğinde tuttuğun kısmı bırak bana öyle demişti hemşire.
Vücutta bir enfeksiyon da olabilir. Ben bir de böbrekten kum döktüm. Tam idrar tetkikinde idrarda hemoglobin,protein, lökosit, eritrosit tarzi şeyler görünmüştü. Böbrekteki sıkıntı da bagirsagimi rahatsiz etmiş olabilir diye düşündüm. Midem ve bagirsaklarim cok hassastir. Gece 27 derece odada titreyerek üşüyerek uyaniyordum. Eğer sadece üşütme ise birkaç güne geçer, geçmezse ertelemeden doktora gidin asıl nedeni bulsunlar.Sağolun
Bence de üşüttum çünkü üşüyorum çok terliyor um sonra terim buz kesiliyor teşekkür ederim ilginizden dolayıbu arada çok ca su tüketiyor um
Vücutta bir enfeksiyon da olabilir. Ben bir de böbrekten kum döktüm. Tam idrar tetkikinde idrarda hemoglobin,protein, lökosit, eritrosit tarzi şeyler görünmüştü. Böbrekteki sıkıntı da bagirsagimi rahatsiz etmiş olabilir diye düşündüm. Midem ve bagirsaklarim cok hassastir. Gece 27 derece odada titreyerek üşüyerek uyaniyordum. Eğer sadece üşütme ise birkaç güne geçer, geçmezse ertelemeden doktora gidin asıl nedeni bulsunlar.
.....Geçmiş olsun bende öyle yapmayı düşünüyorum ateşim normal aslında iki gün önce ateş basması oldu üst üste bugün de ateşim yok böyle oldum az önce bi iğnem vardı gittim oldum gelene kadar sırılsıklam ter içinde kaldım hemen değiştirip yatak yorgan a attım kendimi üşüyorum midem de çok bulanıyor alt üst olmuş gibiyim neden böyle oldum Rabbim sen yardım et bebişime bi zararı dokunmasin .
Yavaş batırdığım için zor oldu demekki. Bide çok kastım kendimi. Pandemi olmasa hep hastaneye gider yaptırırdım ama şimdi dışarı çıkmaya korkuyorum..
Allah yardımcımız olsunHiç gerek yok hastaneye gitmeye inanın alışacaksınız. ilk tedavimde iğneleri alıp geldiğimizde hepsini masaya koyup karşısında yarım saat ağlamıştım. Şuan gözümü kırpmadan yapıyorum. Keşke buna alışmak zorunda kalmasaydık ama nasip. İnanın ben yapabildiysem herkes yapar diye düşünüyorum.
Maalesef anlaşılmıyor, yani analiz sonucu temiz gelse de embriyo oluşurken ve transferden sonra da bölünmeye devam ettiği için ‘rastlantısal’ olarak da bozukluk oluşabiliyor.Kromozom bozukluğu dediğiniz karyotip yani kromozom analiziyle anlaşılmıyor mu peki? Bu testi kandan yapıyorlar. Yoksa başka birşey mi?
Canım mümkün olduğunca yağlı olan bölgeye vur tam göbek yanına vurmaya kalkarsan kasa denk geliyor 4 parmak olarak yapYavaş batırdığım için zor oldu demekki. Bide çok kastım kendimi. Pandemi olmasa hep hastaneye gider yaptırırdım ama şimdi dışarı çıkmaya korkuyorum..
Tüh yaaaa niye böyle oldu bu foruma nazar mi değdi çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı Rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsinKızlar bn düşük yaptım maalesef.. çok çok üzgünüm. Sabah da kalp atışını duymuştuk oysa..
Merhaba erbil bey harika bi doktor umarım bende sizin gibi pozitif sonuçlarımı buraya yazabilirmBen 37 buxuk yasindayim. Esimde sperm azlığı var yuzde 5 ileri hareket. Yumurta sayim da 9 du. Dollenne orani oldukça azdi. Erbil yağmurda tedavj görüyorum
Cok sukur pozitif cikti
Canım öncelikle çok geçmiş olsun eminim çok üzücü bir durumdur senin için ama şöyle düşün İlk denemende pozitifi gördün Ve bu ay bi hamilelik yaşadın Yani önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma ihtimalin yüksek bi bakarsın önümüzdeki ay tedavisiz kendiliğinden pozitifi görürsün canım benim. Daha yaşın da genç hiç sıkıntı yapma. Düşük olduğuna göre bi problem vardı çünkü vücut sağlıklı olmayan embriyoyu atar. Böyle düşün. Normalde düşüklere test yapıyolar ama İlk düşüğün olduğu için genetik test yapmayabilirler. Bundan sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar, düşüğün sebebi ne olabilir? Çok takıldı aklıma çünkü her şey çok güzel ilerliyordu. Bir anda olan oldu. 28 yaşındayım, ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?