2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Senin pozitifi gördüğünde kendim görmüş kadar mutlu olmuştum. Düşük yaptığını okuduğumda ise yine kendim yapmış gibi üzüldüm inan
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin canım. Önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalırsın ve sağlıkla sonuca ulaşır inşallah.

Tüh yaaaa niye böyle oldu bu foruma nazar mi değdi çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı Rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Çok teşekkür ederim açıklaman için canım

Çok sağolun yarın öyle yaparım 2 parmak yana vurmuştum bugün
Ozaman sert yere denk geliyor bende ilk 2 gün öle yapmıştım mosmor olmuştu hayatımda iğne vurunmaktan korkan ben kendim yapmaya basladim sırf bu pandemi nedeni ile hastaneye gitmemek için zaten asistanımda önermedi dozunu ayarlaamıyorlarmış sıkıntı oluyormus

Arkadaşlar, düşüğün sebebi ne olabilir? Çok takıldı aklıma çünkü her şey çok güzel ilerliyordu. Bir anda olan oldu. 28 yaşındayım, ilk denemem
Bende de bebeklerde kalp atisi olmadi. Kurtajla alacaklar. Bu da sikintili bir surec. Asil korkum. Neden saglikla ilerlemedigi...
Acaba esimde ya da bende genetik bir problem olabilir mi diye dusunuyorum. Eger oyleyse zaten yaşımdan dolayi az yumurta var. Üzerine de 9 yumurtadan sadece 2 u embriyo olabilmesti. Genetik bir problem olmasından çok korkuyorum. Bir daha denesem de basarisiz olma durumu cok yuksej oluyor cunku.

Ben hep oturarak yaptım canım. Bence yatarak daha zorlanırsın sonucta görüş açısı çok az olur. İğneyi vurduktan sonra uzan biraz.

İnan bn de artık başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Acaba ne yapılabilir? Embriyoyu genetige mi yollamak lazım? Ya da biz genetik test yapmadik hiç yapmamiz mi gerekir.. hiç bilmiyorum

Merhaba bende senin gibi muayenede konduramadı emar istedi ve damarda tahmin ettiği adenomyozis teşhisi konuldu. 2 ay geçici menopoza geçtim ve 2 ay çabucak geçiyor haftaya tedavimiz başlayacak sizde durum nasil
Merhabaa size mesaj atacaktım birşeyler sormak için fakat mesaj kısmı kapaşı sizde atamadım malesef

Herşeyin yolunda olmasıcok iyi hayrlısı olsun. Bende 5+6 yım bugün. Bendede 4 gündür akşamları bulantı kusma oldu ama bugün iyiyim hiç kusmadım bulantmda cok az oldu. Ama belim cok agrıyo be kasıklarımda agrı olup olmadıgını bilmedigim benmde cok değişk bi his var. Umarm bişey olmaz herşey yokundadır. Kalp atışlarını duydunuzmu bende 6+3 yada 4 de gidicem doktora

İnan bn de artık başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Acaba ne yapılabilir? Embriyoyu genetige mi yollamak lazım? Ya da biz genetik test yapmadik hiç yapmamiz mi gerekir.. hiç bilmiyorum
Canım tüp bebek tedavisine başlamadn önce doktorum bizden genetik test istemişti. Aslında kolay yapılan birsey. Üniversite hastaneleri genetik bölünümde yapıyolar. Düşük yaptıgını tüp bebekle oldugunu ve tekrar deniceigini söylersen yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Bize eşimle kromozom analiz testi ve bana ayrıca pıhtılaşma testi yapmışlardı. Kan alıyosun 1.5 aya kadr cıkıyo sonuç

Bu testleri hiç yapmadik işte canım. Bu sefer soyleyecem doktoruma. Çok sağ ol

Bu testleri hiç yapmadik işte canım. Bu sefer soyleyecem doktoruma. Çok sağ ol
İnşallah bundan sonra herşey cok daha gğzel hayırlı ve yolunda gider canım. Rabbim tez zamanda sanada hepimizede sağlıkla evlatlar nasip etsin. Hepimizin sınavı... hepimiz bişeyler yaşıyoruz. Bu sınavları başarıyla geçip mükafatına ulaşıcaz bigün inşallah Rabbim büyk

Biz kurtaj sonrasi esimle bana karyotip analizi yaptircaz. Sonrasinda sperm dna hasar fish testi falan yaptircaz.

Kızlar transferin 19günde kanaması olup gebeliği devam eden oldumu az önce kanamam başladı bugün keseyide gördük neden böyle oldu anlamadım lüften yardım edin bilgisi olan yazabilirmi

Kızlar benim kan değerlerim düşük olmasın rağmen transferin 21.gününde yani dün keseyi gördük
Ama Bugün kanamam başladı gibi çok yoğun kahverengi akıntı muhtemelen kırmızıya dönecek karın ağrısından nefesim kesiliyor resmen
Kan verdim kan değerim düşüşe geçmiş
Öncesinde eşimde bende genetiğe baktırmıştık sıkıntı yoktu yani düşük illa genetikle alakalı değil
Mesela benim rahimle alakalı sıkıntım vardı onla alakalı oldu

Arkadaşlar benim transferimin 16 günü çok şükür pozitif aldım bugün ishal oldum ve midem çok fena ishalden dolayı mı yoksa transfer den dolayı mı hiç anlamadim tek bildiğim şey midem sabahtan beri hiç durmadan bulanıyor çok fenayım ne yapicam

kızlar ben en rahat sırt boşluğuma bi yastık koyarak koltukta hafif uzanır pozisyonda yaptım iğneleri ama en önemlisi bi elinizle etinizi kıstırmanız ve iğneyi yaparken 90derece açıyla yani teninize tam dik konumda yapmanız. İlk günler zorluyor ama zamanla alışılıyor.

Tatlım endişelerini anlıyorum ama ishal olduğunu yazdığın bu kaçıncı post? Biraz kendini dinleme odaklanmamaya çalış bu kadar endişe etmek iyi değil ayrıca herkesin zaten belirtisi çok çok farklı tevekkül et duanı et. 4. Haftadan sonra mide bulantısı en normal belirti zaten hormonların değiştiği için vücut adapte olmaya çalışıyor bu da mideye vuruyor. İshal için de bol su iç istirahat et baharatlı yağlı yiyeceklerden uzak dur.

Ohh çok şükür size de 3 gün önce vajinal ultrasonda kalp atışlarını gördüm, çarşamba tekrar gidicem o zaman dinleyebiliriz dedi doktorum. Gerçekten stresli süreçler, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Kendimi sürekli dinler oldum istemesem de bu şekilde ... Bende sabah bulantıları başladı hatta bugün tüm gün o şekildeydi hep yattım, kalkınca midem bulanıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…