- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
Merhaba, oncelıkle gecmis olsun dondurulmus ıcın genetık istenıyormu, ben donmusum var ama genetık test yapılmadan dırekt donduruldu onunda bır maliyeti var embriyo basına 300dolardan baslıyor sanırım.Zahmet edip bu kadar detaylı yazdığın için çok çok teşekkür ediyorum canım...bn de ikinci dondurulmuş için genetik tarama isteyecem. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü
endişe etme herkesde olacak diye biraey yok ama bence şu 3 aylık süreç aşırı önemli yürüyüş yapma mümkünse mesela yemek ev işi eşin yapsin yda anne kayınvalde önlem amaclı yatabilirsin bence.Kızlar kanama geçirenleri üzülerek okuyorum yaşadığınız korku yetiodur umarım bi an önce kesilirBu kanama işi çok duydugumuz bir şey acaba tüp bebek gebeliklerinde daha mı fazla? Benim daha 4. Hafta bitti ama endişeliyim olacak diye ..
Aynen dediğin gibi yapıyoruz canım en fazla dolaptan kahvaltılık çıkarıyorum hiçbi işe elimi sürmüyorum eğilmek uzanmak yok. Yürümüyorum da. Yine de olabilir tabi bunlarla ilgili değildir belki ama olursa da yatın diolar ya yatmak hep önlemmiş gibi geliyor bana. Geçmiş olsun sana da bir daha yaşamazsın inşallahendişe etme herkesde olacak diye biraey yok ama bence şu 3 aylık süreç aşırı önemli yürüyüş yapma mümkünse mesela yemek ev işi eşin yapsin yda anne kayınvalde önlem amaclı yatabilirsin bence.
alttan muayne etti kadin dogum vardi acilde .. bakti sırun varmi yokmu diye cık sükür iyiydi.. sora igne yapıldı acilde düşük önleyici.. doktorumda sabah aradim ilaclarda düzenleme yapti okadr .. ins sondur bu ya gece gece aklımız gitti pıt pıt atınca kalbi nasi rahatlama geldi anlatamam eşim gözlerim doldu dediAynen dediğin gibi yapıyoruz canım en fazla dolaptan kahvaltılık çıkarıyorum hiçbi işe elimi sürmüyorum eğilmek uzanmak yok. Yürümüyorum da. Yine de olabilir tabi bunlarla ilgili değildir belki ama olursa da yatın diolar ya yatmak hep önlemmiş gibi geliyor bana. Geçmiş olsun sana da bir daha yaşamazsın inşallahAcilde ne işlem yapılıyor kanamayla gidince? Gece doktorunu da arıyor musun yoksa standart mı yapılan şey?
Canım benim 6+0 gibi başladı şuan 8+4 deyim hala iştahım yok akşama doğru midem ağrıyor yanıyor ve bulanıyor ama ciddi iştahsızlıgım var Seninle doktorumuz aynı 10.hafta gibi azalır dedi inşallah azalmasını bekliyorum bendeKızlar merhaba dizinde mide bulantıniz çok oluyor mu ben sabah kalkıyor um akşama kadar devam ediyor arada kusarsam bı yarım saat iyi oluyor midem ama sonra yine aynı şimdiden bişey yiyip içemiyorum acaba şimdiden normalmi duyduğuma göre iki iki buçuk aydan sonra oluyor Muş bu tarz şeyler bende 4+2 den beri var şuan4+5 olduk çok şükür
Hiç öyle düşünme canım hamdolsun ben ne kanama ne lekelenme henüz yaşamadım Allah’a çok şükür ama önce ki yaşadıklarımdan hep tetikteyim yoksa şuan 8+4 deyim çok şükür sorun henüz yaşamadım ikizlerin de keyfi benim gibi yerindedir inşallahHaklısın ben de öyle kanama bekliyorum resmen ama bu bebeği daha kötü etkilermiş. Doktor bana ne yapıosan yap yeter ki bu düşünceleri ve stresi bırak dedi. En iyisi bir süre girmemek buraya. Üstelik derdi olmayan pek uğramıyor öyle de düşünmek lazım kanaması olmayan da bir sürü tüp bebek gebesi vardır öyle düşünelim her sey guzel olacak
Canım taze embriyoyu da göndersen, dondurulmuşu da göndersen 1 adet gönderme ücreti Temmuz 2020 itibariyle 325 Euro ödedik bizMerhaba, oncelıkle gecmis olsun dondurulmus ıcın genetık istenıyormu, ben donmusum var ama genetık test yapılmadan dırekt donduruldu onunda bır maliyeti var embriyo basına 300dolardan baslıyor sanırım.
Benimki çok çabuk başlamış o zaman acaba niye ve üç gündür adetimin üstünden geçti üç gündür kasıklarım karnım ağrıyorCanım benim 6+0 gibi başladı şuan 8+4 deyim hala iştahım yok akşama doğru midem ağrıyor yanıyor ve bulanıyor ama ciddi iştahsızlıgım var Seninle doktorumuz aynı 10.hafta gibi azalır dedi inşallah azalmasını bekliyorum bende
O da tüp bebekti Öğrencilerimi kültür merkezine götürmüştüm yarım saat yol yürüdüm ve o gün adet kanaması gibi kanamam başladı 1 hafta hastanede yattım. Daha sonrasında doktor her şeyi yasakladı ev işini yemekleri hep eşim yaptı 4. aya kadar. Sonrasında kanamaların bitti normal hayatıma döndüm. O süreçte sadece tuvalet ve yemek yemek için yataktan kalktım. Şuan iş yapıyorum ama ilkinden tecrübeli olduğum için o kadar uzun yürümüyorum. Okullar açılmadığı için evdeyim zaten uzaktan eğitim yapıyoruzBelki de kanaması olmayanlar gelip de yazmıyor buraya ondan herkeste oluyor sanıyoruz. İlk gebeliğiniz normal miydi? Ben hiçbi iş yapmıyorum yapmayacağım da. Genelde yatıyorum ya da oturuyorum. Yürümüyorum da pek. Kanama olunca yat deniliyor tedbir için hep mi yatmalıyız acaba doktor hayatına dön dedi ama nasıl dönelimbizler yorgunuz endişeliyiz. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Kızlar merhaba dizinde mide bulantıniz çok oluyor mu ben sabah kalkıyor um akşama kadar devam ediyor arada kusarsam bı yarım saat iyi oluyor midem ama sonra yine aynı şimdiden bişey yiyip içemiyorum acaba şimdiden normalmi duyduğuma göre iki iki buçuk aydan sonra oluyor Muş bu tarz şeyler bende 4+2 den beri var şuan4+5 olduk çok şükür
Bnm de genetik yapılmadan donduruldu zaten. Ama ikinci transfer için düşünebilirimMerhaba, oncelıkle gecmis olsun dondurulmus ıcın genetık istenıyormu, ben donmusum var ama genetık test yapılmadan dırekt donduruldu onunda bır maliyeti var embriyo basına 300dolardan baslıyor sanırım.
Belki alakası yok yatmakla hareketle ama bende cok korkuyorum ilk transferimde yatmadım düşük oldu şimdi korkuyorum o yuzden hep yatıyorum Allah yardımcımız olsunBelki de kanaması olmayanlar gelip de yazmıyor buraya ondan herkeste oluyor sanıyoruz. İlk gebeliğiniz normal miydi? Ben hiçbi iş yapmıyorum yapmayacağım da. Genelde yatıyorum ya da oturuyorum. Yürümüyorum da pek. Kanama olunca yat deniliyor tedbir için hep mi yatmalıyız acaba doktor hayatına dön dedi ama nasıl dönelimbizler yorgunuz endişeliyiz. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
İki sorum var size birincisi crinone jel kullanıyor musunuz? Çünkü bu jeli kullanlarda lekelenme kanama daha çok görülüyormuş. İkincisi, doktorun vurduğu iğne ne iğnesi ? Yüksek doz progesteron iğnesi falan mı acaba ?alttan muayne etti kadin dogum vardi acilde .. bakti sırun varmi yokmu diye cık sükür iyiydi.. sora igne yapıldı acilde düşük önleyici.. doktorumda sabah aradim ilaclarda düzenleme yapti okadr .. ins sondur bu ya gece gece aklımız gitti pıt pıt atınca kalbi nasi rahatlama geldi anlatamam eşim gözlerim doldu dedi
İnanın üç gündür azar azar öğleye doğru anca bı tas çorba icebiliyorunVücuttan vücuda değişiyordur. Bende 6.hafta sabahtan aksama kadar bulantı ve yanma başladı. İkisi de tutunduğu için Hcg nin yüksekliği buna baya etken oluyor. Ama yemek yemeği ihmal etmiyorum zorla da olsa yemelisin.
Bende dondurmadan genetık yapmıstım o dusuk oldu sonrasında dondurulmusları genetıge gonderıyım dedım doktorum yazık olur önermıyorum dondur çöz tekrar dındur çöz olucak dedı yaptıramadım.Bnm de genetik yapılmadan donduruldu zaten. Ama ikinci transfer için düşünebilirim
Ilk gebeligimde öyleydim tek çorba ve makarna yiyebildim ama makarnayı bile yarım tabak ancak yiyordum sen az yesen de dert etme canım bebek sağlıklı oluyor ben ilk gebeligime 3.5 kilo ile tamamladım ve 3.240 kilo sağlıklı bir bebek doğurdum. Tabi son zamanlar az kilo aldığım için ben halsiz kaldım ama bebekte bir şey yoktu şükürİnanın üç gündür azar azar öğleye doğru anca bı tas çorba icebiliyorun
Genetikten sağlıklı olarak gelen embriyonuz mu düşükle sonuçlandı? Bir de dondurulmuş embriyoya genetik çok mu tehlikeli yaaBende dondurmadan genetık yapmıstım o dusuk oldu sonrasında dondurulmusları genetıge gonderıyım dedım doktorum yazık olur önermıyorum dondur çöz tekrar dındur çöz olucak dedı yaptıramadım.
Darısı benimkinin başına inşallah teşekkür ederim açıklama niz içinIlk gebeligimde öyleydim tek çorba ve makarna yiyebildim ama makarnayı bile yarım tabak ancak yiyordum sen az yesen de dert etme canım bebek sağlıklı oluyor ben ilk gebeligime 3.5 kilo ile tamamladım ve 3.240 kilo sağlıklı bir bebek doğurdum. Tabi son zamanlar az kilo aldığım için ben halsiz kaldım ama bebekte bir şey yoktu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?