2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Çok sevindim inşallah sağlıkla gelsin minikler İnşallah da hiç yaşamazsınız. İnsan hep kötüsünü düşünüyor. 4. Denememde oldu o nedenle kaybetme korkum çok yüksek hatta travmatik bi haldeymişim yeni anladım inşallah kötü bir şey olmaz

Benimki çok çabuk başlamış o zaman acaba niye ve üç gündür adetimin üstünden geçti üç gündür kasıklarım karnım ağrıyor
Benim bulantım daha test günün gelmeden başlamıştı. Şimdilerde ise bazen oluyor bazen olmuyor. Herkesin bünyesi farklı çok sıkıntı çekersen doktor rahatlaman için bir şey yazar belki geçmiş olsun

Merhaba ben de 7. Haftaya girdim, 3 gündür inanılmaz bulantım vardı suyu bile çıkartmaya başlayınca doktorum zofer diye bi ilaç önerdi, onu kullandım dünden beri kesildi bulantım ve yemek yiyorum tamamen, bu kez de niye bulantım kesildi niye iyiyim diye evham yapıyorum şu an

Genetikten sağlıklı olarak gelen embriyonuz mu düşükle sonuçlandı? Bir de dondurulmuş embriyoya genetik çok mu tehlikeli yaa☹
Yanı bunlar kıstas degıl olumsuz etkılemek ıstemem sadece basımdan gecenı soylemek ıstedım evet 5aa genetıge gondermstım 3 tane 1 tane saglıklı geldı o dusukle sonuclandı. Sonra dondurulmusları gondermek ıstedım doktorum onermedı yaptırmadan transfer oldum.

Bitek benim bulantım yok sanırım korkmaya başladım neden yok bende. Arada akşamları biraz oluyor ama öyle zorlamıyor hafif içim karışıyor oda yediğim yemeklerden belki. Acaba bi problem mi var diye korkuyorum. Yarın kalp atışı için gidicem çok heyecanlıyım

Rabb'im inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip ederde unuturuz bu günleri

Evet bende yarın yine devam ederse doktoruma gitmeyi düşünüyorum çünkü çok fena bişey yiyemiyor um ilaçlarım için Zoraki yediğimide kusuyorm

hayr jel kullanmadim hic fitil kullandim hep.. düşüğe engel bir iğne veriliyo prolutan depot 10 günde birdi smdi 5 günde bi olarak değiştiirldi 5 doz yazdı

Şimdi olduğunu transferde genetik tarama yok öyleyse. İnşallah sağlıklı devam eder canım

8. Günüm değerim 0.16 çıktı bıraktım ilaçları 2. Deneme de başarısız.. bana eva testi ve embriyolara gen testi yapılacak

Canım geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sevgili arkadaşlarım bu sayfayı ben açtım sayfadaki herkesin sonucunu aldık maalesef iki kişiden haber alamadım ve listeye ekleyemedim buradaki misyonumu tamamladım sanırım Hamiş kalan arkadaşlarım dilerim ki sorunsuz bir hamilelik geçirsin ben de dahil sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları hamiş kalamayanları da Rabbim en yakın zamanda hamiş kılsınDualarda buluşmak dileğiyle ben artık çok giremiyorum bulantılarım arttı ama ara ara girip okuyacağım güzel haberlerinizi alacağım inşallah sevgiyle kalın güzeller

Geçen gün 10 haftalık gebe bir arkadaşımla konuştum bu üçüncü hamileliği ve üçünde de hiç mide bulantısı yaşamamış herkes de farklı belirtiler Herkesin akıntısı var benim akıntım yok denecek kadar az

Her gebelik farklı canım ilkinde çok kustum baya kilo verdim ilk başlarda şuan 8+3üm hiç bulantim yok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum sen de belki bulantisiz geçirenlerden olursun

Her gebelik farklı canım ilkinde çok kustum baya kilo verdim ilk başlarda şuan 8+3üm hiç bulantim yok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum sen de belki bulantisiz geçirenlerden olursun

İnşallah öyledir canım hep duyuyorum mide bulantısı sağlıklı gebeliğin göstergesidir diye oda beni tedirgin ediyor. Umarım yarın kalp atışını duyabilirim

Kalp atışını duyarsam biraz rahatlıcam sanırım. Akıntı bende de çok ama fitilden kaynaklı sanırım. Herkeste farklı hamilelik belirtileri ama insan belirti arıyor işte

Düşükle sonuçlanan embriyoya Ngs mi pgt mi yapıldı?

Şimdi olduğunu transferde genetik tarama yok öyleyse. İnşallah sağlıklı devam eder canım
Evet canım yok 5aa pgtsiz. Amin inş. Cok sagol darısı basına inş. Ama öle bı pıskolojıkı her an yuregım agzımda kurtulamıyorum bu durumdan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…