2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Sanırım kötü bir şey olacaksa bunu anlayacağımız şekilde oluyor her şeye evham yapmak çok anlamsız .. Korkusuz olmak zor ama stres haline getirmemeye calısıyorum arada gelio gidio endişeler. Insallah kavusacaksiniz benim arkadasim da kalbi duyulmadi kurtaj oldu sonraki denemede hamile kaldi su an 24 aylik. Insallah bi an once kavusursunuz siz de 🙏🏻🙏🏻
Saol canım teşekkürler. Umarım senın ıcınde güzel devam eder.

Hamile olan arkadaşlarım mide bulantı durumunuz nasıl? Benim gün içerisinde sürekli içim bulanıyor. asla kusma yapmıyor ama sürekli bulantılı içim halsizim.Kusma olmaması böyle olmasıda çok garip.
Varmı aranız böyle olanlar?

Kaç haftalıksın ? Benim de bir kaç gün önce bir kez oldu bulantı, dediğin gibi kusma olmadı ama baydı baya. Ondan sonra olmadı. Tuzlu birşeyler atıştır , ben çubuk krakeri yanıbaşımdan ayırmıyorum. Bastırıyor midemi. Bulantıma İyi gelmişti. Bence tansiyonu da düşürmemek lazım bol bol su içiyorum bu yüzden.

transferden önce makatta kanamam oldu acile gittik acil doktoru müdahele etmedi tüp bebek tedavisi doktornuzla görüşün dedi., ayıla bayıla kendime geldim o gün.. sora hamile kaldım 2.cı kanamam pazar gece 4 de oldu acile gittik.. transferden beri yatiyorum düşük riskim var. rahminde sekil bozuklugu varmıs risk hep olabili.. bu sebeple 3 hafta sora rahmine dikiş atılcak.. akıntım transferden beri var bitek sende yok her hamile de oluyor.. vucudumda cıkan yaralardan bahsetmiyorum bile doktorun verdigi hicbisi geçirmedi bu fotoğrafdaki yaradan vucudumun her noktasinda var ... bisürü..
onun dışında moraran kollarim iğneden ... ne diyiyim tek derdin kaşıntın olsun😊
Bu bende de çıktı ve 2 ay geçmedi. Gül hastalığı stresten

Bu bende de çıktı ve 2 ay geçmedi. Gül hastalığı stresten
benim nisanda başladi ve hala geçmedi verdigi ilaclarda hic işe yaramadi.. acaba gerçekten gül hastalıgımmı diye sorguluyorum suan ringworm diye bi hastalık var onada benziyor kediden. geçebiliyormus ama benim kedimde bisey de yok ne oldgnu bilmiyorum gereçekten

Herkese merhaba öncelikle herkese sağlıklı sorunsuz gebelikler diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin her sevincinizde üzüntünüzde sizinle beraber yaşadım hiç kaçırmadan okudum yazdıklarınızı dualarım hep sizinleydi

Ben de sizler aynı süreçteyim 3.tüp bebek tedavim 2 tane 6.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 29 ağustosta çok şükür pozitif aldım kanaması olanlara endişelenirken aynı durumu bende yaşadım dün sabah. Cumartesi kese için randevum vardı dün kanama olunca keseyi gördük kanama alanından uzak dedi doktor iğne yaptılar şuan kesildi evde istirihat ediyorum cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah kese düzgün şekilde ilerliyordur herkes için de dua ediyorum nasipse sağlıklı ise bizimle kalacaklar

Geçmiş olsun arkadaşlar, inşallah bebeğini kaybedenlere Allah sağlıkla tez zamanda yeniden nasip etsin. Herkeste kanama oluyor sanırım, benim de bu hafta iki kez oldu panikle koştuk ama doktor da dedi, böyle geçmez 9 ay diye. Sanırım tam teslimiyet lazım çünkü doktorlar da birşey yapamıyor aslında, iğne desen zaten başından beri kullanıyoruz çoğumuz. Benim de daha önce bir kaybım var çok korkuyorum, ki bu defa daha iyi gidiyor gibiydi. Ama ben FMF hastasıyım, ataktan sonra başladı ara ara oluyor. Bizim de sınavımız herhalde, Nisan annelerine göz attım, sohbetler hep cinsiyet alışveriş. Bizim grupta maalesef hep kanama, kayıplar. Allah inşallah hepimize bir an önce gönlünden geçenleri nasip etsin 🙏
Canim kolsisin ilacını kullanmaya devam ediyor musun

Kaç haftalıksın ? Benim de bir kaç gün önce bir kez oldu bulantı, dediğin gibi kusma olmadı ama baydı baya. Ondan sonra olmadı. Tuzlu birşeyler atıştır , ben çubuk krakeri yanıbaşımdan ayırmıyorum. Bastırıyor midemi. Bulantıma İyi gelmişti. Bence tansiyonu da düşürmemek lazım bol bol su içiyorum bu yüzden.
6.haftanın içindeyim canım, yok ben sürekli oluyorum tuzluda yesem devam,bol su içsemde

Hamile olan arkadaşlarım mide bulantı durumunuz nasıl? Benim gün içerisinde sürekli içim bulanıyor. asla kusma yapmıyor ama sürekli bulantılı içim halsizim.Kusma olmaması böyle olmasıda çok garip.
Varmı aranız böyle olanlar?
Benimde öyleydi ama zorla kusuyorum çünkü kusmadan rahatyamıyorum.Naneli şeker iyi geliyor bana deneyebilirsiniz.

Kizlar yarin kurtaj olcam . Dua edin benim icin. Korkuyorum. Insallah sonrasinda bir sorun yasamam. Biter ve atlatirim. Yumurtalık ve Rahim zarar görmez. Bir an once yine hamile kalirim.
Canm Rabb'im yardımcın olsun herşeyde bir hayır var diye bak buna... inşallah bir daha göstermez Rabb'im ve inşallah birdahakine sağlıkla alırsın kucağına bu günleri hiç hatırlamaz sin bile 🤲🤲🤲

Ben de sizler aynı süreçteyim 3.tüp bebek tedavim 2 tane 6.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 29 ağustosta çok şükür pozitif aldım kanaması olanlara endişelenirken aynı durumu bende yaşadım dün sabah. Cumartesi kese için randevum vardı dün kanama olunca keseyi gördük kanama alanından uzak dedi doktor iğne yaptılar şuan kesildi evde istirihat ediyorum cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah kese düzgün şekilde ilerliyordur herkes için de dua ediyorum nasipse sağlıklı ise bizimle kalacaklar

sizin haziranda da pozitifmiş düşükle mi sonuçlandı o gebelik?

Bi bilgi paylasmak istiyorum kizlar sizlerle, Amerika ve Avrupa'da hamilelik boyunca eger supheli bir durum yoksa sadece 2 kez ultrasonla bakiliyor, birinci ilk 3 ayda dogum tarihini ve gelisimin haftasini belirlemek icin; ikincisi ise 14-16 haftalarda cinsiyeti belirlemek icin. Turkiyede ise her hafta ultrasona giren hamile tanidiklarim vardi. Ozellikle bi sikayetiniz olmadigi surece (siddetli karin agrisi, kanama gibi) mumkun mertebe az gitmeye calismak lazim cunku ultrason dalgalari bebegin gelisimini etkileyebiliyor. Gordugunuz gibi saglik ve gelismislik konusunda ileri ulkelerde bile ultrason sayisi minimumda tutuluyor.

Canim kolsisin ilacını kullanmaya devam ediyor musun
Evet canım günde 3 tane kullanıyorum, ama çok hafif bir atak geçirmeme rağmen beraberinde kanama başladı. Bu hastalık çok korkutuyor beni, geçen hamileliğimde ilacı pek düzenli kullanmıyordum, çok şiddetli bir atak geçirdim. Ondan sonra bebeğin gelişimi durdu. İnşallah bu defa atlatırım🙏

Kızlar ilk defa kahverengi pembemsi bi lekem geldi 1 parmak kadar ama şuan kesildi hiçbirşey yok niye geldi niye gitti bu arada ağrım sızım yok anlamadım sizce neden olmuştur doktoru aradım ama geri dönmediler sizce acile gitmeli miyim ? Şuan hiç lekem yok anlamadım gitti 🤷🏽‍♀️

Kızlar ilk defa kahverengi pembemsi bi lekem geldi 1 parmak kadar ama şuan kesildi hiçbirşey yok niye geldi niye gitti bu arada ağrım sızım yok anlamadım sizce neden olmuştur doktoru aradım ama geri dönmediler sizce acile gitmeli miyim ? Şuan hiç lekem yok anlamadım gitti 🤷🏽‍♀️
Canım lekenmeler normal deniyor. Endişelenme.

Bayadir burayi takip etmiyorum sayfadaki hamisler cogalmiss masallaahh🧿🧿🧿🧿 ben de transfer icin adetimi bekliyorum. Bugun yarin olmam gerekiyor. Sanirim transfer ekim’e denk gelecek

Kalbi atmasının nedenini genetik olarak problemden olmuştur dedi ama test uygulanmadı patolojik olarak bakıldı bişey çıkmadı dondurulmuşlara istemedim çözünüp tekrar donması gerekiyordu riske atamadım 3 33bliss33 çok şükür tuttu kanamanın sebebini belki ikinci embriyoyu dışarı atmış olabilirsin dedi cumartesi kontrolde ne durumda minik anlıcaz

Back
X