Çok sevindim inşallah sağlıkla gelsin miniklerHiç öyle düşünme canım hamdolsun ben ne kanama ne lekelenme henüz yaşamadım Allah’a çok şükür ama önce ki yaşadıklarımdan hep tetikteyim yoksa şuan 8+4 deyim çok şükür sorun henüz yaşamadım ikizlerin de keyfi benim gibi yerindedir inşallah
Benim bulantım daha test günün gelmeden başlamıştı. Şimdilerde ise bazen oluyor bazen olmuyor. Herkesin bünyesi farklı çok sıkıntı çekersen doktor rahatlaman için bir şey yazar belki geçmiş olsunBenimki çok çabuk başlamış o zaman acaba niye ve üç gündür adetimin üstünden geçti üç gündür kasıklarım karnım ağrıyor
Hepimiz sağlıkla kavuşacağız inşallahBelki alakası yok yatmakla hareketle ama bende cok korkuyorum ilk transferimde yatmadım düşük oldu şimdi korkuyorum o yuzden hep yatıyorum Allah yardımcımız olsun
Merhaba ben de 7. Haftaya girdim, 3 gündür inanılmaz bulantım vardı suyu bile çıkartmaya başlayınca doktorum zofer diye bi ilaç önerdi, onu kullandım dünden beri kesildi bulantım ve yemek yiyorum tamamen, bu kez de niye bulantım kesildi niye iyiyim diye evham yapıyorum şu anKızlar merhaba dizinde mide bulantıniz çok oluyor mu ben sabah kalkıyor um akşama kadar devam ediyor arada kusarsam bı yarım saat iyi oluyor midem ama sonra yine aynı şimdiden bişey yiyip içemiyorum acaba şimdiden normalmi duyduğuma göre iki iki buçuk aydan sonra oluyor Muş bu tarz şeyler bende 4+2 den beri var şuan4+5 olduk çok şükür
Yanı bunlar kıstas degıl olumsuz etkılemek ıstemem sadece basımdan gecenı soylemek ıstedım evet 5aa genetıge gondermstım 3 tane 1 tane saglıklı geldı o dusukle sonuclandı. Sonra dondurulmusları gondermek ıstedım doktorum onermedı yaptırmadan transfer oldum.Genetikten sağlıklı olarak gelen embriyonuz mu düşükle sonuçlandı? Bir de dondurulmuş embriyoya genetik çok mu tehlikeli yaa☹
Rabb'im inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip ederde unuturuz bu günleriMerhaba ben de 7. Haftaya girdim, 3 gündür inanılmaz bulantım vardı suyu bile çıkartmaya başlayınca doktorum zofer diye bi ilaç önerdi, onu kullandım dünden beri kesildi bulantım ve yemek yiyorum tamamen, bu kez de niye bulantım kesildi niye iyiyim diye evham yapıyorum şu an
Evet bende yarın yine devam ederse doktoruma gitmeyi düşünüyorum çünkü çok fena bişey yiyemiyor um ilaçlarım için Zoraki yediğimide kusuyormBenim bulantım daha test günün gelmeden başlamıştı. Şimdilerde ise bazen oluyor bazen olmuyor. Herkesin bünyesi farklı çok sıkıntı çekersen doktor rahatlaman için bir şey yazar belki geçmiş olsun
hayr jel kullanmadim hic fitil kullandim hep.. düşüğe engel bir iğne veriliyo prolutan depot 10 günde birdi smdi 5 günde bi olarak değiştiirldi 5 doz yazdıİki sorum var size birincisi crinone jel kullanıyor musunuz? Çünkü bu jeli kullanlarda lekelenme kanama daha çok görülüyormuş. İkincisi, doktorun vurduğu iğne ne iğnesi ? Yüksek doz progesteron iğnesi falan mı acaba ?
Şimdi olduğunu transferde genetik tarama yok öyleyse. İnşallah sağlıklı devam eder canımYanı bunlar kıstas degıl olumsuz etkılemek ıstemem sadece basımdan gecenı soylemek ıstedım evet 5aa genetıge gondermstım 3 tane 1 tane saglıklı geldı o dusukle sonuclandı. Sonra dondurulmusları gondermek ıstedım doktorum onermedı yaptırmadan transfer oldum.
8. Günüm değerim 0.16 çıktı bıraktım ilaçları 2. Deneme de başarısız.. bana eva testi ve embriyolara gen testi yapılacakBende sabah akşam kullanıyorum aslnda ama banada yapmadı sende böyle bi etki yapması kötü olmş şmdi inşallah gebeliginde olr devam ederse onunda bulantıları eklenir sanadoktorunla konuşsan aslnda belki muadil bi ilaçla değiştirir fitil kullanan var haftada iki kere fala kalcadan olanlar var onlar bi etki ypmaz belki
Canım geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincok şükür yerindeydi solda ve aşağda duruyodu busefer ortalanmış gibi gldi bana yine aşağıda tabi ..
kalp atışını duyduk kanama alanıda yokmus doktor hersey yolunda dedi.. iğne yaptı. sabahda kendi doktorumla görüştüm 10 günlük rapor aldım smdi 5 günde bir igne olcam
Geçen gün 10 haftalık gebe bir arkadaşımla konuştum bu üçüncü hamileliği ve üçünde de hiç mide bulantısı yaşamamış herkes de farklı belirtilerBitek benim bulantım yok sanırım korkmaya başladım neden yok bende. Arada akşamları biraz oluyor ama öyle zorlamıyor hafif içim karışıyor oda yediğim yemeklerden belki. Acaba bi problem mi var diye korkuyorum. Yarın kalp atışı için gidicem çok heyecanlıyım
Her gebelik farklı canım ilkinde çok kustum baya kilo verdim ilk başlarda şuan 8+3üm hiç bulantim yok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum sen de belki bulantisiz geçirenlerden olursunBitek benim bulantım yok sanırım korkmaya başladım neden yok bende. Arada akşamları biraz oluyor ama öyle zorlamıyor hafif içim karışıyor oda yediğim yemeklerden belki. Acaba bi problem mi var diye korkuyorum. Yarın kalp atışı için gidicem çok heyecanlıyım
Her gebelik farklı canım ilkinde çok kustum baya kilo verdim ilk başlarda şuan 8+3üm hiç bulantim yok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum sen de belki bulantisiz geçirenlerden olursun
Geçen gün 10 haftalık gebe bir arkadaşımla konuştum bu üçüncü hamileliği ve üçünde de hiç mide bulantısı yaşamamış herkes de farklı belirtilerHerkesin akıntısı var benim akıntım yok denecek kadar az
Düşükle sonuçlanan embriyoya Ngs mi pgt mi yapıldı?Yanı bunlar kıstas degıl olumsuz etkılemek ıstemem sadece basımdan gecenı soylemek ıstedım evet 5aa genetıge gondermstım 3 tane 1 tane saglıklı geldı o dusukle sonuclandı. Sonra dondurulmusları gondermek ıstedım doktorum onermedı yaptırmadan transfer oldum.
Evet canım yok 5aa pgtsiz. Amin inş.Şimdi olduğunu transferde genetik tarama yok öyleyse. İnşallah sağlıklı devam eder canım
İkisi arasındaki farkı bılmıyorum ama pgt idi.Düşükle sonuçlanan embriyoya Ngs mi pgt mi yapıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?