Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    23
Bende birkaç kez sarı su kustum safra oluyor sanırım. Kustuktan sonra bir süre boğazımda acısı kalıyor hatta iğrenç bişey. Çok fazla soğuk su içiyorum midemizi üşütüyor olabiliriz yaz hava çok sıcak dolayısıyla soğuk şeyler tüketiyoruz. Artık soğuk su içmiyorum birkaç gündür midem iyi kusma vs olmadı
Aç kalınca da mide safra kusuyormuş

Bende birkaç kez sarı su kustum safra oluyor sanırım. Kustuktan sonra bir süre boğazımda acısı kalıyor hatta iğrenç bişey. Çok fazla soğuk su içiyorum midemizi üşütüyor olabiliriz yaz hava çok sıcak dolayısıyla soğuk şeyler tüketiyoruz. Artık soğuk su içmiyorum birkaç gündür midem iyi kusma vs olmadı
Aç kalınca da mide safra kusuyormuş

Kızlar ben gayet iyiydim,
Bana ilk belirtiler yine yüklendi. 12 haftayı geçtim yeni. Midem şişmi ne böyle gazlı gibi aynı. Sabah da kalkınca kusmustım su çıktı sarı midemden. Uyurken rahatsız ediyor beni ve çok kötü bir duygu. Naaıl bir çözüm bulabilirim? Arada yanıyor gibide 🥹🥹

Ben de benzer durumdayım. Acayip bir gaz var. Affedersiniz ama tuvalete de çıkamıyorum. Ne yesem mideme oturuyor gibi.
Benim hamileliğin başından beri gaz sorunum var. Aşırı sancılı olup korktuğum olmuştu bebekle ilgili diye. Dr gazdan demişti. Ben mesela klimalı odada otururken spor coraplardan giyiyorum. Uyurken mutlaka belime pamuklu bi örtü sarıyorum. Suyu çok soğuk içmiyorum, dolaptan çıkardığım suya biraz ılık su da ekliyorum. Bi de gaz yapan yiyecekleri az tüketiyorum. Dr unuz sürekli yat demediyse aksam serinliğinde hafif kısa yürüyüş çok iyi geliyor. Daha da olmazsa bebeklerdeki gazı çıkarmak için olduğu gibi belimi ovusturuyor eşim rica ediyorum🤦‍♀️ komik gelse de bazen son çarem oluyor😅

Teyzelere el sallıyoruz 2.li tarama testimiz güzel geçti şükür :)

Eklentiler

• 1000010234.webp
    1000010234.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 14
selam,

bugün bende aynısını yaşadım. 10+2 haftalık hamileyim.
sarı acı su kusuyorum :KK61: önceleri sadece bulantıydı ama suan kusmaya döndü anlayamadım, ne görsem kusmasamda öğürmeye başladım ya buda 9. haftadan sonra oldu bende :olamaz:
ne yapıcam bilmiyorum, prilam kullanıyorum ama oda midemi bulandırıyor.
Benim de yoğun bulantılı geçiyor ve sanırım en çok beyaz leblebinin faydasını gördüm hızlıca bulantıyı bastırıyor tavsiye ederim

Merhabalar, benim de bel ağrım çok. 9. Haftadayım normal miymiş. Bir de şeyi okudum ters rahimle mi alakalı benim de öyle de
Evet öyle sanırım rahim normal şeklini aldığı için bende 1 hafta 10 gün çektim tam 8.5 haftalıkken başladı 10. Haftaya girdim çok şükür iki üç gündür yok ağrım

Back
X