Doktora gittinmi sen bilemezsin ki ...Kızlar bn düşük yaptım maalesef.. çok çok üzgünüm. Sabah da kalp atışını duymuştuk oysa..
Haklsn aslnda biraz akışına bırkmak lazm boş gebelk olablrmi diye aklıma taktım şmdide onu düşünüp duruyorum. Biraz kfamızı boşaltsak sabırla ve düşnmeden geçirsek bu günleri daha hayrlı gibiburda bir sürü şey okuynca insn endişeleniyor burdnda braz uzaklaşmam lazm sanırım cnkü cok etkilenyorum ve hemn kendime yormaya düşünmeye başlıyorum
Arkadaşlar merhaba size bi sorum olacak ben bugün çok fena ishal olmuşum acaba sizde böyle olanlar varmı ve bunun bebiş e bı zararı olur mu ayrıca 4+3 oldum ve hala akıntım da devam ediyor lütfen cevaplarmisiniz
Dışarı dan yemek hiç yemedim bu süreçte ayrıca benim akıntım Beyaz ama yoğun...Ben ishal olmadım ama su gibi ufak ufak akıntım hep oldu hala oluyor. Bu süreçte dışarıdan yemek yiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.
akıntı renksizse zararsiz kahverengi pembe kırmızıysa doktora görünmekte fayda var düşüge karşı iğne yapıyorlar.. ishal konusunda bir fikrim yok doktorunu ara istersen.. haşlanmıs patates de ye tutar oArkadaşlar merhaba size bi sorum olacak ben bugün çok fena ishal olmuşum acaba sizde böyle olanlar varmı ve bunun bebiş e bı zararı olur mu ayrıca 4+3 oldum ve hala akıntım da devam ediyor lütfen cevaplarmisiniz
Evet muayene etti, kese bozuldu. Kanama pihtili çok fazla. Devam ediyorDoktora gittinmi sen bilemezsin ki ...
doktormu söyledi düşük oldugunu bende de kanama olunca bisiler düşmüştü ama pıhtıymış.. doktor baktıgında kese duruyo demiştiKızlar bn düşük yaptım maalesef.. çok çok üzgünüm. Sabah da kalp atışını duymuştuk oysa..
Arkadaşlar merhaba size bi sorum olacak ben bugün çok fena ishal olmuşum acaba sizde böyle olanlar varmı ve bunun bebiş e bı zararı olur mu ayrıca 4+3 oldum ve hala akıntım da devam ediyor lütfen cevaplarmisiniz
Benımde rahım dar dedıler hısteroskopıyle trasladılar ama yıne 12. Hagtada dikiş atılcak dedıleraslında şöyle perde seklinde bozukluk oluyormus onu traşlıyolarmış öyle dedi ama benimki okadar ileri seviye degil üstten bi bozukluk var o sebeplle öncesinde de tedavi yapılacak durumda degilmisbu kişilerde rahm agzida gevsek olabiliyormus bende suan osa yokmus ama bu anlıkda gelişebilen biseymiş bu süreçte tek cözüm oyuzden sanirim dikiş atmak
Ben de tam transferden sonra 10.gun civarı su gibi ishal olmuştum ve hâlâ ara ara oluyorum o kadar su gibi olmasa da bagirsaklarima hakim olamıyorum. Bazen tuvalete bırakıvercem embriyoları diye korkuyorumbundan dolayı minnaklara bir şey olmadı.
Teşekkür ederim sabahta n beri patates ye ye bı tuhaf oldum aradım doktorumu çok rahat sız olursanız dahili ye ye bı görünün dedi akıntım da hafif Sarı gibj ALLAH hayretsin inşallahakıntı renksizse zararsiz kahverengi pembe kırmızıysa doktora görünmekte fayda var düşüge karşı iğne yapıyorlar.. ishal konusunda bir fikrim yok doktorunu ara istersen.. haşlanmıs patates de ye tutar o
Canım allah sabır versin cok uzuldumKızlar bn düşük yaptım maalesef.. çok çok üzgünüm. Sabah da kalp atışını duymuştuk oysa..
Dışarı dan yemek hiç yemedim bu süreçte ayrıca benim akıntım Beyaz ama yoğun...
Merhaba bende senin gibi muayenede konduramadı emar istedi ve damarda tahmin ettiği adenomyozis teşhisi konuldu. 2 ay geçici menopoza geçtim ve 2 ay çabucak geçiyor haftaya tedavimiz başlayacak sizde durum nasilGözünüz aydın darısı hepimize. Ben acaba şansı düşükmü embriyomun diye düşündüm Aslında bende hiç birşey yok azospermiydi eşim tese ile bulundu sperm çok şükür. Bana belki adenomyozis olabilir emin de değilim dedi emarda da çıkmadı ama işi riske atmayalım dedi ondan geçici menapoz dedikç
Evet canım çünkü kese bozulmuştu. Ve bı sürü pıhtı attim hâlâ da devam ediyordoktormu söyledi düşük oldugunu bende de kanama olunca bisiler düşmüştü ama pıhtıymış.. doktor baktıgında kese duruyo demişti
Allah razı olsun inşallah canım. Hayırlısı buymuş demek kiCanım allah sabır versin cok uzuldumbende yasadım aynı sıkıntıyı iyi bilirim gecicek inş.
napalım Allah daha beterinden saklasın dikişle düşük risk tamamenmi kalkiyo ortadan onu sormayi unuttumBenımde rahım dar dedıler hısteroskopıyle trasladılar ama yıne 12. Hagtada dikiş atılcak dedıler
akıntıyı kontrol edin rengi dönmedikce sorun olmaz üşütmşsndr belki ishal ondan olabilr gecmezse görnün bide bol su yoksa vucut sususz kalırTeşekkür ederim sabahta n beri patates ye ye bı tuhaf oldum aradım doktorumu çok rahat sız olursanız dahili ye ye bı görünün dedi akıntım da hafif Sarı gibj ALLAH hayretsin inşallah
geçmiş olsun insallah birdahakine saglıklı bir gebelik olurEvet canım çünkü kese bozulmuştu. Ve bı sürü pıhtı attim hâlâ da devam ediyor
Kromozom bozukluğu dediğiniz karyotip yani kromozom analiziyle anlaşılmıyor mu peki? Bu testi kandan yapıyorlar. Yoksa başka birşey mi?Çok çok geçmiş olsun, kısa sürede atlatmanızı gönülden dilerim. Süreç şu şekilde oluyor, Vajinal fitil veriyor doktor iki tane, gece yatmadan kullanıyorsunuz sonra bi tane de sabah hastaneye kürtaj için gitmeden önce kullanıyorsunuz. Kanama olur demişti benim doktorum ama bende olmamıştı. Ağrı olur demişti o da olmamıştı ama fitili uygularken ağrı kesici de içmiştim sanırım ondan hiç ağrım olmadı benim. Sabah kürtaj için gidiyorsunuz vakumlu kürtaj denilen yöntemi uyguluyorlar rahme zarar vermeyen içerde parça bırakmayan yöntemmiş. Zaten anesteziyle olduğu için hiçbir şey anlaşılmıyor, fiziksel acı hiç duymadım ben kanama oluyor tabi işlem sonrasında. Akşam da taburcu ediyorlar, antibiyotik vermişlerdi sanırım bana. Benim 9 haftalıktı, kürtajla alınan parçayı genetiğe gönderdik 3 hafta sonra sonuç geldi, kromozom bozukluğu nedeniyle düşmüş. Zaten bu haftalardaki düşüklerin yüzde 80-90 sebebi kromozom anomalisi kaynaklıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?