2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de öyleyim, iyi şeyler de çok oluyor ama insan beyni işte hep kötüyü üzücü olanı aklımızda tutuyoruz. Etkileniyoruz.

Arkadaşlar merhaba size bi sorum olacak ben bugün çok fena ishal olmuşum acaba sizde böyle olanlar varmı ve bunun bebiş e bı zararı olur mu ayrıca 4+3 oldum ve hala akıntım da devam ediyor lütfen cevaplarmisiniz

Ben ishal olmadım ama su gibi ufak ufak akıntım hep oldu hala oluyor. Bu süreçte dışarıdan yemek yiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Arkadaşlar merhaba size bi sorum olacak ben bugün çok fena ishal olmuşum acaba sizde böyle olanlar varmı ve bunun bebiş e bı zararı olur mu ayrıca 4+3 oldum ve hala akıntım da devam ediyor lütfen cevaplarmisiniz
akıntı renksizse zararsiz kahverengi pembe kırmızıysa doktora görünmekte fayda var düşüge karşı iğne yapıyorlar.. ishal konusunda bir fikrim yok doktorunu ara istersen.. haşlanmıs patates de ye tutar o

Kızlar bn düşük yaptım maalesef.. çok çok üzgünüm. Sabah da kalp atışını duymuştuk oysa..
doktormu söyledi düşük oldugunu bende de kanama olunca bisiler düşmüştü ama pıhtıymış.. doktor baktıgında kese duruyo demişti

Ben de tam transferden sonra 10.gun civarı su gibi ishal olmuştum ve hâlâ ara ara oluyorum o kadar su gibi olmasa da bagirsaklarima hakim olamıyorum. Bazen tuvalete bırakıvercem embriyoları diye korkuyorum bundan dolayı minnaklara bir şey olmadı.

Benımde rahım dar dedıler hısteroskopıyle trasladılar ama yıne 12. Hagtada dikiş atılcak dedıler

Teşekkür ederim mesajınız iyi geldi minnaklari sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle

akıntı renksizse zararsiz kahverengi pembe kırmızıysa doktora görünmekte fayda var düşüge karşı iğne yapıyorlar.. ishal konusunda bir fikrim yok doktorunu ara istersen.. haşlanmıs patates de ye tutar o
Teşekkür ederim sabahta n beri patates ye ye bı tuhaf oldum aradım doktorumu çok rahat sız olursanız dahili ye ye bı görünün dedi akıntım da hafif Sarı gibj ALLAH hayretsin inşallah

Merhaba bende senin gibi muayenede konduramadı emar istedi ve damarda tahmin ettiği adenomyozis teşhisi konuldu. 2 ay geçici menopoza geçtim ve 2 ay çabucak geçiyor haftaya tedavimiz başlayacak sizde durum nasil

Teşekkür ederim sabahta n beri patates ye ye bı tuhaf oldum aradım doktorumu çok rahat sız olursanız dahili ye ye bı görünün dedi akıntım da hafif Sarı gibj ALLAH hayretsin inşallah
akıntıyı kontrol edin rengi dönmedikce sorun olmaz üşütmşsndr belki ishal ondan olabilr gecmezse görnün bide bol su yoksa vucut sususz kalır

Kromozom bozukluğu dediğiniz karyotip yani kromozom analiziyle anlaşılmıyor mu peki? Bu testi kandan yapıyorlar. Yoksa başka birşey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…