Evet canım boş gebelik malesef kürtaj olucam korktuğum başıma geldi çok üzgünüm.Naptın canım gittin mi ultrasona? Kaçıncı haftadaydın?
Yani baska bisey yapmayacak mi transferi direk iptal mi edicekler...benim 3 ay ilac tedavisi yapacagiz dedi histereskopiden sonra..gerci histereskopi neden yapacak anlamafim.rahim filmim var gecen sene vekmisyim ve temizdi sukur ama histereskopi amaci ne bu durumda cozemedim ben aslindaBenim de 4.5 tü hoca iptal etti. Ofis histereskopiye bisiy çıkmadı ama hazırlık aşamasında yine kalınlaşma olmazsa yapmam dedi transferi
Cok uzuldum canim.Rabbim sabir ve guc versin, Insallah en kisa zamanda hayirla saglikla kucagina yavrunu alirsin.Evet canım boş gebelik malesef kürtaj olucam korktuğum başıma geldi çok üzgünüm.
Üzüldüm canım geçen sene aynısı benim de başıma geldi inşallah en kısa zamanda güzel haberini alirizEvet canım boş gebelik malesef kürtaj olucam korktuğum başıma geldi çok üzgünüm.
Belki fotograf atabilsen daha net bişey söyleyebiliriz canım.Iyi aksamlar kızlar tam 6 haftslik hamileyim daha kese görmeye bu çarşamba gideceğiz 3 gün önce kan vermiştim beta hcg 4073.2 çıkmıştı doktorumdan habersiz bugün tekrar kan verdim değerim büyüktür 1000.0 cıktı acaba 10bin mi demek oluyor önünde büyüktür işareti olunca değerim 4000den 1000e düşmemiştir diye düşünüyorum ama başına böyle bir sey gelen var mı
Merhaba. Ben de histereskopi oldum. Ama benimki operatif histereskopiydi. Direkt rahşmin üstü basık yanlarındardı onları açtı. Ondan önceki ayda yumurtalarım toplanmıştı. Hemen histereskopiden sonraki ay transferim oldu. Sadece o ay cyclo prognova diye bir hormon ilaco kullandım. Siz niye 3 ay tedavi olacaksınız acaba perde vs mi varYani baska bisey yapmayacak mi transferi direk iptal mi edicekler...benim 3 ay ilac tedavisi yapacagiz dedi histereskopiden sonra..gerci histereskopi neden yapacak anlamafim.rahim filmim var gecen sene vekmisyim ve temizdi sukur ama histereskopi amaci ne bu durumda cozemedim ben aslinda
Atıyorum canımBelki fotograf atabilsen daha net bişey söyleyebiliriz canım.
Hayir perde veya bir sekil bozuklugu yok adetin 12. Gunu 5mm iken doktor cok kotu cok ince biz 2-3ay da ilac tedavisi yapacagiz dedi ben de anlamadim ve kalinlasirmi diye bu sefer ayri strese girdimMerhaba. Ben de histereskopi oldum. Ama benimki operatif histereskopiydi. Direkt rahşmin üstü basık yanlarındardı onları açtı. Ondan önceki ayda yumurtalarım toplanmıştı. Hemen histereskopiden sonraki ay transferim oldu. Sadece o ay cyclo prognova diye bir hormon ilaco kullandım. Siz niye 3 ay tedavi olacaksınız acaba perde vs mi var
Bana 1000 gibi geldi canım bi önceki kan testi sonucunda yok muydu > işareti ? Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledirAtıyorum canım
Hayır canım önceki değerlerde hiç yok > işareti o kafami kurcaladı zaten 3 gün önce 4073 olan değer 3 gun de 1000e düşmez heralde düşerse de küsüratı olurdu neden tam 1000 olmuşBana 1000 gibi geldi canım bi önceki kan testi sonucunda yok muydu > işareti ? Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir
Değeriniz 1000den büyüktür demek istiyor. Bence bir problem yok. Belki çok yüjsek bir değer olduğu için böyle yazıyordurHayır canım önceki değerlerde hiç yok > işareti o kafami kurcaladı zaten 3 gün önce 4073 olan değer 3 gun de 1000e düşmez heralde düşerse de küsüratı olurdu neden tam 1000 olmuş
Matematikte ki > sembolü a>1000. A değeri 1000 den büyüktür demek yaniDeğeriniz 1000den büyüktür demek istiyor. Bence bir problem yok. Belki çok yüjsek bir değer olduğu için böyle yazıyordur
Direkt rahmin içine bakıyor size ne ilacı verecek bana bı ilaç demediYani baska bisey yapmayacak mi transferi direk iptal mi edicekler...benim 3 ay ilac tedavisi yapacagiz dedi histereskopiden sonra..gerci histereskopi neden yapacak anlamafim.rahim filmim var gecen sene vekmisyim ve temizdi sukur ama histereskopi amaci ne bu durumda cozemedim ben aslinda
Birden bire mi oldu ağrı galan bişey hissetmedin mi. İnşallah atlatırsınMerhaba kizlar belki hatırlayan olur aranızda beni 7+4 haftalik hamileligim var yanliz bu sabah lavaboya gittiğimde koyduğum günlük ped komple kırmızı kanamayla kaplanmisti sonr ikinci pedi de doldurdu doktora gittim çok şükür suan kalp atışı devam ediyor lakin çok umutlu konuşmadı progestan tablet ve 1 kutu dupot igne verdi progestani vajinal kullanicam aranızda böyle birsey yaşamış olan ve bebegini kucagina alan yada hamileliği devam eden var mi
Ben de 4 gün önce yaşadım aynı durumu gece kanamam olmuş hatta çarşafa bile kan geçmişti hastaneye gittim ultrasonda kalp atışlarına bakti hiç bir sorun yok dedi dinleneceksin dedi kullandığım çok fazla ilac var zaten diye ilaç da yazmadı sonrasında kanamam kahverengiye döndü şimdi de kesildiMerhaba kizlar belki hatırlayan olur aranızda beni 7+4 haftalik hamileligim var yanliz bu sabah lavaboya gittiğimde koyduğum günlük ped komple kırmızı kanamayla kaplanmisti sonr ikinci pedi de doldurdu doktora gittim çok şükür suan kalp atışı devam ediyor lakin çok umutlu konuşmadı progestan tablet ve 1 kutu dupot igne verdi progestani vajinal kullanicam aranızda böyle birsey yaşamış olan ve bebegini kucagina alan yada hamileliği devam eden var mi
3 gün önce 4073dü zaten değerim hadi o zaman >1000den yazsa sorun değildi ben 10.000 değeri çıkacak diye beklerken böyle bir sonuç cıktı acaba hastane belli hamilelik gününe gelince nasılsa hamile deyip hep mi bu degeri veriyor insanlara yani cihaz 10binden sonrasını hep bu ölçüyor ki doktoruma da soramıyorum kendi kafama göre iş yaptım diye kızacak gecende onun dediği tarihten önce yaptım diye tekrar kan vereceğim tarihi daha ileri bir tarihe attı carsamba kese görmeye gidecektim umarım ters gitmiyorsun bir seylerMatematikte ki > sembolü a>1000. A değeri 1000 den büyüktür demek yani
İçin rahat olsun bence belli değerlerin üzerindeki değerleri yazmıyordur.3 gün önce 4073dü zaten değerim hadi o zaman >1000den yazsa sorun değildi ben 10.000 değeri çıkacak diye beklerken böyle bir sonuç cıktı acaba hastane belli hamilelik gününe gelince nasılsa hamile deyip hep mi bu degeri veriyor insanlara yani cihaz 10binden sonrasını hep bu ölçüyor ki doktoruma da soramıyorum kendi kafama göre iş yaptım diye kızacak gecende onun dediği tarihten önce yaptım diye tekrar kan vereceğim tarihi daha ileri bir tarihe attı carsamba kese görmeye gidecektim umarım ters gitmiyorsun bir seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?