2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Birde son aylarda bebegını kaybedenleri okudukca yınede bır hayır vardır deyip toparladım ileride buyuk yıkım olurdu böyle birşey olsaydı herseyin bası saglık kızlar. Bize düşen sabretmek Allah büyüktür tedavı ayrı zor a
Sperm dna fısh yontemı ne kadar ucretı. Ankarada ki düzen labaratuar ımıydı, doktorunuz kım pekı Solermısıniz.. Bu arada hayırlı olsun saglıkla kucagına al arkadasım.

Kızlar tüp Bebek İlk denemesi düşük le sonuçlanan var mı? Ardından nasıl bir yol izledi doktorunuz, ne kadar ara verdiniz?
Soruna tam cevap degil belki canim ama dun okudugum bilimsel makalede yazanlari aktarayim. Normal hamileliklerde dusuk orani %15-20 arasinda ama tup bebekte %25 mis. Bu artisin sebebinin ortaya cikmamis dahi olsa annenin infertile sebebinden kaynaklanabilecegini yaziyordu. Iyi haber ise ilk tup bebek denemesinde dusuk yapanlarin, ilk denemede hic hamile kalamayanlara oranla ikinci tup bebek denemelerinde tekrar hamile kalma ve saglikli bebek dunyaya getirme olasiliklari cok daha yuksekmis.

Çok teşekkür ederim canım yorumun için... Allah razı olsun inşallah

Evet yazıyor yan etkisi ama bir arkadaşımda hiç olmamış oyüzden sizede sormak istedim sabah akşam kullanıyorum belkide ondandır bulantı

Arkadaşlar, düşüğün sebebi ne olabilir? Çok takıldı aklıma çünkü her şey çok güzel ilerliyordu. Bir anda olan oldu. 28 yaşındayım, ilk denemem
rahim şekilsizligi olabilirmi cogu doktor farkedemiyormus onu okudum bende de varmıs mesela rahime dikiş atcaklar bana

Kızlar transferin 19günde kanaması olup gebeliği devam eden oldumu az önce kanamam başladı bugün keseyide gördük neden böyle oldu anlamadım lüften yardım edin bilgisi olan yazabilirmi
benm oldu ve devamm ediyor iğne yapılmalı ve heeep yatın kalkmayın

benimde rahim filmi temiz doktorda dedi rahim filmin temiz ama şekil bozuklugu üst kısımda cikti bana da gösterdi beende bilmiyormki ya
Ama histeroskopi çok detaylı oluyo ya olsa görmez miydi acaba doktorum Valla ne nasıl oldu hiç bilmiyorum..

Ama histeroskopi çok detaylı oluyo ya olsa görmez miydi acaba doktorum☹ Valla ne nasıl oldu hiç bilmiyorum..
illa ondandir demiyorum da göz önünde bulundr diye dedim belki tamamen baska sebeptir ins bidaha olmaz.. duydugum öyleydi her doktor farkedemiyormus cnki onunda baya cesitleri varmis eğer diger testlerinde temiz cıkarsa tekrar bi rahmi sor değerlendirsinler yine bi benimki mesela sdce alttn muaynede farketti ve rahmde olmasi gerekenle bendeki durumu gösterdi... benm mesela ileri seviye bi durum degilmis ince bi cizgi var cöküklül gibi rahidme perde olanlar direk belli mesela onlarida traşlıolarmis zaten ama benm durum okadar ileri degilmis müdahaleye gerek yok dedi

Önceki kayıplarıniz neden nasıl oldu acaba? Paylaşabilir misiniz, tâbi isterseniz.. bnm de dün ilk denemem düşükle sonuçlandı.. bundan sonra ne yapilacak bilmiyorum
Canım Her gebelikte kalp atışlarını duyup hep kaybettim ilk bebeğim biraz büyüktü bir tek onu genetik teste yollamıştım 4 aylıktı çünkü 46xy hiçbirşeyi cıkmamıştı o beni çok etkiledi
sonra ki tüp bebek yine 7.hafta kalbini duydum yine kaybettim 3.bebek normal yolla oldu ama onu da 11.haftaya girerken kaybettim Bu süreçler de bu arada kan pıhtılaşmam olmamasına rağmen hep kan sulandırıcı iğne de oldum ona rağmen kaybettim. Eşim varikosel 4.derece hastasıydı çok ileriydi ameliyat cözüm olmadı tüp bebeğe başlayıp embriyolarımız Zar zor 5.günü gördü fakat her deneme de kalbi atsa da kaybettik sonra ben rahim filmi de çekildim her hangi bişey cıkmadı zaten çok şükür ki gebe kalabiliyorsun dendi ama gebe kalsam ne fayda hayal kırıklıkları psikolojik destek vs. Toplum baskısı beni mahvetti şuan 28 yaşındayım 23 yaşımdan beri bu yoldayım pes etmedim etmeyi de asla düşünmedim ama bizim sorunumuz şiddetli erkek infertilitesi. Eşim de 38 yaşında Sonra ben bu kayıplar Sonrası oturdum ciddi araştırmalar yaptım ve spermin kendi bozuksa Ve bu spermin kendi DNA sına bakılmadan yapılan tüp bebekler de 5.güne gitse bile anlaşılmıyor yani erkek infertilitesi için konuşursak kayıplar da özellikle erkeğin sperminin DNA’sı bozuk olabiliyor örneğin Eşimin yaptırmış olduğu sperm FİSH Testinde spermlerin de %13 down sendrom geni trizomi 21 geni bulundu ve ne hikmetse Bu sonuçtan sonra Kenarda ki embriyoları NGS ye gönderdik ve 4 embriyodan 1 tanesi down sendromlu cıktı. Yani şu demek oluyor ki o bebek transfer edilebilirdi ve ben yine anomali sıkıntısı yaşayabilirdim tüp bebek merkezleri bize yol göstermiyor kimse yıllarca uğraşmasın bizim gibi ben bunun için cırpınıyorum Allah rızası için kadın erkek genetik testleri,kadın İçin trombofili test paneli, erkek için Sperm FİSH testi bunları yaptırın diyorum herşey ortaya çıksın ki ona göre embriyo oluşunca direkt transfer yerine,Ngs ye gönderilip transfer yapılsa sağlıklı bir doğum gerçekleşecek. Bu yollar çok Çetin bizler kolay sahip olamiyoruz Allah kaderlerimizi inşallah şu saatten sonra güldürsün imtihanlarımızı evlattan vermesin

Haziran 2020 itibariyle 1100 TL idi Canım İstanbul Mecidiyeköy Düzen labaratuarında yapıldı muhakkak arayın bu testi yaptırın isterim ışık tutuyor bir çok insana

Evet yazıyor yan etkisi ama bir arkadaşımda hiç olmamış oyüzden sizede sormak istedim sabah akşam kullanıyorum belkide ondandır bulantı
Bende sabah akşam kullanıyorum aslnda ama banada yapmadı sende böyle bi etki yapması kötü olmş şmdi inşallah gebeliginde olr devam ederse onunda bulantıları eklenir sana doktorunla konuşsan aslnda belki muadil bi ilaçla değiştirir fitil kullanan var haftada iki kere fala kalcadan olanlar var onlar bi etki ypmaz belki

Kızlar kalp atışını duyduktan sonra lutinus fitili kullanmaya devam ettirir mi acaba dr. Çünkü haftaya salı randevum var ve ilacım pazar günü bitiyor. 180₺ alsam mı almasam mı bilemedim. Sigortada karşılamıyor

Zahmet edip bu kadar detaylı yazdığın için çok çok teşekkür ediyorum canım...bn de ikinci dondurulmuş için genetik tarama isteyecem. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…