2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım, bunları bilmiyordum gerçekten

Zahmet edip bu kadar detaylı yazdığın için çok çok teşekkür ediyorum canım...bn de ikinci dondurulmuş için genetik tarama isteyecem. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü
Ne demek olur mu yardımcı olduysam ne mutlu bana kalbinden geçen dileğin tez vakitte gerçekleşsin canım benim

Çok geçmiş olsun. Sorun yok değil mi?
Ne dedi dr. Umarım bir sıkıntı yoktur
Çok geçmiş olsun, inşallah kese yerindeyse ve etrafında bi kanama yoksa geçer
cok şükür yerindeydi solda ve aşağda duruyodu busefer ortalanmış gibi gldi bana yine aşağıda tabi ..
kalp atışını duyduk kanama alanıda yokmus doktor hersey yolunda dedi.. iğne yaptı. sabahda kendi doktorumla görüştüm 10 günlük rapor aldım smdi 5 günde bir igne olcam

Kızlar kanama geçirenleri üzülerek okuyorum yaşadığınız korku yetiodur umarım bi an önce kesilir Bu kanama işi çok duydugumuz bir şey acaba tüp bebek gebeliklerinde daha mı fazla? Benim daha 4. Hafta bitti ama endişeliyim olacak diye ..

iyiim canım bebekde iyi cok sükür.. bu tam bir zilli kız heralde hep zilli diiyiip duruoyurz hop oturup hop kaldırıyor bizi valla yerimizden:)
Çok geçmiş olsun inşallah biter bir an önce bu kanamalar. Bir yerde okumuştum erkek bebeklerde kanama daha çok oluyormuş biz 4 arkadaşın ikisinin kızı oldu hiç kanama olmadı ben ve diğer arkadaşın oğlu vardı baya kanamalı bir hamilelik geçirdik ve şükür kucağınıza aldık

Ben ilk hamileligimde 6 haftalıkken kanamalar başlamıştı adet kanaması gibi kanalarım oldu 4 aya kadar ama şuan hicbir kanamam yok doktor bu sefer olmayabilir her hamilelik farklıdır dedi. Sen de kanamasız geçirebilirsin sadece tedbirli ol ben ilkinden dolayi ağır iş yapmıyorum uzun yürüyüşler yapmıyorum

Bende aynı sekılde cok tedirginim bugun itibariyle net hesabına gore 5+1im ben de korkuyorum okudukca

Yataktan hızlı kalkınca bile insan vicdan azabı yaşıyor, zarar mi verdim acaba embriyolara diye... Rapor çok iyi olmuş, sakin sakin evde gezinmek en iyisi.

insallah... valla benimde ccevremde kızı olanların kanaması oldu hep ablam 2 arkadasım :) bakalım hayırlısı neyse o olsun

Yataktan hızlı kalkınca bile insan vicdan azabı yaşıyor, zarar mi verdim acaba embriyolara diye... Rapor çok iyi olmuş, sakin sakin evde gezinmek en iyisi.
aslında zaten evden calısıordum ama 7de kalkıodum smdi vucudu dinlendirebilcem bu sekilde aksam 5e kadar iş başıydı

Belki de kanaması olmayanlar gelip de yazmıyor buraya ondan herkeste oluyor sanıyoruz. İlk gebeliğiniz normal miydi? Ben hiçbi iş yapmıyorum yapmayacağım da. Genelde yatıyorum ya da oturuyorum. Yürümüyorum da pek. Kanama olunca yat deniliyor tedbir için hep mi yatmalıyız acaba doktor hayatına dön dedi ama nasıl dönelim bizler yorgunuz endişeliyiz. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bende aynı sekılde cok tedirginim bugun itibariyle net hesabına gore 5+1im ben de korkuyorum okudukca
Haklısın ben de öyle kanama bekliyorum resmen ama bu bebeği daha kötü etkilermiş. Doktor bana ne yapıosan yap yeter ki bu düşünceleri ve stresi bırak dedi. En iyisi bir süre girmemek buraya. Üstelik derdi olmayan pek uğramıyor öyle de düşünmek lazım kanaması olmayan da bir sürü tüp bebek gebesi vardır öyle düşünelim her sey guzel olacak

Ewet katılıyorum bakmamak lazım ama insan alıısınca da merak ediyor Allah korusun ya ınsaallah sıkıntısız surec ler geçireliö her bırımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…