Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım, bunları bilmiyordum gerçektenilla ondandir demiyorum da göz önünde bulundr diye dedim belki tamamen baska sebeptir ins bidaha olmaz.. duydugum öyleydi her doktor farkedemiyormus cnki onunda baya cesitleri varmiseğer diger testlerinde temiz cıkarsa tekrar bi rahmi sor değerlendirsinler yine bi benimki mesela sdce alttn muaynede farketti ve rahmde olmasi gerekenle bendeki durumu gösterdi... benm mesela ileri seviye bi durum degilmis ince bi cizgi var cöküklül gibi rahidme perde olanlar direk belli mesela onlarida traşlıolarmis zaten ama benm durum okadar ileri degilmis müdahaleye gerek yok dedi
Ben de 7 aydır tüp Bebek doktorumla devam ediyorum ve sürekli vajinal ultrason bakiyo. Dikkatli biri bnceHisteroskopi bana da yapıldı ama doğuştan yarım rahimli olduğum anlaşılmadı tup bebek tedavisindeki doktorum söyledi hemde ultrasonla anladı
rica ederim ins ciddi bisi degildirVerdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım, bunları bilmiyordum gerçekten
Ne demek olur mu yardımcı olduysam ne mutlu bana kalbinden geçen dileğin tez vakitte gerçekleşsin canım benimZahmet edip bu kadar detaylı yazdığın için çok çok teşekkür ediyorum canım...bn de ikinci dondurulmuş için genetik tarama isteyecem. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü
Canım iyi misin şimdi gördüm inşallah iyisindirgece 4 de kaanamam oldu kızlar acile gittik
Çok geçmiş olsun. Sorun yok değil mi?
Ne dedi dr. Umarım bir sıkıntı yoktur
cok şükür yerindeydi solda ve aşağda duruyodu busefer ortalanmış gibi gldi bana yine aşağıda tabi ..Çok geçmiş olsun, inşallah kese yerindeyse ve etrafında bi kanama yoksa geçer
iyiim canım bebekde iyi cok sükür.. bu tam bir zilli kız heralde hep zilli diiyiip duruoyurz hop oturup hop kaldırıyor bizi valla yerimizden:)Canım iyi misin şimdi gördüm inşallah iyisindir
Bana erkek gibi geldi annesi içime doğdu :))))iyiim canım bebekde iyi cok sükür.. bu tam bir zilli kız heralde hep zilli diiyiip duruoyurz hop oturup hop kaldırıyor bizi valla yerimizden:)
Çok geçmiş olsun inşallah biter bir an önce bu kanamalar. Bir yerde okumuştum erkek bebeklerde kanama daha çok oluyormuş biz 4 arkadaşın ikisinin kızı oldu hiç kanama olmadı ben ve diğer arkadaşın oğlu vardı baya kanamalı bir hamilelik geçirdik ve şükür kucağınıza aldıkiyiim canım bebekde iyi cok sükür.. bu tam bir zilli kız heralde hep zilli diiyiip duruoyurz hop oturup hop kaldırıyor bizi valla yerimizden:)
Ben ilk hamileligimde 6 haftalıkken kanamalar başlamıştı adet kanaması gibi kanalarım oldu 4 aya kadar ama şuan hicbir kanamam yok doktor bu sefer olmayabilir her hamilelik farklıdır dedi. Sen de kanamasız geçirebilirsin sadece tedbirli ol ben ilkinden dolayi ağır iş yapmıyorum uzun yürüyüşler yapmıyorumKızlar kanama geçirenleri üzülerek okuyorum yaşadığınız korku yetiodur umarım bi an önce kesilirBu kanama işi çok duydugumuz bir şey acaba tüp bebek gebeliklerinde daha mı fazla? Benim daha 4. Hafta bitti ama endişeliyim olacak diye ..
Bende aynı sekılde cok tedirginim bugun itibariyle net hesabına gore 5+1im ben de korkuyorum okudukcaKızlar kanama geçirenleri üzülerek okuyorum yaşadığınız korku yetiodur umarım bi an önce kesilirBu kanama işi çok duydugumuz bir şey acaba tüp bebek gebeliklerinde daha mı fazla? Benim daha 4. Hafta bitti ama endişeliyim olacak diye ..
Yataktan hızlı kalkınca bile insan vicdan azabı yaşıyor, zarar mi verdim acaba embriyolara diye... Rapor çok iyi olmuş, sakin sakin evde gezinmek en iyisi.cok şükür yerindeydi solda ve aşağda duruyodu busefer ortalanmış gibi gldi bana yine aşağıda tabi ..
kalp atışını duyduk kanama alanıda yokmus doktor hersey yolunda dedi.. iğne yaptı. sabahda kendi doktorumla görüştüm 10 günlük rapor aldım smdi 5 günde bir igne olcam
Keşke benimde öyle bi imkanım olsa kalp atisindan sonra muhtemelen kendi bulunduğum ildeki doktorlardan birine geçmek zorunda kalicamBen de 7 aydır tüp Bebek doktorumla devam ediyorum ve sürekli vajinal ultrason bakiyo. Dikkatli biri bnce
insallah... valla benimde ccevremde kızı olanların kanaması oldu hep ablam 2 arkadasım :) bakalım hayırlısı neyse o olsunÇok geçmiş olsun inşallah biter bir an önce bu kanamalar. Bir yerde okumuştum erkek bebeklerde kanama daha çok oluyormuş biz 4 arkadaşın ikisinin kızı oldu hiç kanama olmadı ben ve diğer arkadaşın oğlu vardı baya kanamalı bir hamilelik geçirdik ve şükür kucağınıza aldık
aslında zaten evden calısıordum ama 7de kalkıodum smdi vucudu dinlendirebilcem bu sekilde aksam 5e kadar iş başıydıYataktan hızlı kalkınca bile insan vicdan azabı yaşıyor, zarar mi verdim acaba embriyolara diye... Rapor çok iyi olmuş, sakin sakin evde gezinmek en iyisi.
bakalım hangisi cikcak:)))Bana erkek gibi geldi annesi içime doğdu :))))
Belki de kanaması olmayanlar gelip de yazmıyor buraya ondan herkeste oluyor sanıyoruz. İlk gebeliğiniz normal miydi? Ben hiçbi iş yapmıyorum yapmayacağım da. Genelde yatıyorum ya da oturuyorum. Yürümüyorum da pek. Kanama olunca yat deniliyor tedbir için hep mi yatmalıyız acaba doktor hayatına dön dedi ama nasıl dönelimBen ilk hamileligimde 6 haftalıkken kanamalar başlamıştı adet kanaması gibi kanalarım oldu 4 aya kadar ama şuan hicbir kanamam yok doktor bu sefer olmayabilir her hamilelik farklıdır dedi. Sen de kanamasız geçirebilirsin sadece tedbirli ol ben ilkinden dolayi ağır iş yapmıyorum uzun yürüyüşler yapmıyorum
Haklısın ben de öyle kanama bekliyorum resmen ama bu bebeği daha kötü etkilermiş. Doktor bana ne yapıosan yap yeter ki bu düşünceleri ve stresi bırak dedi. En iyisi bir süre girmemek buraya. Üstelik derdi olmayan pek uğramıyor öyle de düşünmek lazım kanaması olmayan da bir sürü tüp bebek gebesi vardır öyle düşünelim her sey guzel olacakBende aynı sekılde cok tedirginim bugun itibariyle net hesabına gore 5+1im ben de korkuyorum okudukca
Ewet katılıyorum bakmamak lazım ama insan alıısınca da merak ediyor Allah korusun ya ınsaallah sıkıntısız surec ler geçireliö her bırımızHaklısın ben de öyle kanama bekliyorum resmen ama bu bebeği daha kötü etkilermiş. Doktor bana ne yapıosan yap yeter ki bu düşünceleri ve stresi bırak dedi. En iyisi bir süre girmemek buraya. Üstelik derdi olmayan pek uğramıyor öyle de düşünmek lazım kanaması olmayan da bir sürü tüp bebek gebesi vardır öyle düşünelim her sey guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?