2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ya ne güzel bende bugün5+6 yım. 5+3 de kan aldırmıştım 17130 cıktı siz hiç bu sürede kan aldırmışmıydınız normalmi bilemedim hesplarıma göre 11000 falan olması gerekiyodu

5+1 deyim ama sadece transferden sonra 10. ve 12.günde aldırdım sonra bıraktım kendi haline. Doktorum da zaten tekrar kan istemedi. Kafamı Bhcg ye yormak istemiyorum artık kendimi de dinlemek istemiyorum. Geçen gün bir kaç saatliğine gebeliğimi unuttum rahat ettim zaman daha hızlı geçti sanki. Öteki türlü sürekli hesap kitap peşinde oluyorum. Şimdi sadece ayın 21ini kese için bekliyorum. Bu arada bence değerin çok güzel.

Transfer tarıhınız ne zmn kese için 21 ı uzun degıl mi? Kalp atısıyla beraber nı bakmak istediniz

Transfer tarıhınız ne zmn kese için 21 ı uzun degıl mi? Kalp atısıyla beraber nı bakmak istediniz

Transfer tarihim 26 ağustos. Evet aynen ikisi bir arada olsun istedim. Hem tek seferde yaşayayım o büyük heyecanı hem de gel git olmasın iki kez dedim :) ahahahah kendini salmış anne adayı. :)

Rahımde ki sekılsızlıgı daha once goremıyorlar mı onu anlamadım ben
aslında şöyle perde seklinde bozukluk oluyormus onu traşlıyolarmış öyle dedi ama benimki okadar ileri seviye degil üstten bi bozukluk var o sebeplle öncesinde de tedavi yapılacak durumda degilmis bu kişilerde rahm agzida gevsek olabiliyormus bende suan osa yokmus ama bu anlıkda gelişebilen biseymiş bu süreçte tek cözüm oyuzden sanirim dikiş atmak

Benim de 26 Ağustos transfer tarihim ben 26 Eylüle randevu aldım kalp atışı ve kese için

Bence çok iyi etmişsin , bu arada geçen zaman içinde yaşadığımız süreçle ilgili doktorla daha fazla uzun uzun konuşabiliriz. '' keseyi gördük maşallah şimdi de kalp atışı için şu gün gel '' diyip hemen gönderilmek istemiyorum.

Merhaba kizlar,
Bugun baska bir doktora gidip fikir aldik. Yuzde yuz bebeklerin cansiz oldugunu hic bir şekilde kalp atisi olmadığını ve sonlandırılması gerektiğini söyledi. Gelisimleri 6hafta 3 gun ve 6 hafta 1 gun olarak gözüküyor. Sanirim o an durmus gelisimleri.
Haftaya sali da kendi doktorum baska bir uzman ile değerlendirecek. Ama aslinda cok da değerlendirilecek bir durum yok. Kürtajı da bir ilac verip kendi kendine 3 gun icerisinde dusuk seklinde yaşatmak istiyor cogu uzman. Bu yöntemin daha sağlıklı olduğu söyleniyor.

Haklsn aslnda biraz akışına bırkmak lazm boş gebelk olablrmi diye aklıma taktım şmdide onu düşünüp duruyorum. Biraz kfamızı boşaltsak sabırla ve düşnmeden geçirsek bu günleri daha hayrlı gibi burda bir sürü şey okuynca insn endişeleniyor burdnda braz uzaklaşmam lazm sanırım cnkü cok etkilenyorum ve hemn kendime yormaya düşünmeye başlıyorum

inşallah birdahakine olacak ama busefer önden araştırılsın neden gelişmedigi.

Arkadaşlar merhaba size bi sorum olacak ben bugün çok fena ishal olmuşum acaba sizde böyle olanlar varmı ve bunun bebiş e bı zararı olur mu ayrıca 4+3 oldum ve hala akıntım da devam ediyor lütfen cevaplarmisiniz

Merhaba arkadaşlar transferimin 12.günü (transfer gününü saymıyorum)beta 561 çıkmıştı 16.günü 4741 çıktı tek embriyo transfer edildi. Hesabıma göre fazla geldi bana ya endişe etmeli miyim doktoruma sordum henüz dönmedi.

Ama soyle de bı durum war eger dıs gebelik yasıyorsak kese bin bı sekılde alınması ws lazım o yuzden bende erken gidip kese dogru yerdemı ws dıe gorme taraftarıyım o yuzden en sali gitmeyi dusunuyorum

Anladım. Ewet duymuştum bu tarz bısey dıkıs atılıyor ws dıe we sanırım genelde yatman gerek Allah muhafaza. Onlar ıyı olsun da yatarız dıkıste Attırırız Allah kolayını nasip etsın

Anladım. Ewet duymuştum bu tarz bısey dıkıs atılıyor ws dıe we sanırım genelde yatman gerek Allah muhafaza. Onlar ıyı olsun da yatarız dıkıste Attırırız Allah kolayını nasip etsın
amin insallah aynen öyle ben transferden beri yatıyorum nerdeyse daha da 12-13 haftaya kadr yatış görünuyır sonrası dikiş ondan sora normalleşme olcak insallah ins tutunsunda nekadar gerekiyosa okadar yatarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…