2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

çok geçmiş olsun
Sağolun
akıntıyı kontrol edin rengi dönmedikce sorun olmaz üşütmşsndr belki ishal ondan olabilr gecmezse görnün bide bol su yoksa vucut sususz kalır
Bence de üşüttum çünkü üşüyorum çok terliyor um sonra terim buz kesiliyor teşekkür ederim ilginizden dolayı bu arada çok ca su tüketiyor um

Aynen ole düşün benım r
Allah razı olsun inşallah canım. Hayırlısı buymuş demek ki
Allah razı olsun inşallah canım. Hayırlısı buymuş demek ki
Aynen ole düşün benım regllerim 40 gunde olurdu düşükten sonra 28 gune indi resmen duzene gırdı. O zaman herseyde vardır bı hayır dedım inş. Sende kendılıgınden hamıle kalırsın

napalım Allah daha beterinden saklasın dikişle düşük risk tamamenmi kalkiyo ortadan onu sormayi unuttum
Valla bende bılmıyorum arastırmayada korkuyorum canım sıkılcak dıe. Sadece anestezılımı yapıyosunuz dedım evet dedı bıde dogumdan once dıkısler alınıyomus o kadar bılıyorum

Hanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa

Tedavin hayırlı olsun öncelikle. İlk yaparken insan zorlanıyor ama alışıyor zamanla. Göbek kısmındaki yağlı kısmı sol elinle tut diğeriyle iğneyi batır hızlıca yavaş batırmaya çalışınca yapamamıştım bende. İğnenin ucunu komple sokuyorsun sonra enjekte ederken göbeğinde tuttuğun kısmı bırak bana öyle demişti hemşire.

Valla bende bılmıyorum arastırmayada korkuyorum canım sıkılcak dıe. Sadece anestezılımı yapıyosunuz dedım evet dedı bıde dogumdan once dıkısler alınıyomus o kadar bılıyorum
inan bende araştırmadimkorkudan ve ayni soruyu sordum anestezilimi dedim evet dedi baska da hicbisi sormadim araştirmadimda korkumdan doğumdn önce alındıgnı bile bilmiyordum artık napalım opu gibi düşüncez uyuycaz uyancaz bitcek

Yavaş batırdığım için zor oldu demekki. Bide çok kastım kendimi. Pandemi olmasa hep hastaneye gider yaptırırdım ama şimdi dışarı çıkmaya korkuyorum..

Sağolun
Bence de üşüttum çünkü üşüyorum çok terliyor um sonra terim buz kesiliyor teşekkür ederim ilginizden dolayı bu arada çok ca su tüketiyor um
Vücutta bir enfeksiyon da olabilir. Ben bir de böbrekten kum döktüm. Tam idrar tetkikinde idrarda hemoglobin,protein, lökosit, eritrosit tarzi şeyler görünmüştü. Böbrekteki sıkıntı da bagirsagimi rahatsiz etmiş olabilir diye düşündüm. Midem ve bagirsaklarim cok hassastir. Gece 27 derece odada titreyerek üşüyerek uyaniyordum. Eğer sadece üşütme ise birkaç güne geçer, geçmezse ertelemeden doktora gidin asıl nedeni bulsunlar.

Merhaba kızlar nasılsınız, herşey yolunda mı? Benim 6+4 te ikiz gebeliğim devam ediyor çok şükür, özellikle bugün sabahtan beri kusuyorum sürekli bulantıyım, benim gibi olanlar var mı? Bir de bugün hep rahim bölgem hassas, ağrı değil, ama bi hassasiyet hissediyorum sizlerde de öyle mi?

Yavaş batırdığım için zor oldu demekki. Bide çok kastım kendimi. Pandemi olmasa hep hastaneye gider yaptırırdım ama şimdi dışarı çıkmaya korkuyorum..

Hiç gerek yok hastaneye gitmeye inanın alışacaksınız. ilk tedavimde iğneleri alıp geldiğimizde hepsini masaya koyup karşısında yarım saat ağlamıştım. Şuan gözümü kırpmadan yapıyorum. Keşke buna alışmak zorunda kalmasaydık ama nasip. İnanın ben yapabildiysem herkes yapar diye düşünüyorum.

Allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayım şuan. Bugün iyi kötü yaptım yarın nasıl olacak diye düşünüyorum. Kalkmadım da hiç uzanıyorum. Son bir şey sorucam youtubede ayakta yaptı kadın kendine. Ben oturarak yaptım. Siz nasıl yaptınız. Yatarak mı daha kolay olur acaba

Kromozom bozukluğu dediğiniz karyotip yani kromozom analiziyle anlaşılmıyor mu peki? Bu testi kandan yapıyorlar. Yoksa başka birşey mi?
Maalesef anlaşılmıyor, yani analiz sonucu temiz gelse de embriyo oluşurken ve transferden sonra da bölünmeye devam ettiği için ‘rastlantısal’ olarak da bozukluk oluşabiliyor.

Arkadaşlar, düşüğün sebebi ne olabilir? Çok takıldı aklıma çünkü her şey çok güzel ilerliyordu. Bir anda olan oldu. 28 yaşındayım, ilk denemem

Canım mümkün olduğunca yağlı olan bölgeye vur tam göbek yanına vurmaya kalkarsan kasa denk geliyor 4 parmak olarak yap

Kızlar bn düşük yaptım maalesef.. çok çok üzgünüm. Sabah da kalp atışını duymuştuk oysa..
Tüh yaaaa niye böyle oldu bu foruma nazar mi değdi çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı Rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Ben 37 buxuk yasindayim. Esimde sperm azlığı var yuzde 5 ileri hareket. Yumurta sayim da 9 du. Dollenne orani oldukça azdi. Erbil yağmurda tedavj görüyorum
Cok sukur pozitif cikti
Merhaba erbil bey harika bi doktor umarım bende sizin gibi pozitif sonuçlarımı buraya yazabilirm

Arkadaşlar, düşüğün sebebi ne olabilir? Çok takıldı aklıma çünkü her şey çok güzel ilerliyordu. Bir anda olan oldu. 28 yaşındayım, ilk denemem
Canım öncelikle çok geçmiş olsun eminim çok üzücü bir durumdur senin için ama şöyle düşün İlk denemende pozitifi gördün Ve bu ay bi hamilelik yaşadın Yani önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma ihtimalin yüksek bi bakarsın önümüzdeki ay tedavisiz kendiliğinden pozitifi görürsün canım benim. Daha yaşın da genç hiç sıkıntı yapma. Düşük olduğuna göre bi problem vardı çünkü vücut sağlıklı olmayan embriyoyu atar. Böyle düşün. Normalde düşüklere test yapıyolar ama İlk düşüğün olduğu için genetik test yapmayabilirler. Bundan sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…